Bold & Beautiful Preview: Eric vertelt Donna dat hun liefdesaffaire voorbij is


Carter blijft zich afvragen wat er had kunnen zijn.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 6 – 10 juni, Donna vraagt ​​Eric wie hem gelukkig maakt. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Carter beloofde Quinn te helpen met haar pogingen om haar huwelijk met Eric te herstellen en zwoer om te proberen verder te gaan met Parijs. Quinn wilde echter niet dat hij dat deed omdat ze weet dat hij niet van Parijs houdt, en hij zou genoegen nemen met hem. Carter had het gevoel dat ze, door zich aan Parijs te binden, geen vragen meer over hen twee zou stellen, wat voor problemen zou kunnen zorgen voor Quinn en Eric. Hij gaf in tranen toe dat ze allebei wisten op wie hij verliefd was, maar hij kon haar niet hebben.

Ondertussen gingen Eric en Donna door in een privékamer in de gezondheidsclub, waar Eric zou werken aan het versterken van zijn gezondheid. In zekere zin krijgt hij een aantal goede trainingen! Eric vertelde Donna zelfs dat hij zich in lange tijd niet zo geweldig had gevoeld, en gaf toe dat de affaire zijn huwelijk had verscheurd en dat het op dit moment misschien onherstelbaar zou zijn. Donna vroeg Eric, op wie ze smoorverliefd was, eindelijk om zijn vrouw te verlaten!
In een voorproefje van wat komen gaat, hoewel Carter aan Quinn toegeeft dat hij niet kan stoppen met denken aan wat had kunnen zijn, bevestigt ze opnieuw haar toewijding aan Eric. Ze weigert hem opnieuw pijn te doen, zoals hun affaire deed.

In de club en in haar ondergoed vraagt ​​Donna aan Eric of Quinn hem gelukkig maakt. Hij geeft toe dat ze dat vroeger deed. Later streelt Quinn Erics wang en noemt hem haar geweldige, loyale echtgenoot. Blijkbaar begint het schuldgevoel hem eindelijk te raken en terwijl hij in bed ligt, vertelt Eric Donna dat ze dit niet kunnen blijven doen en dat deze affaire moet eindigen.

Wil je Eric en Quinn zien werken? Of is hun huwelijk echt voorbij en hebben ze degene gevonden waar ze bij horen in Carter en Donna?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wie een prachtig verzoek voor Eric heeft.

Klik voor vertrek op de onderstaande fotogalerij om te zien toen-en-nu foto’s van je voormalige Jong & Rusteloos favorieten.

Video: CBS/YouTube