Bold & Beautiful: Ridge kust Taylor terwijl Brooke wacht tot hij thuiskomt


Bij het klifhuis omhelst Liam een ​​emotionele Steffy, die snikt: “Ik haat dit”, en verzekert haar dat ze niet sterk hoeft te zijn voor iedereen. Hij is er voor haar.

In de hut adviseert Brooke Hope om niet naar Thomas te luisteren, die probeert haar aan haar huwelijk te laten twijfelen. Hope zal dat niet doen, maar ze kan het nog steeds niet leuk vinden dat hij de nacht bij Steffy heeft doorgebracht.

Meer: CBS-leider dood op 72-jarige leeftijd

Op kantoor vertelt Quinn aan Carter dat het tijd kost om Eric weer op de rails te krijgen. Ze zou willen dat hij er vaker was. Quinn is blij dat hij van pickleball en de club geniet… hij is in ieder geval actiever. Quinn verzekert Carter dat ze zich niet verwaarloosd voelt – het is duidelijk dat pickleball hem energie geeft. Ze mist gewoon tijd met hem doorbrengen. Vroeger was zij degene die hem het meest opwond en nu is ze daar niet zo zeker van.
Quinn praat met Carter in de B&B op kantoor

In bed gutst Eric over de manier waarop Donna hem laat voelen. “Je laat me lichter voelen, dat is zeker.” Ze antwoordt: “Hetzelfde.” Hij herinnert haar eraan dat hij een getrouwde man is. Donna vertelt over al die jaren dat ze hem aan de andere kant van het bureau aankeek en niet in staat was hem te vertellen hoe ze zich voelde. Eric vertelt Donna dat ze hem gelukkiger maakt dan hij waarschijnlijk zou mogen zijn. Donna vindt dat iedereen iemand verdient om ze op te winden. Hij is dat altijd voor haar geweest, en nu kan zij dat ook voor hem doen. Zij zoenen.
Donna, eric bed B&B

In de hut vertelt Hope haar moeder dat het tragisch is wat Steffy doormaakt, en ze weet zeker dat het geruststellend is dat Liam er is voor zowel haar als Kelly. Brooke is het daarmee eens, maar wijst erop dat Beth hem ook nodig heeft.

Bij het klifhuis verzekert Liam Steffy dat ze haar verdriet niet met hem hoeft te verbergen. Taylor en Ridge komen binnen en bedanken hem voor de nacht. ‘Kelly zal haar vader nodig hebben zoals ze hem nog nooit nodig heeft gehad’, zegt Taylor. “Ik voel dat Steffy hetzelfde voelt.”
Steffy kijkt naar Liam B&B

Op kantoor vindt Quinn het prettig dat zij en Carter nog steeds kunnen praten en open met elkaar kunnen zijn. Carter ook. Ze zijn het erover eens dat wat ze hadden meer was dan alleen fysiek. Quinn heeft nooit een rol met hem gespeeld; ze kon altijd gewoon zichzelf zijn. “Je hebt me laten zien wat ik verdien en wat ik te bieden heb.” Carter denkt dat Eric het ook wist, maar hij drukte het niet uit. Quinn puzzelt daarover. Carter is blij dat Quinn haar huwelijk heeft kunnen redden.

In de slaapkamer steigert Donna in roze lingerie. Eric bedenkt dat als Quinn wist wat er tussen hen aan de hand was, ze er kapot van zou zijn. “Ik geef om haar.” Donna koestert dat hij het grootste, meest genereuze hart heeft – hij wil iedereen gelukkig maken. Daar kan ze niet jaloers op zijn… als hij maar deelt deze deel met haar. “Oké?” zij vraagt. Hij lacht. “Oké.” Zij zoenen.
Eric, Donna slaapkamer B&B

Op kantoor bespreken Quinn en Carter haar pogingen om weer synchroon te lopen. Ze klaagt dat het eeuwig duurt. “Het was altijd gemakkelijk, maar nu niet zo veel.” Quinn weet dat ze geduld moet hebben. Erik is het waard. Ze moet gewoon volledig vertrouwen hebben in de toewijding van haar man aan haar.

