Bold & Beautiful: Shauna vertelt Eric dat ze een affaire had met Carter


In het ontwerpbureau van Forrester vraagt ​​Shauna aan Quinn hoe Wyatt het volhoudt, wetende dat zowel zijn vader als zijn broer in de gevangenis zitten. Hoe erg ze ook voor haar zoon voelt, Quinn blijft maar denken aan hoe ze haar man heeft verraden. Shauna denkt dat ze nog steeds aan Carter denkt. Ze vatten samen hoe ze contact maakte met de prachtige COO van het bedrijf. Quinn houdt nog steeds van Eric. Ze maakt zich zorgen dat als Zoe erachter was gekomen dat haar huwelijk voorbij zou zijn geweest. “Dat kan ik niet laten gebeuren, Shauna.”

Meer: Zeepdierenarts deelt verrassende bruiloft

Op het hoofdkantoor praten Eric en Carter over de schok van Liam als de aangereden chauffeur. Het was meer verontrustend voor Thomas dan voor wie dan ook… hij dacht dat hij Liam kon vertrouwen om zijn zoon op te voeden. Carter mijmert: ‘Je denkt dat je iemand kent…’ Eric vraagt ​​of hij in orde is. Hij geeft toe dat hij dat niet is. Eric moedigt hem aan om zich open te stellen. Carter aarzelt. Eric denkt dat hij weet wat Carter bezighoudt. Hij hoorde wat roddels op kantoor en dacht dat de COO aan de vrouwen in zijn leven dacht. Carter weet niet wie het hem heeft verteld, maar… Eric onderbreekt hem om te zeggen dat hij zich nergens voor hoeft te schamen. Carter stelt: “Ja, dat doe ik.”

Meer: Hoe zal Thomas wraak nemen op Liam?

Eric vertelt Carter dat er niets mis was met het bereiken van iemand anders nadat Zoe hem pijn had gedaan. Carter zegt dat zijn leven een beetje ontspoord is, maar hij zal proberen het beter te doen – hij wil nooit dat Eric hem of zijn loyaliteit in twijfel trekt. Eric vraagt: “Loyaliteit? Waarom zou je dat tegen mij zeggen?” Op dat moment komt Zoë binnen. Eric adviseert Carter om niet in het verleden te blijven hangen en vertrekt. Zoe vraagt ​​of Carter iets aan zijn hoofd heeft. Hij zegt dat op dit moment, zij is het alleen. Zoe wil het verleden in het verleden achterlaten… inclusief bij hem en Shauna binnenlopen. “We hoeven nooit meer aan die dag te denken.” Carter flitst naar seks met Quinn en knippert.

Meer: Daytime Emmy voorspellingen 2021

In de studio luistert Paris naar Flo die praat over de situatie met Liam. Ze zegt dat Wyatt wist dat er iets aan de hand was en dat Liam hen vertelde dat het een ongeluk was en dat ze hem geloven. Paris vraagt ​​Flo of haar moeder vandaag in de buurt is – ze wil graag met haar praten. Flo vraagt ​​zich af waarom. Paris wil het niet ongemakkelijk maken, maar ze maakt zich zorgen dat Shauna de boel verpest voor Zoe. Flo is in de war – haar moeder kent Zoe nauwelijks. Paris zucht: “Ik weet het.” Flo is verbijsterd. “Denk je dat mijn moeder iets verkeerd heeft gedaan?” Paris realiseert zich uiteindelijk dat Flo geen idee heeft en legt uit dat Shauna iets met Carter had. Flo gaapt. Ze kan het niet geloven. Paris houdt vol dat het een vol ding was … in bed met kleren op de grond – Zoe liep naar hen toe. Flo denkt dat het een vergissing moet zijn, maar Paris legt uit dat Shauna het heeft toegegeven. Flo is stomverbaasd. Haar moeder zei niets tegen haar en ze vertelt haar alles.
Parijs hoort studio B&B

In het ontwerpbureau vertelt Quinn Shauna dat ze haar leven heeft gered. Shauna waarschuwt dat het niet meer kan gebeuren. “Je weet hoe ik me voel over liegen.” Ze voegt eraan toe dat Flo er gelukkig niet achter kwam omdat ze niet tegen haar dochter kan liegen. Quinn houdt vol dat haar vriendin zich aan het verhaal moet houden, ook al is het haar dochter met wie ze praat; “Niemand mag iets van Carter weten!” Eric komt binnen en vraagt: “Niemand kan weten hoe het met Carter zit?”

Meer: Rome Flynn klaar voor Hallmark-optreden

Eric zegt dat hij alleen bij Carter was en dat hij een beetje uit zijn soort was. Eric wil weten wat er aan de hand is en vraagt ​​zich af of dit te maken heeft met de geruchten die hij heeft gehoord over de vrouw die Carter zag. Shauna geeft toe dat zij het is. ‘Ik ben het. Carter en ik hadden een affaire.’ Eric gaapt, “Jij en Carter?” Shauna en Quinn verzekeren hem dat het voorbij is nu Carter zich opnieuw aan Zoe heeft verbonden. Eric is verbijsterd en is blij dat het in der minne is afgelopen, maar Shauna en Carter kennende heeft hij moeite te geloven dat het zo nonchalant was. Shauna gaat, en Eric vat samen dat het goed is dat Carter contact heeft opgenomen met iemand; hij is gewoon verbaasd dat het Shauna was.
Shauna, Eric, Quinn ontwerpbureau B&B

In de studio dringt Flo er bij Parijs op aan dat er iets niet klopt aan dit verhaal over haar moeder en Carter. Als ze met een man als hij was, zou ze het van de daken willen schreeuwen. Flo vraagt ​​zich af of ze het geheim heeft gehouden om haar te redden van problemen op het werk. Op dat moment verschijnt Shauna en Flo vertelt haar dat ze in de war is. Parijs lijkt ergens in de war te zijn. ‘Ik wil een duidelijk antwoord van je. Voerman. Heb je contact gehad met Carter?’
Flo stelt vragen aan studio B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Parijs doet een schokkende ontdekking.

Bekijk foto’s van schokkende en schandalige soap onthult in de galerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.