Bold & Beautiful Schokkende wending: Susan Flannery (Stephanie) keert terug? Gaat John McCook weg?


Dat zouden ze niet. Ze konden het niet. Of zou zij?

Sindsdien Vet en mooi begeleidende producer Casey Kasprzyk plaagde tijdens een eind januari-editie van Vet Live dat “over ongeveer twee maanden, [the show] het zal nooit meer hetzelfde zijn“, fans – inclusief wij – zijn stervende, kwamen terug uit de dood en stierven helemaal opnieuw om erachter te komen wat de schok is die hen te wachten staat. Hij wekte verder onze interesse in de aflevering van 11 februari, toen hij opmerkte dat wat eraan kwam was: “groter dan Sheila die komt opdagen” in 2017 of de onthulling dat Maya een transgendervrouw is.

Dus, wat, wat, wat zou het kunnen? De enige plotwendingen die mogelijk zo schokkend en transformerend zouden kunnen zijn, zouden zijn …

stephanie wurgt Brooke Susan Flannery, Katherine Kelly Lang"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles17/4/07©Aaron Montgomery/jpistudios.com310-657-9661Aflevering # 5064U.S.  Uitzending 21-5-07

Bovenstaand: “Ik dacht er eerst aan om te bellen, maar wat zou dat leuk zijn geweest?”

Stephanie keert terug

Gezien Emmy-magneet Susan Flannery’s pensionering, om nog maar te zwijgen van de ondergang van de bijenkoningin, weten we dat dit de langste van alle longshots is. Maar zal dat ons ervan weerhouden te hopen dat de Forrester-matriarch terugkomt, al was het maar om de voormalige aartsvijand Brooke of latere mevrouw Eric Forrester, Quinn, te achtervolgen? Dacht het niet. Aan de andere kant kan het zijn dat…

Er gaat iemand dood

Aangezien Kasprzyk toegaf dat “ik niet zeg dat mensen niet van streek zullen zijn” door wat er gebeurt, kan deze verschrikkelijke mogelijkheid niet worden uitgesloten. Maar wie zou op het punt staan ​​hun maker te ontmoeten? De meest verontrustende optie is Eric, waar John McCook klaar was om met pensioen te gaan. Zijn vertrek zou de show zeker voor altijd veranderen!

sheila wordt gek van mashup

Bovenstaand: “Waarom, waarom, waarom denkt iedereen dat ik een bedreiging voor de samenleving ben?!?”

Maar aangezien dat een te bittere pil is om te slikken, zelfs met wijn, gaat ons geld naar de ultieme, laatste, deze keer-we-meen-het-ondergang van Sheila, die sinds haar terugkeer Steffy tinten rood heeft laten zien waarvan ze nooit wist dat ze bestonden , zette Jack’s leven op zijn kop en nam een ​​sloopkogel mee naar zowel Brooke’s nuchterheid als haar huwelijk. (We hebben zelfs al een lijst samengesteld met mogelijke verdachten in de whodunit. Graag gedaan, plaatsvervangend chef Baker.)

Lees ook:  Wat? Bold & Beautiful's Carter wordt verliefd op Shauna - Zoe Leaves

Aan de andere kant, wat als…

De Forresters verliezen de creaties van Forrester

Wat heeft Heeft Dollar Bill al die tijd gedaan dat hij op een laag pitje heeft gezeten? Misschien door de controlerende aandelen in Forrester bijeen te drijven terwijl Steffy gefocust was op haar schoonmonster, heeft Ridge Brooke verzekerd dat hij haar nooit zou laten betalen (zoals hij, uh, zojuist gedaan), en Eric is in beslag genomen door Willy te bevrijden, om zo te zeggen. Of misschien heeft de halfbroer van Ridge, Nick, hetzelfde gedaan, waarmee hij het toneel voor Jack Wagner heeft klaargemaakt om weer voor anker te gaan (met zijn en Brooke/Taylor’s zoon op sleeptouw).

Vet mooie nick taylor brooke AM

Bovenstaand: “Dames, dames, er is genoeg van mij om rond te gaan!”

Of wie weet? Misschien gaat de soap een nieuwe familie introduceren die kan wedijveren met de Forresters, Logans en Spencers?

Wat vermoed je dat de game-veranderende schok is die de show op het punt staat te leveren? Op weg naar de reacties met je beste gissingen, stop even bij de onderstaande fotogalerij, die een geheel veel van de wendingen die de zeep heeft genomen over zijn legendarische geschiedenis.