Bold & Beautiful Samenvatting Quinn hoort Eric en Brooke thuis praten over zijn seksuele reactie op Donna


Bij Forrester Creations wil Eric ervoor zorgen dat Donna zich niet ongemakkelijk voelt over de reactie die hij op haar had. Donna herinnert hem eraan dat ze getrouwd waren. Bij Donna zijn, herinnerde Eric eraan dat dingen leuk kunnen zijn. ‘Dat is precies wat ik nodig had’, zegt hij. Brooke en Katie verschijnen. Eric houdt vol dat ze niets anders onderbreken dan opmerkingen maken over wat een verademing Donna is. “Ik zou naar mijn vrouw moeten gaan.” Erik vertrekt.

donna en eric praten bij forrester bb

Meer: Scott Clifton onthult nieuwe look

Katie en Brooke vallen Donna lastig met wat er aan de hand was. Donna lijkt zenuwachtig en probeert hun vragen af ​​te weren. Hoe dan ook, herinnert ze zich, Eric ging naar huis naar zijn vrouw – dat is wie hij wil. Katie plaagt dat ze Eric gaan bellen om te vragen of er iets is gebeurd. Donna laat ze beloven niets te zeggen en legt dan uit hoe ze Eric vertelde dat ze van hem hield gisteravond. Hij ging naar huis om bij Quinn te zijn, maar er gebeurde meer op kantoor… en vandaag gebeurde het weer. Brooke en Katie zijn in de war. Donna verduidelijkt dat ze omhelsden en Eric had een reactie – het wekte hem op. Dat probleem dat hij had… loste zichzelf min of meer op.

katie lacht naar forrester bb

De zussen vertellen over het effect dat Donna op Eric had, terwijl Donna zich herinnert hoe het gebeurde – het was helemaal niet ongemakkelijk. Ze vond het heerlijk om te zien dat Eric dat beetje hoop had. Brooke denkt dat ze de opwinding heeft veroorzaakt, maar Donna weet dat hij van plan is om bij Quinn te zijn en ze zal daar niet tussen komen. Ze glijdt uit en onthult dat toen Eric gisteravond naar Quinn ging, er niets gebeurde – Eric kon niet … Brooke is niet verrast omdat Eric niet van Quinn houdt en zegt: “Hij houdt van jou.” Katie is het meestal met Brooke eens. Het gebeurde twee keer. Brooke vraagt ​​zich af of het ergens heen kan gaan. Donna is geen thuisbreker. “Dit heeft lang genoeg geduurd”, zegt Brooke. Eric hoort niet bij Quinn. Brooke vertrekt. Katie waarschuwt: “Ze is op een missie.” Ze denkt dat Eric echt van Donna houdt.

donna vertelt Brooke en Katie een geheime bb

Meer: CBS-ster rouwt om het verlies van zijn moeder

In het ontwerpbureau praten Thomas en Zende over Hope For the Future. Zende is blij dat ze het ergens over eens zijn, en Thomas herinnert hem eraan dat ze het er allebei over eens zijn hoe geweldig Parijs is. Paris luistert vanuit de deuropening en voegt zich bij hen. Nadat Zende haar heeft geprezen, kijkt Thomas toe terwijl ze kussen. Daarna praten ze over Thomas en Paris die samenwonen en dat Thomas bijna nooit thuis is. Zende lijkt gelukkig en Thomas vraagt ​​of hij er een probleem mee heeft dat ze samenwonen. Zende praat niet en blijft praten over Parijs en hoe ze het studiebeursfonds in zijn naam heeft opgezet. Thomas maakt een paar grappen en luistert dan naar Zende die Paris vertelt hoe gezegend hij is om haar in zijn leven te hebben. Zende wil vanavond wat privétijd met Paris hebben, maar verzekert Thomas, wanneer hij aanbiedt, dat hij het appartement niet hoeft te verlaten.

parijs kijkt naar thomas en zend talk bb

In het landhuis denkt Quinn terug aan Eric die haar vertelde hoeveel hij van haar houdt. Eric komt thuis en Quinn merkt op over de glimlach op zijn gezicht en de peptalk in zijn stap, en vraagt ​​dan: “Is er iets gebeurd op kantoor?” Wat het ook is, ze zal het aannemen. Quinn wil niet dat hij zich ontmoedigd voelt over gisteravond. Ze voelde zijn bereidheid om het te proberen – het gaat gebeuren, maar als Quinn hem tegen zich aan houdt, lijkt Eric niet overtuigd.

Meer: De hel staat op het punt los te breken op B&B

Brooke arriveert bij het landhuis en hoort van Eric dat Quinn op dit moment niet thuis is. Ze onthult dan dat zij en Katie het uit Donna hebben gesleept – ze weten wat er is gebeurd, hij moet zo blij zijn! Eric wou dat ze niet had geduwd en denkt dat Brooke verkeerd heeft geïnterpreteerd wat ze vandaag zag. Quinn verschijnt bovenaan de trap en luistert terwijl Brooke haar tegen Eric bashen. Ze weet dat hij niet alleen wil zijn, daarom logeert hij bij Quinn. Als hij van haar hield, had hij het haar gisteravond kunnen laten zien. Ze smeekt hem niet boos te zijn op Donna omdat hij het haar en Katie heeft verteld. ‘Met Quinn kon je dat niet, maar met Donna wel – twee keer’, zegt Brooke. “De vrouw die je echt gelukkig kan maken. Mijn zus, Donna.” Quinn ziet eruit alsof ze gaat ontploffen!

brooke confronteert eric over donna bb

Volgende The Bold and the Beautiful, Katie heeft een nieuwe, onverwachte vriendschap en Quinn klapt haar deksel open!

We vinden het geweldig dat Donna is teruggekeerd voor een frontburner-verhaallijn. Weergave andere personages die we graag terugzien in onze fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.