Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor en Ridge komen weer bij elkaar terwijl Brooke naar Aspen vliegt


In Aspen vraagt ​​Ridge Taylor om niet meer te rennen en merkt op dat ze een snelle hardloper is… en op de universiteit zat. Hij zal haar volgen naar de uiteinden van de wereld omdat hij bij haar wil zijn.

In huis loopt Steffy heen en weer en hoopt dat wat haar vader haar moeder ook vertelt, ze zal luisteren.

Bij Brooke is ze stomverbaasd als ze van Donna aan de telefoon hoort dat Ridge naar Aspen is gegaan, waar Taylor Bill’s huis controleert. Donna stelt voor dat Ridge het huis zou kunnen kopen om haar te verrassen. Brooke denkt van niet… ze denkt dat de druk van Steffy en Thomas op hun vader om terug te gaan naar hun moeder werkt. Ze heeft er geen goed gevoel bij en moet zo snel mogelijk naar Aspen!
Brooke telefoon B&B

In het Forrester-huis vertelt Eric aan Donna dat de jet op de terugweg is uit Aspen en dat ze toch hun kleine uitje kunnen nemen. Donna aarzelt voordat ze uitlegt dat Brooke de jet meer nodig heeft dan zij. ‘Ze besloot ook naar Aspen te gaan.’

Bij Brooke krijgt ze de voicemail van Ridge en trekt een grimas voordat ze op pad gaat met haar tassen.

Meer: Grey’s koppel een tweede kans krijgt?

In Aspen kwelt Taylor. “Ik ga hier niet nog een keer in meegezogen worden! Ik trap er niet in!” Ridge wil dat hun familie geneest en dat ze samen een toekomst hebben. Taylor begint weer te rennen. Ridge zucht en volgt.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Denise Richards: Zie dochter Sami op 18e verjaardag — Foto's

In het Forrester-herenhuis gaat Donna tekeer tegen Eric dat Ridge de stad verlaat om zijn ex-vrouw op te sporen. Eric realiseert zich dat Brooke hier niet blij mee zou zijn en vraagt ​​zich af of er echt een kans is dat hij erover denkt om de blondine te verlaten. Donna herinnert hem eraan dat Steffy en Thomas er alles aan hebben gedaan om hun ouders te herenigen. “Mijn God, Eric, wat als het ze echt gelukt is?!?”
Donna Eric B&B

In Aspen belt Steffy Thomas bij Forrester. Ze weet niet wat er met hun ouders aan de hand is en is bang dat wat hij ook zegt, hun moeder het niet wil horen. Ze wordt bewaakt vanwege Brooke. Thomas denkt dat Taylor hem niet zou afwijzen, maar Steffy beweert dat ze haar vertelde dat het antwoord nee zou zijn. Thomas voelt dat het gaat gebeuren. Hij is daar en vertelt haar alles wat ze wil horen, en ze zal ja zeggen. Steffy zegt dat ze bang is dat Brooke naar binnen zal duiken en hem terug zal stelen, en dat wil ze niet nog een keer meemaken!
Steffy telefoon B&B

Brooke gaat aan boord van het Forrester-jet en de piloot is verbijsterd dat hij terug moet naar Aspen. Brooke benadrukt dat hij het vliegtuig moet omdraaien en haar daar zo snel mogelijk moet krijgen.

Meer: Bold & Beautiful schakelt Douglases *opnieuw*

In Aspen haalt Ridge eindelijk Taylor in op de top van een berg. Buiten adem hapt Ridge naar adem dat hij weet dat ze bang is. Taylor smeekt hem om niet te proberen haar nog lang en gelukkig te verkopen. Ridge wil de rest van zijn leven met haar doorbrengen. Taylor weet hoe dit verhaal afloopt. Ridge heeft veel zielsonderzoek gedaan en hoewel hij altijd voor Brooke zal zorgen, heeft hij het gevoel dat ze zijn beroofd. Hij wil een toekomst met haar en alleen haar… voor altijd.
Taylor Ridge B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Wie gaat er trouwen?

Op het Forrester-jet is Brooke verontrust als de piloot uitlegt dat ze moeten wachten op toestemming. Ze vertelt hem dat haar toekomst hiervan kan afhangen.

Meer: Deed [spoiler] KPN bellen?

Op de top van de berg in Aspen herinnert Ridge zich Brooke’s stem op de opname. Taylor weet dat er iets met Brooke moet zijn gebeurd. Hij geeft toe dat er iets is gebeurd… hij zag het licht. Hij werd met een dennenappel op zijn hoofd geslagen en zag een toekomst met haar. Taylor lacht een beetje. Ze heeft die toekomst al zo vaak gezien, maar ze gaan die niet beleven. Ridge begrijpt waarom ze zou willen vluchten als hij tussen twee vrouwen in zat, maar hij is die man niet meer. ‘Ik wil een betere man zijn en jij maakt van mij een betere man. Ik wil bij je zijn… voor altijd.”

Meer: Voorbeeld: kans klopt voor Brooke

Nu in de lucht, flitst Brooke naar haar laatste gesprek met Ridge over het telefoontje van CPS en vertelt hem dat ze niet wist wie het was. Haar telefoon gaat – het is Donna. Brooke bevestigt dat de vlucht is vertrokken en vraagt ​​zich af waarom Ridge naar Aspen ging om bij Taylor te zijn. Donna denkt dat het toeval kan zijn, maar Brooke stelt dat hij haar nooit heeft verteld dat hij ging. Ze heeft het gevoel dat krachten van buitenaf tegen hen werken… namelijk Steffy en Thomas die hem maandenlang hebben getreiterd om bij hun moeder te zijn. ‘Ik moet naar Aspen. Ik moet bij Ridge zijn.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Spoilers: Sheila vertelt Finn dat Li dood is

Meer: Chicago PD-ster neemt afscheid van Halstead-fans

Op de top van de berg slaat Taylor Ridge in de arm. Ze weet dat hij gelooft wat hij zegt, maar hij gaat altijd terug naar Brooke… en dan weer naar haar. Ridge schudt zijn hoofd. Niet meer. Hij zag het licht… hij zag een toekomst. ‘Ik ben er voor ons en ik wil dat jij er ook voor ons bent. Kan je dat doen?” Taylor schudt haar hoofd. “Mijn excuses.” Hij zegt: “Oké.” Taylor vervolgt: “Maar waarom duurde het zo lang?” Ze delen een gepassioneerde kus.
Taylor Ridge Mountain B&B

Meer: Schokkende B&B-affaire in het verschiet?!?

Volgende week op The Bold and the Beautiful: Sheila maakt een gewaagde zeten Katie wordt eerlijk tegen Bill.

Doe mee met het herinneren Zeepsterren die we in 2022 hebben verloren in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]