Press ESC to close

Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang/John McCook bij Benheart Store, Foto’s


En nee, het gebeurde niet in de kleerkastafdeling van de CBS-soap.

Meest The Bold and the Beautiful fans weten dat Katherine Kelly Lang (Brooke) een boetiek heeft in Beverly Hills en ze deelt regelmatig foto’s van niet alleen enkele producten van Benheart, maar ook van verschillende bezoekers. Een van haar nieuwste was niemand minder dan castmate John McCook (Eric) die de reis naar de postcode 90210 maakte.

Lang plaatste een paar foto’s met McCook, die ze ‘niet te stoppen’ en ‘zo’n lieverd’ noemde, terwijl de CBS-soapdierenartsen naar de camera glimlachten, beiden uitgedost in leren jassen en er absoluut schitterend uit als altijd. Nadat ze haar liefde voor hem had beleden, bedankte ze hem voor het langskomen om zijn nieuwe Benheart-jasje op te halen. “Je ziet er geweldig uit!” zei ze en plaagde toen: “Laurette zal op je springen als je thuiskomt.”

Ashley Jones, die Eric en Brooke’s dochter Bridget op het scherm speelt, schreeuwde naar hen: ‘Jullie! Heetste mama en papa op tv!” waarop fan Illene MacMonigle Shafranek antwoordde: “Ze hebben ook een vrij schattige tv-dochter.”

Meer: Maak kennis met de cast van Hallmark’s nieuwe, met sterren bezaaide serie

Die opmerkingen zorgden voor een leuke manier om real-life te mixen met reel-life!

Over lief gesproken … Afgelopen herfst deelde Lang een paar foto’s van haar kleindochter Zuma die ook enkele jassen uit de winkel modelleerde en verklaarde: “Definitieve modelvibes en ze is pas 4 jaar oud.”

Nou, als ze op haar oma lijkt, zal de kleine Zuma helemaal geen problemen hebben op de talentenafdeling!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ridge dumpt Brooke nadat ze haar in de armen van Bill heeft gepakt?

En nu we het toch over getalenteerde mensen hebben, open onze galerij hieronder gevuld met foto’s van de Vet en mooi cast viert 36 jaar in de ether.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]