Bold & Beautiful: Hoeveel Emmy’s heeft John McCook gewonnen? Zie zijn display met Kerstmis


Het duurde jaren voordat ze elkaar ontmoetten, maar het was het waard.

In zijn 35 op De gedurfde en de mooie, heeft Eric bewezen een echte damesman te zijn. Hij heeft vijf vrouwen gehad verspreid over… draag de twee… eh, a kavel van huwelijken. Dan zijn er de affaires, de flirts, de aantrekkingskracht van de honing…

En hoewel het leek alsof hij zich eindelijk bij Quinn had neergelegd, moet aan alle goede dingen een einde komen. Voor Eric, dacht dat kwam ook met een nieuw begin met Donna! (Als we ze nu maar wat meer zouden zien.) Zullen ze weer door het gangpad lopen en als ze dat doen, zullen ze dan deze het huwelijk zijn dat uiteindelijk blijft hangen? De tijd zal het leren!

John McCook daarentegen is al tientallen jaren een gelukkig getrouwde familieman. Er is echter één vrouw waar hij nooit een geheim van heeft gemaakt. Ze was ongrijpbaar, maar de achtervolging was onderdeel van het plezier.

Hoewel hij een aantal keren was genomineerd, zag je, het duurde tot de Daytime Emmy Awards van 2022 voordat McCook eindelijk een welverdiende en langverwachte Emmy won voor beste hoofdrolspeler in een dramaserie! Hij heeft eindelijk de dame waar hij overdag al meer dan vier decennia op jaagde!

Dus natuurlijk moet ze deze feestdagen een ereplaats innemen. Zoals een aantal fans opmerkten toen McCook een foto plaatste, is ze tenslotte de perfecte kerstengel.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Katie slaat Bill en kust hem na zijn grote onthulling

“Ze is nog mooier in deze tijd van het jaar”, schreef de trotse acteur onder de Instagram-foto van zijn Emmy die gloeit in wit licht en feestelijk is versierd met slingers en rode kralen.

“Ze is prachtig”, antwoordde Katherine Kelly Lang (Brooke) verliefd (je kon zien hoeveel hart-oog-emoji’s ze erin stopte).

Don Diamont (Bill) en Jong & Rusteloos‘ Lauralee Bell (Christine) en Doug Davidson (ex-Paul) reageerden allemaal met applaus. En de fans hadden niet blijer kunnen zijn. Wij ook niet!

Bravo aan McCook voor de overwinning. Ze ziet er echt prachtig uit tijdens de feestdagen, vooral als herinnering aan het einde van het jaar van alles wat hij heeft bereikt!

Kijk wat de acteur zelf te zeggen heeft over alle vrouwen als wie Eric hield McCook weegt in op de romances van zijn alter ego in een speciale fotogalerij.