Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Eric plant een feestelijk feest


Deze samenvatting werd van 13.38 uur tot 13.46 uur onderbroken voor nationaal nieuws.

In het Forrester-landhuis vertelt Donna aan Eric dat de cateraars er helemaal klaar voor zijn, en Eric zegt dat ze veel te vieren hebben. Donna is bang dat hij te snel te veel op zich neemt, maar Eric vindt dat dit feest is wat de dokter heeft voorgeschreven. Hij vraagt ​​​​haar ook om zich geen zorgen meer over hem te maken. Dit feest is om de rest van hun leven samen te vieren.

Eric Donna B&B

Zende arriveert en is blij om te horen dat het beter gaat met zijn opa. Eric informeert hem over het feest dat hij vanavond wil vieren.

Meer: Donna en Eric’s huwelijksvoorproefje

Bij Forrester Creations is Brooke blij om Ridge weer te zien lachen. Hij is gewoon blij dat zijn vader op weg is naar herstel. Carter arriveert en Ridge laat hem weten dat de behandeling werkt en dat het goed gaat met zijn vader. Ze omhelzen.

Carter Ridge B&B

Katie voegt zich al snel bij hen en hoort over het feest dat Eric geeft, en is bang dat het te vroeg zou kunnen zijn. Ridge is het daarmee eens, maar zegt dat papa het graag wil hebben.

Carter Katie B&B

Carter vraagt ​​of Eric zou overwegen het feest uit te stellen, en Brooke vraagt ​​lachend: ‘Heb je Eric ontmoet?’ Donna arriveert en Carter en Ridge vertrekken.

Carter Katie Brooke Ridge B&B

Donna vertrouwt Brooke en Katie toe dat ze zich wel zorgen maakt over Eric. Katie zegt dat dat begrijpelijk is, en Brooke zegt dat hij gewoon wat meer tijd nodig heeft om de Eric terug te krijgen waar ze zo dol op zijn. Donna weet dat Eric altijd degene voor haar is geweest, en ze blikt terug op haar geschiedenis met hem. Brooke zegt dat ze samen een mooie en kleurrijke geschiedenis hebben, en dat ze zo toegewijd aan hem is geweest. Donna zou alles voor hem doen en wil gewoon zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen.

Lees ook:  Bold & BeautifulKatherine Kelly Lang neemt deel aan een paardenrace

Meer: Wat zou een geheel nieuwe Ridge kunnen zijn

RJ en Luna kussen elkaar in de studio, en hij vertelt haar dat gisteravond geweldig was. Luna is blij dat ze op hem heeft gewacht, de man van wie ze houdt. RJ zegt dat de enige reden dat hij vanochtend uit bed kwam, was om met zijn grootvader te praten over het feest dat hij geeft en waar zij ook naartoe zal gaan. Luna kan nog steeds niet geloven dat dit nu haar leven is. Ze onthult dat ze haar moeder een sms heeft gestuurd, omdat ze nog nooit de hele nacht buiten is gebleven, en ze is onderweg hierheen. Ze wil echter alleen maar denken aan gisteravond en haar eerste keer met de man van wie ze houdt.

RJ vertrekt en Poppy arriveert. Ze heeft haar dochter nog nooit zo gezien, en de liefde staat haar prachtig. Ze gaat ervan uit dat Luna haar dat wil vertellen. Luna zegt dat ze van RJ houdt, en gisteravond in het strandhuis was perfect. Ze vertelt de romantische details van gisteravond aan haar moeder en zegt hoeveel ze van RJ houdt.

B&B Luna Poppy

Poppy is trots op haar dochter omdat ze de leiding heeft genomen, naar LA is verhuisd, een stage heeft gelopen en liefde heeft gevonden. Ze is extatisch voor haar. Luna zegt dat dit allemaal aan haar te danken is, al haar aanmoedigingen hebben haar hierheen geleid. Ze zegt dat deze liefde met RJ het grootste geschenk is dat ze omarmen.

B&B Luna Poppy

Meer: Jennifer Gareis verrast door dochter

RJ, Ridge en Carter voegen zich bij Eric en Zende in het landhuis, en Eric vraagt ​​of hij Carter en Ridge privé mag spreken. Ze stappen naar buiten en RJ en Zenda praten over de spanning tussen hen de laatste tijd. Zende meende wat hij zei, Luna is opmerkelijk en hij heeft waanzinnig veel geluk. RJ weet dat hij geluk heeft om bij Luna te zijn, en hij zal haar nooit laten gaan. RJ weet ook dat ze de laatste tijd niet meer op dezelfde manier tegen de dingen aankijken, maar hij waardeert hem niet alleen als ontwerper, maar ook als zijn neef. RJ zegt dat hij familie is en dat zal niet veranderen.

Lees ook:  Oeps! Bold & Beautiful's einde aan Sheila/Steffy Feud online verwend

Meer: Poppy’s schandalige geheim onthuld

Ridge, Carter en Eric keren terug, en Ridge heeft Eric er niet van kunnen overtuigen het feest een paar weken uit te stellen. Eric zegt dat het leven te kort is en dat hij elke dag de dag zal plukken. Ridge vertelt zijn vader dat ze dit feestje zullen houden, en zo vaak als ze kunnen een feestje met hem. Ze vertellen Eric allemaal hoeveel ze van hem houden. Eric is er trots op lid te zijn van deze groep, en hun liefde en steun hebben meer voor hem betekend dan ze kunnen weten. Hij verlaat ze nog niet, en vanavond is het begin van de rest van zijn leven.

Volgende The Bold and the Beautiful: Zende en RJ besluiten van Eric hun prioriteit te maken en Eric doet Donna een aanzoek.

Mis ons eerbetoon aan Black History Month niet, waarin de belangrijkste Afro-Amerikaanse personages overdag worden gevierd in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, wij mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Blijf op de hoogte via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]