Bold & Beautiful: Paris vertelt Shauna dat ze weet dat Quinn met Carter sliep


Buiten het hoofdkantoor luistert Paris terwijl Shauna en Quinn het geheim binnenin bespreken. Quinn is haar beste vriendin zo dankbaar en komt in de verleiding haar Flo de waarheid te laten vertellen. Shauna stelt haar gerust en is niet van plan om Quinn haar huwelijk met Eric te laten verliezen. Ze herhaalt dat niemand zal weten dat het Quinn was die met Carter sliep en niet Shauna.

Meer: B&B-fans reageren op de mode van Parijs en Flo

In zijn hok kijkt Carter verbijsterd terwijl zijn geest zijn stoeipartijen met Quinn blijft herhalen. Zoe arriveert en neemt de romantische opzet in zich op. Ze bedankt hem voor een nieuwe start. Carter wil dat ze verder gaan en het verleden vergeten. Zoe denkt dat ze sterker uit hun problemen zijn gekomen; ze zal hem nooit meer als vanzelfsprekend beschouwen. Ze hebben elkaar pijn gedaan, maar ze hebben het overleefd. Carter antwoordt: “Bijna. Er moet nog iets gezegd worden.” Carter haalt haar verlovingsring tevoorschijn en hoopt dat ze ‘Ja’ zal zeggen.
Carter en Zoe praten over een nieuwe start bb

Carter vat samen dat er veel is gebeurd sinds hij het voor het eerst op haar vinger legde – veel pijn, maar ook veel groei. ‘Zoë, ik wil een leven met jou. Ik wil een leven met de vrouw bij wie ik weet dat ik zou moeten zijn.” Zoe roept: “Ja, absoluut ja, Carter!” Ze genieten ervan dat de ring terug is waar hij hoort, en Carter kan niet wachten om er een trouwring aan toe te voegen. Zoe vraagt ​​of hij dit zeker weet – geen van beiden kan tegen leugens meer. Carter verzekert haar dat er nu niets tussen hen kan komen.
voerman geeft zoe ring terug bb

Quinn komt thuis en loopt naar haar toe om naar haar portret te kijken. Eric komt de kamer binnen en vertelt haar hoe mooi ze is voordat hij twee martini’s produceert. Ze proosten op hen, op een nieuw begin, laten hun fouten achter zich en gaan vooruit. Ze nestelen zich op de bank en praten over Wyatt. Eric maakt zich zorgen dat ze hen moeten uitnodigen, maar Quinn zegt dat hij een rustige nacht thuis heeft met Flo. Eric wil hetzelfde met zijn vrouw en verzekert haar dat hij precies is waar hij wil zijn. Hij heeft er spijt van dat hij haar gepassioneerde kant heeft genegeerd en zal het niet nog een keer laten gebeuren. “Je laat nooit afstand doen van je toezegging, en ik zal dat ook nooit meer doen.” Eric vertelt hoe toegewijd ze is geweest en geeft haar een nieuwe ketting. Hij grinnikt als hij zijn sieradenontwerper sprakeloos achterlaat. Quinn trekt het aan en zegt tegen haar ‘lieve, lieve echtgenoot’ dat ze er nooit aan moet twijfelen hoe dierbaar hij voor haar is. “Ik hou van je en ik wil je nooit verliezen.” Eric antwoordt: “Dat zal je nooit.” Ze omhelzen.
quinn en eric proosten op een nieuw begin bb

Meer: John McCook gaat naar Y&R

Nog steeds bij Forrester, laat Shauna Flo een telefoonbericht achter waarin ze zich verontschuldigt omdat ze haar niet over Carter heeft verteld. Ze verbreekt de verbinding als Paris binnenkomt. Shauna vertelt haar dat als ze Quinn zoekt, ze naar huis is gegaan, naar haar man. Paris wil Quinn spreken, maar ze wil eerst Shauna spreken. Shauna herhaalt dat haar zus zich geen zorgen hoeft te maken over haar. Paris vraagt ​​zich af of ze de waarheid heeft verteld over de nacht dat Zoe Carter in bed aantrof met een andere vrouw, of dat het gewoon een leugen was. “Het klopt gewoon niet.” Ze herinnert zich hoe Zoe haar vertelde dat Shauna een verklaring aflegde door het jasje aan te trekken en te bekennen. Paris merkt op dat Quinn erbij was toen het gebeurde – een vrouw voor wie ze alles zou doen, inclusief liegen tegen haar dochter.
parijs confronteert shauna over carter bb

Meer: B&B-actrice pronkt met ongelooflijk zwaar lichaam

Als Shauna op het punt staat naar buiten te lopen, houdt Paris haar tegen door te zeggen dat ze de waarheid kent; de vrouw in Carter’s bed die nacht was de persoon waarvan Zoe dacht dat ze haar hielp – de vrouw van Eric Forrester. “Het was Quinn.” Shauna begint het te ontkennen, maar Paris onderbreekt haar – ze hoorde elk woord dat ze zeiden. Shauna zucht en geeft toe dat het Quinn was, maar wil dat Paris begrijpt dat Carter en Quinn allebei gezelschap en aanraking nodig hadden. Paris zegt dat Quinn haar man en haar zus heeft verraden, die dachten dat ze haar hielp. Shauna houdt vol dat Quinn wil dat Zoe bij Carter is en waarschuwt dat twee gelukkige stellen uit elkaar zullen vallen als Paris praat. Paris stelt dat de waarheid de zaken sterker maakt. Shauna vraagt ​​of ze echt de reden wil zijn dat Zoe en Carter weer uit elkaar gaan. ‘Je moet me beloven dat je niets over Carter en Quinn zult zeggen. Niemand hoeft het te weten. Beloof het me gewoon.”

Meer: Wat Parijs vervolgens doet, zal alles veranderen!

Volgende The Bold and the Beautiful: Quinn en Carter updaten elkaar op hun respectieve relaties.

Bekijk foto’s van De grootste rivaliteit van Bold & Beautiful in de galerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.