Bold & Beautiful: Quinn vertelt Shauna dat Eric aandrong op seks met Carter


In het ontwerpbureau van Forrester wordt Quinn afgeleid van haar werk door gedachten aan Carter. Shauna komt binnen en ziet dat ze straalt… wat alleen maar kan betekenen dat Erics probleem is opgelost. Quinns gezicht valt en ze antwoordt cryptisch: “Ja, en nee.” Shauna is in de war. Quinn zucht en zal het uitleggen… maar waarschuwt dat niemand het mag weten. Ze herinnert Shauna eraan hoeveel ze van Eric houdt, en hij houdt meer van haar dan ze voor mogelijk had gehouden. ‘Je gaat niet geloven wat hij wilde dat ik deed.’ Quinn zegt verder dat ze nooit meer zal twijfelen aan de toewijding van haar man aan haar geluk. Geërgerd vraagt ​​Shauna: “Waar heb je het over?!” Quinn zou dit niet eens geloven als ze er niet naar leefde. Ze legt uit dat Eric niet wilde dat ze het seksuele deel van haar leven opgaf en vroeg haar om met Carter naar bed te gaan. In het begin was ze geschokt, net als Shauna, maar het gebeurde gisteravond – en het was geweldig.

Meer: Twist die Quinn in de kou laat staan!

Op het hoofdkantoor vertelt Katie Brooke dat ze bij Eric langs is geweest en dat zijn vrouw niet thuis was. Brooke is geschokt om te horen dat Quinn nog niet terug is. Katie klaagt dat ze die man tenslotte heeft aangedaan, het gewetenloos is dat ze niet thuis was bij haar man. Brooke is het daarmee eens en is van streek als ze eraan denkt dat Eric alleen door dat landhuis zwerft. Katie klaagt over hoe egoïstisch en egocentrisch Quinn is… ze kan niet begrijpen waarom Eric haar blijft verdedigen. Ze onthult dat Eric beweerde dat ze weg was met zijn zegen. Ze geloofde hem en hij zinspeelde erop dat hij niet de perfecte echtgenoot was. Brooke spot met het idee dat Eric Quinn niet alles kan geven wat ze wil en nodig heeft. Katie maakt duidelijk dat ze het niet over materiële dingen heeft… ze heeft het over intimiteit. Brooke’s wenkbrauwen gaan omhoog – Katie moet heel veel hart tot hart hebben gehad met Eric!
Brooke wenkbrauwen opgetrokken B&B

Meer: Sneak peek: Ridge neemt Justin in dienst!

Katie denkt dat als Quinn en Eric problemen hebben in de slaapkamer, hij misschien bang is om met Carter vergeleken te worden. Ze klaagt er nog wat meer over dat het verwerpelijk is voor Quinn om niet thuis te zijn bij haar man als hij iets meemaakt. ‘Tenzij ik iets mis. Tenzij we ALLEMAAL iets missen.” Ze is in de war over Eric die Quinn goedkeurt om uit te gaan als hij duidelijk eenzaam is. Brooke grijnst dat het allemaal om Quinn gaat en wat ze nodig heeft. Katie vraagt ​​zich af of ze Eric weer zou verraden. Als ze dat doet, en Katie erachter komt… “Geen sprake van.” Ze hoopt dat Eric beseft dat hij zoveel beter verdient dan zij.
Katie overstuur B&B

Meer: De Eric, Quinn en Carter driehoek ontleden

In het Forrester herenhuis is Carter ontboden door Eric, die verklaart: “Ik weet dat je vannacht met mijn vrouw hebt geslapen.” Hij vertelt Carter dat hij Quinn heeft gesproken toen ze gisteravond thuiskwam, en stelt hem gerust dat hij dit goed vindt. Eric wilde de man zijn om aan haar behoeften te voldoen, maar dit is hoe het moet. Het is niet gemakkelijk voor hem, maar hij houdt van Quinn. Hij zegt tegen Carter: “Ik weet dat jij dat ook doet.” Hij speurt haar aantrekkelijke eigenschappen af ​​en maakt vervolgens aan Carter duidelijk dat hij, ondanks de gevoelens die hij voor haar heeft, Quinn nooit als de zijne mag beschouwen. Eric waarschuwt ook dat niemand iets kan weten over hun afspraak, vooral Ridge niet. Carter is het daarmee eens. “Natuurlijk.”
Eric verlaten B&B

Meer: De sexy jubileumfoto van Tanner Novlan

In het ontwerpbureau is Shauna verbijsterd over Eric die Quinn voorstelt om met Carter te slapen. Quinn legt uit dat hij offers brengt zodat ze als vrouw vervuld kan worden. Ze herinnert zich dat ze eerst weigerden omdat ze Eric te veel respecteerden, maar gisteravond stuurde hij haar naar Carter’s loft. Ze gaf toe omdat ze van Carter houdt – ze kan haar handen niet van hem afhouden, zelfs als ze geen toestemming heeft. Shauna hoort dat ze daarna naar huis is gegaan en bij Eric in bed is gaan liggen. “Dat moet onhandig zijn geweest.” Quinn legt uit dat hij vroeg of zij en Carter seks hadden – hij kon het zien aan haar gezicht dat ze had, en ze lagen gewoon in elkaars armen. Verbaasd merkt Shauna op dat ze al een tijdje niet meer met een man is geweest… en Quinn leeft in een fantasie! Shauna zegt dat ze gek is – ze zal plaatsvervangend door haar leven. Ze grinnikt, “Je bent altijd al een beetje onconventioneel geweest, maar dit…”
Shauna, Quinn vertrouwen B&B

Op het hoofdkantoor vertelt Katie Brooke dat ze ervan overtuigd is dat er meer aan de hand is met Eric dan hij tegen haar zegt… of tegen wie dan ook.

Meer: Galerij! John McCook kookt Eric’s romances

Thuis ijsbeert Eric en kijkt omhoog naar Quinns portret.

Carter arriveert bij Forrester Creations en vindt Quinn aan de balie in het ontwerpbureau. Hij biedt aan om te vertrekken, maar ze nodigt hem uit om binnen te komen en zegt hem de deur op slot te doen. Hij doet. Ze kan maar niet stoppen met denken aan gisteravond en kan niet begrijpen hoe Eric dit voor haar wil. Carter antwoordt: “Ik weet het.” Quinn houdt van haar man, maar ze houdt ook van Carter. Ze kussen hartstochtelijk.
Carter, Quinn kus B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge biedt Justin aan een verleidelijke deal.

Mocht je het gemist hebben, check out John McCook’s gedachten over Eric’s exen in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.