Bold & Beautiful Preview: Quinn vertelt Shauna dat ze Eric bedroog


Zal Quinn schoon komen met Eric aan Vet en mooi?

Dat geluid dat je vorige week hoorde, was het collectieve naar adem happen (en misschien juichen, uitschelden en zelfs applaus) van Vet en mooi fans die stomverbaasd waren om te zien dat Carter en Quinn toegaven aan hun aantrekkingskracht en tegen de lakens sloegen – evenals de bank, de muur en de vloer voor de open haard.

Het paar kreeg een band (vrij snel zouden we kunnen toevoegen) nadat Quinn voor de deur van Carter was verschenen in de hoop hem te lobbyen om Zoe terug te nemen, en in plaats daarvan uiteindelijk medelijden hadden over het gebrek aan passie in hun respectieve leven. Quinn kreeg een of twee oogjes van Carters buikspieren en borstspieren, het flirten begon, en de rest is geschiedenis. En nu… de gevolgen van hun nacht (en ochtend als we eerlijk zijn) van hartstocht moeten worden aangepakt.

Meer: Carter en Quinn – de meest sexy scène in jaren

De realiteit sloeg toe toen Zoe Quinn sms’te om te zien of ze ‘voor Carter voor haar had gezorgd’ (we nemen aan dat ze dat op een bepaalde manier deed), waardoor Quinn uit het kussen praatte en besefte dat ze bedrogen had haar man. Het drong ook tot Carter door, misschien wel de meest onwaarschijnlijke kandidaat die ooit bij zoiets betrokken zou zijn geweest, dat hij met de vrouw van zijn baas had geslapen.

Meer: Wat * moet * er nu gebeuren voor Carter en Quinn

Wat nu? Welnu, natuurlijk zwoeren ze dat het nooit meer zou kunnen gebeuren (dat gebeurde, direct na de vloek), en dat niemand er ooit achter zou komen. Behalve, volgens de onderstaande promo, morst Quinn de bonen naar haar bestie, Shauna. We weten niet of ze haar Carter’s naam geeft, maar wij Doen weet dat Eric het gesprek bijwoont! Zal Quinn haar laatste zonde bekennen? Bekijk het voorbeeld om te zien hoe dit hete nieuwe verhaal zich begint af te spelen …

Wat vind je van Quinn en Carter die achter Eric aansluiten? Geef ons je mening in het commentaargedeelte, maar kijk eerst terug op crazy Quinns geschiedenis verder Vet en mooi voordat je gaat.

Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.