Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Eric geeft Thomas en Hope zijn zegen


In het Forrester-landhuis vertelt Eric aan Thorne hoe blij hij is dat hij er is. Thorne en Bridget vertellen hem dat ze deze avond voor geen goud hadden willen missen. Bridget omhelst haar vader en vertelt hem hoeveel ze van hem houdt. Brooke kijkt toe en vertelt Ridge dat Eric zo blij is dat Bridget en Thorne er zijn. Ridge hoopt dat ze hun emoties onder controle houden. Hij kan zich dit huis niet voorstellen zonder hem. Brooke herinnert hem eraan elk moment te waarderen zolang ze hem hebben. Hope en Steffy voegen zich bij hen en ze bespreken allemaal wat voor een strijd het is. Ze zijn bang dat Bridget en Thorne een beetje twijfelachtig lijken als ze kijken hoe Bridget een traan wegveegt.

In zijn kantoor typt Finn woedend op zijn laptop en neemt het papierwerk in een dossier door. Hij krijgt een sms van Steffy met de vraag: ‘Waar ben je?’ maar antwoordt niet.
Finse B&B

Li komt langs bij Finn’s kantoor en vraagt ​​wat hij daar doet en waarom hij niet met Steffy op het Forrester Estate is.

In de woonkamer van Forrester probeert iedereen niet te reageren als Eric zijn glas champagne morst terwijl hij het probeert vast te houden. Steffy komt naar voren en leidt de aandacht af door tegen haar grootvader te zeggen dat hij er vanavond onstuimig uitziet. Eric vertelt haar dat Stephanie steeds mooier werd naarmate de tijd verstreek. Dat is een van de vele redenen waarom ze naar haar vernoemd is. Hij kan haar aanwezigheid vanavond voelen: ‘Ik zie Stephanie te zijner tijd weer.’
Steffy Eric B&B

In Finns kantoor vertelt Li over hoe elegant en verfijnd het feest in het Forrester-landhuis moet zijn. Ze vraagt ​​naar de reden van de grote gebeurtenis. Finn zegt dat Eric feestelijk wilde zijn met zijn gezin. Li vindt dat Finn erbij moet zijn en stelt voor dat hij de boel afrondt en bij zijn vrouw gaat zijn.

In het Forrester-landhuis vertelt Zende aan Ridge en Brooke dat hij er nog steeds niet bij kan zijn dat zijn grootvader op sterven ligt; hij lijkt zo belangrijk. Ridge zegt dat hij beter moet kijken – hij faalt. Zende vraagt: ‘We hebben toch nog tijd met hem, toch?’ Ridge adviseert: “Ik zou niets verspillen.” Vlakbij vertelt Eric Katie hoe blij hij is dat zij zijn vriendin is. Zij en Carter maken deel uit van de familie.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor gaat kapot als ze zich herinnert dat ze Bill had neergeschoten

Meer: Herinnering aan Stephanie

Midden in de woonkamer vertelt Hope aan Thomas dat dit zeker een feest zal worden om nooit te vergeten. Thomas mompelt dat het misschien wel zijn laatste kans is om tijd door te brengen met zijn grootvader. Hope vertelt Thomas dat ze hier doorheen moeten komen. Dit is wat Eric wil en het kan de laatste kans zijn om hem het te geven. Thomas vertelt Hope dat het helpt dat ze bij hem is. Eric voegt zich bij hen en zegt dat ze samen geen schandaal voor hem zijn. Hij vindt het geweldig. Als ze elkaar gelukkig maken, moeten ze daarin meegaan. Het leven is te kort om het niet te doen. Ze bedanken hem en hij gaat verder.
Thomas Eric Hoop B&B

Eric voegt zich bij Luna en RJ, die erop aandringen dat zijn opa netjes opruimt en er netjes uitziet. Luna vertelt Eric dat het feest ongelooflijk is. Hij vertelt haar dat dit nu haar wereld is; ze heeft het verdiend. Hij weet zeker dat zijn kleinzoon er hetzelfde over denkt: ‘Geniet van het feest.’ RJ antwoordt: “Jij ook.” Erik loopt weg.