Meer: When Calls the Heart spoilers

In de slaapkamer zit Donna op Erics schoot. Ze wil hem niet ter plekke plaatsen. Eric merkt op dat ze zoveel positiviteit en licht in zijn leven brengt. “Het is precies wat ik nodig heb. Positiviteit en zorgzaamheid… en je maakt me aan het lachen.” Donna vertelt hem dat hij de grote liefde van haar leven is en altijd zal zijn. Ze beginnen hartstochtelijk te zoenen.

In de hut verzekert Liam Hope en een afkeurende Brooke dat hij echt van plan was te bellen vanuit Steffy’s. Hope wijst erop dat Steffy een geweldig ondersteuningsnetwerk heeft en stelt voor dat Kelly daar de nacht kan doorbrengen. Liam vindt dat zijn dochter nu bij haar moeder moet zijn. Hope vraagt ​​zich af wat dat voor hem betekent en hoeveel tijd hij daar verwacht door te brengen. Liam geeft een stamelende non-respons. Brooke vraagt ​​naar Ridge. Ze weet dat hij alles doet wat hij kan voor zijn dochter, maar het breekt haar hart te weten dat hij niet naar huis komt.

Bij het klifhuis vertelt Ridge Steffy dat ze er zijn, wat ze ook nodig heeft. Taylor omhelst en kust Steffy voordat hij haar aanspoort om te gaan rusten. Ridge omhelst zijn dochter terwijl ze gaat. “Ik hou van je oke?” Eenmaal alleen verzekert Ridge Taylor dat het goed komt. Taylor is gewoon blij dat ze dit samen doen en hun kinderen laten zien dat ze op hun ouders kunnen vertrouwen. Ridge mijmert: “En dat hun ouders op elkaar kunnen vertrouwen.”

Meer: Foto’s! Dream Daytime Emmy Awards

Op kantoor vraagt ​​Carter zich af of Quinn duidelijk is geweest tegen Eric over hoeveel ze hem mist. In zijn schoenen zou Carter een zeer lange sabbatical nemen. Quinn mijmert: “Zegt de man die met mij weg wilde lopen.” Carter vat samen dat hij zo’n relatie met haar niet wilde en zweert niet betrokken te raken bij iemand die al weer bezet is. Quinn is van plan haar man net zo trouw te blijven als hij altijd aan haar is geweest.

Meer: Galerij! Quinn en Carter’s verboden affaire

In de slaapkamer wil Donna elk klein moment koesteren dat ze heeft met haar honingbeer. Ze kust Eric’s voorhoofd en ze omhelzen elkaar.

In haar woonkamer vraagt ​​Brooke zich af: “Waarom kom je niet naar huis, Ridge?”

Bij Steffy maakt Taylor zich zorgen over alle dingen die ze heeft gemist. Ridge vertelt haar: “Je bent hier nu, en Doc… ik zou niet dankbaarder kunnen zijn.” Als ze hem de bijnaam hoort gebruiken, herinnert ze haar aan gelukkiger tijden, maar ze denkt niet dat ze die een tijdje zullen meemaken. Ze maakt zich zorgen dat Steffy zich de schietpartij niet herinnert en dat Hayes moet opgroeien zonder vader. Ridge verzekert dat ze een manier zullen vinden om hun dochter hier doorheen te helpen en ervoor te zorgen dat ze in orde is. ‘Ze heeft jou. Jij zult hier zijn, en ik ook.” Taylor knikt, “Goed, want ik heb je nodig.” Ridge belooft: “Ik ga nergens heen.” Ze omhelzen elkaar en dan trekt Ridge Taylor in een diepe kus.
Taylor, Ridge kus B&B

Meer: De volgende shake-up van B&B zal het canvas doen exploderen!

Bij haar huis mijmert Brooke: “Alsjeblieft Ridge”, terwijl ze naar ingelijste foto’s van hen samen staart en naar de deur staart. “Kom naar huis.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon probeert te redeneren met een irrationele Sheilalaat Paris aan Zende weten dat ze betrokken is bij Carter.

Terwijl Eric wegspeelt, kijk terug op Het verboden liefdesverhaal van Quinn en Carter in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.