Bold & Beautiful Preview: Hoe eindigt het verhaal van Eric/Quinn/Donna/Carter?


“Het is goed voor iedereen”, zegt de Emmy-genomineerde.

Wanneer Vet en mooi hoofdrolspeler John McCook ging onlangs zitten om een ​​videoboodschap naar zijn fans te sturen, zijn primaire doel was om zijn blijdschap te uiten over de gang van zaken tijdens de show. Maar de MVP voor overdag liet ook wat onthullende informatie los over wat er gaat komen, niet alleen voor Eric, maar ook voor vrouw Quinn en Donna en Carter, de oude vlammen die steeds maar weer vlam vatten.

“Ik wil zeggen hoe gelukkig ik tegenwoordig ben op het werk”, begint McCook. “Geweldige verhaallijn… grote dingen. Dit liefdesverhaal van Eric en Quinn is al heel lang aan de gang.”

Maar, zo te horen, staat dat verhaal op het punt het ene hoofdstuk af te sluiten en een ander te beginnen. Er komen “grote voornemens aan”, zegt McCook. “Het is goed voor iedereen, het is goed voor de show en het is echt leuk om hier zo veel en zo hard te werken.”

De Emmy-genomineerde heeft een bijzonder goede tijd gehad sinds zijn knipoog werd aangekondigd. Zoals hij opmerkt: “het is moeilijk om hier nederig te zijn omdat we allemaal zoveel van elkaar houden.” Dus als er iets goeds gebeurt met een lid van het bedrijf, juicht iedereen hem toe.

“Mijn nederigheid wint het”, voegt hij eraan toe.

Meer: Preview van Sheila’s wraakzuchtige volgende zet

Voordat hij zich afmeldt, reflecteert McCook op zijn nalatenschap als origineel Vet en mooi cast lid. “Ik ben zo dankbaar dat ik hier al 35 jaar tegelijk ben” [dressing] kamer, dankbaar dat ik deze baan heb, dankbaar dat ik mijn leeftijd heb en nog steeds aan het werk ben in een baan waar ik van hou.”

Er is ook een bijzondere dame aan wie McCook een lieve shout-out geeft. Bekijk de video hierboven om erachter te komen wie ze is – en zie hoe zijn gezicht oplicht als hij over haar praat – en dan…

Bekijk de onderstaande fotogalerij die de . beklimt verwarde takken van de Forrester-stamboom.