Brooke en Ridge sluiten zich aan bij Thorne en Bridget, die haar connecties willen gebruiken om haar vader te helpen, maar ze mag niet eens weten dat hij op sterven ligt. Thorne klaagt dat ze zoveel tijd hebben verloren die ze nooit meer terug zullen krijgen. Bridgets hart breekt in een miljoen stukjes. Brooke omhelst haar. Bridget zucht: “O mama, ik ben zo bang.”
Thorne Bridget B&B

Eric praat met Donna midden in de woonkamer en vertelt haar dat ze er vanavond prachtig uitziet: ‘Geen verrassing.’ Donna wilde er vanavond extra speciaal voor hem uitzien. Hij voelt zich gelukkig dat hij haar hierbij aan zijn zijde heeft; het is niet waarvoor ze zich heeft aangemeld. Plotseling zwaait Eric en Donna begeleidt hem naar de bank. Eric vertelt zijn bezorgde dierbaren dat hij moet gaan zitten, hij is iets ouder dan vroeger. Steffy gaat naast hem zitten en zegt dat het haar spijt. Hij vraagt: “Waarvoor?” Ze zegt: ‘Voor de afwezigheid van Finn.’ Eric vertelt haar dat ze met een opmerkelijke man is getrouwd. Hij ziet hoe gelukkig hij haar maakt en dat is alles wat hij wil voor zijn prachtige kleindochter. Steffy krijgt tranen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Adrienne Frantz' vriend Ruben Diaz is overleden

Meer: Ter herinnering aan de CBS-ster die 25 jaar geleden verloren ging

In Finns kantoor zegt Li tegen haar zoon dat hij zijn prioriteiten op een rij moet zetten. Finn realiseert zich dat het een belangrijke avond is voor Steffy en haar familie. ‘Meer dan je weet.’ Li vraagt ​​wat dat betekent: ‘Heb je iets voor mij achtergehouden?’
Finn Li B&B

In het Forrester-landhuis vertelt Eric aan Luna en RJ dat hij blij is dat ze elkaar hebben gevonden. Ze hebben een mooie toekomst voor zich. In de buurt verzekeren Brooke en Katie Donna dat ze er alles aan doet om de overgang van Eric zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ze knuffelen. In de hoek besluiten Ridge, Carter en Zende dat Eric het recht heeft verdiend om naar buiten te gaan zoals hij wil. Ridge zal hem missen.

Meer: Waar zijn de andere kinderen van Eric?

Donna probeert Eric ertoe te bewegen het feest te beëindigen, maar hij roept dat ze nog maar net begonnen zijn. Hij vraagt ​​Thomas om een ​​Forrester-martini voor hem te maken en vraagt ​​om muziek zodat hij nog een laatste keer met Donna in zijn armen kan dansen. Iedereen kijkt gepijnigd naar elkaar terwijl Donna de tranen in Eric’s armen wegveegt.
Eric Donna B&B

In zijn kantoor beantwoordt Finn een telefoontje van Steffy, die vraagt ​​wat er aan de hand is en of hij onderweg is. Hij zegt dat hij in het ziekenhuis een belangrijk werk afwerkt. Hij zal er zijn zodra hij kan. Finn verbreekt de verbinding en keert terug naar waar hij mee bezig was.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 25 maart

Meer: Zullen [Spoiler] Erik redden?

In het Forrester-landhuis vertelt Steffy aan Thorne dat ze wenst dat haar man zou opschieten en daar zou komen. Thomas en Hope praten op de dansvloer over hoe ze elkaar helpen. Thomas geeft toe dat hij vecht tegen de drang om te huilen. Hope vertelt hem dat ze sterk moeten blijven voor Eric. Thomas vult aan: “En voor elkaar.” Vlakbij bespreken Katie en Carter hoe ze Eric het feest kunnen geven waar hij om vroeg. Katie wil gewoon dankbaar zijn dat hij er nog is. RJ vertelt Luna ondertussen dat niemand het feest wilde, maar dat het precies was wat iedereen nodig had. Zij zoenen. Brooke vraagt ​​Ridge of alles goed met hem gaat. Ridge zegt dat hij dat is en dat zijn vader de beste man is die hij kent: “Wat hij ook nodig heeft, wat hij ook wil, ik ga ervoor zorgen dat hij het krijgt.” Eric probeert Donna te laten draaien en hapert. Donna gilt, en Eric houdt vol dat het alleen maar de martini is die praat. Hij besluit een toespraak te houden. Eric vertelt iedereen dat dit precies is wat hij wilde en nodig had. Het betekent zoveel om hun lachende gezichten te zien. Hij vindt het geweldig dat ze op het laatste moment op het feest zijn verschenen en bedankt ze voor de geweldige avond die hij zijn leven lang nooit zal vergeten.
Eric Donna toespraak B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Donna komt tussenbeide als ze de waarheid hoort over wie de mode-uitdaging heeft gewonnen, en Eric houdt een laatste toespraak.

De ‘Doc’ is nu binnen! Nieuwe foto’s toegevoegd aan de prachtige castfoto’s van Bold & Beautiful uit 2023 in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, wij mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Blijf op de hoogte via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]