Bold & Beautiful: Sheila schakelt Li uit en neemt het over als Finn Awakens


Bij Li’s huis verwondert Sheila zich over Finn die op het bed ligt en vraagt ​​Li: “Wat heb je gedaan?” Ze streelt Finns hoofd en fluistert: ‘Mijn zoon leeft.’ Sheila vindt het verschrikkelijk dat Li haar heeft laten lijden en rouwen en dat ze hem al die tijd hier had. Li kwam tussenbeide en redde hem als een moeder – niet zoals Sheila, die hem neerschoot. “Ik heb hem gered.”
Sheila Finn bed B&B

Bij Forrester Creations tiert Ridge dat Sheila op de vlucht is en Taylor maakt zich zorgen dat ze Steffy zal proberen op te sporen en haar te vinden. Ridge vindt dat ze het haar meteen moeten vertellen. Taylor is bang dat ze haar bang maakt. Zende komt binnen en vraagt ​​wat er aan de hand is. Ridge vertelt hem dat Sheila is ontsnapt.

Meer: Remembering Guiding Light-acteur geveld door aids

In het Forrester-huis maakt Quinn zich zorgen dat lichaamsbeweging goed is, maar niet te veel. Eric vraagt ​​zich af waarom ze dat zou denken. Bridget komt tussenbeide om uit te leggen dat Quinn haar net heeft verteld dat hij veel tijd in de club doorbrengt. Quinn concludeert: “Veel meer dan ik denk dat normaal is.” Eric verzekert hen dat er niets aan de hand is. Zijn tijd bij de club heeft hem energie gegeven en maakt hem gelukkig. Quinn vraagt ​​zich af of hij daar iets… ‘inspannends’ doet. Eric stamelt: “Nee, ik denk het niet.” Bridget daagt hem uit of hij kortademig is of een beklemmende borst heeft. Eric niet, en is verbijsterd door de ondervraging. Bridget besluit dat de bezoeken aan de club goed voor hem zijn en is verheugd om zijn interesse in fitness te zien. “Ik denk dat ik je kan aanmoedigen om vol te houden.”
Quinn Bridget Eric B&B

In de club is Donna boos op Hope en noemt haar situatie met Eric een affaire. Hope wijst erop dat ze aan het zoenen waren. Donna houdt vol dat het om liefde, vreugde en verbinding gaat. Het is niet smerig. ‘Zeg niets. Alstublieft?” Donna had nooit gedacht dat ze in geen miljoen jaar met Eric zou rondsluipen. Ze droomde ervan dat ze opnieuw contact zouden maken, maar dan als een liefdevol stel. “Als zijn vrouw.” Hope gaapt: “Maar je bent niet zijn vrouw – Quinn is.” Donna wijst erop dat wanneer hij gelukkig wil zijn of op zijn gemak wil zijn, hij zich tot haar wendt. “Omdat dat het soort liefde is dat we delen.” Hope schudt haar hoofd. Donna wil gewoon dat hij gelukkig is. Hope realiseert zich dat Eric altijd degene is geweest voor haar tante. Donna zal altijd geloven dat zij de vrouw is bij wie hij hoort.

Meer: In de Emmy-lunch van Jacqueline Wood

Bij Forrester Creations roept Ridge dat Sheila moet worden gepakt en weer achter de tralies moet worden gezet. “Ze schoot en doodde haar eigen zoon!”

Bij Li wil Sheila weten hoe ze het deed. Li is haar geen uitleg verschuldigd. Sheila zag Finn sterven en zou iets hebben gedaan als ze had gedacht dat er een kans was. Li grinnikt, ‘Alsof je dat zou hebben gedaan. Je wilde jezelf beschermen.” Li geeft toe en onthult dat zijn hartslag terugkwam in de ambulance. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze werkte en de artsen daar wilden hem van de beademing halen. Ze kwam tussenbeide. Sheila gaapt, “Laat je ons allemaal geloven dat hij dood was?! Zelfs Steffy?!” Li staart alleen maar. Sheila zegt: “Oh mijn God. Je bent nog gekker dan ik.”
Li Sheila confronteert B&B

In het Forrester herenhuis is Eric blij te horen dat zijn dochter op hem past. Bridget moet gaan, dus Quinn loopt met haar mee naar de deur om haar te bedanken dat ze hem niet over de ring heeft verteld. Ze belooft dat ze haar man als een havik in de gaten zal houden.

Bij de club zou Hope heel blij zijn voor Donna als Eric beschikbaar was. Donna begrijpt het. Het punt is dat het voelt alsof ze opnieuw contact maakt met een lang verloren gewaande vriend. Een vriend die toevallig een zielsverwant is en haar vlinders geeft elke keer dat hij haar kust. Hoop tranen. Het is lief om haar er zo over te horen praten. Ze vindt gewoon dat iedereen eerlijkheid verdient en zich geliefd en gerespecteerd voelt. Donna knikt en roept: “Ja.”

Op kantoor tiert Ridge nog wat totdat Taylor zich eindelijk realiseert: “Oh mijn God. We moeten Li bellen!”

Bij Li kan ze niet geloven dat Sheila haar gek noemt na wat ze heeft gedaan. Sheila herinnert haar eraan dat wat er gebeurde een ongeluk was. Li schampert dat ze Steffy probeerde te vermoorden. “Dat was geen toeval.” Sheila zou Finn nooit opzettelijk pijn doen. Nu heeft ze de kans om het goed te maken met Finn. Ze bedankt Li voor het in leven houden van hem en vraagt ​​wat hij zegt als hij bij bewustzijn is. Li geeft toe dat hij nog nooit wakker is geworden. Sheila verklaart dat hij in een ziekenhuis moet zijn. Li betoogt het punt. Sheila rookt: ‘Breng hem naar een ziekenhuis. Nutsvoorzieningen!” Li vuurt terug: ‘Finn blijft hier. Met mij.”

Meer: Tanner Novlan werd voor de tweede keer vader

Bij het Forrester herenhuis vertelt Quinn aan Eric dat ze terug moet naar kantoor. Ze hoopt dat hij niet van streek is omdat ze naar Bridget reikt en hem over zijn gezicht aait. “Je bent mijn liefhebbende en loyale echtgenoot.” Ze omhelst hem en hij kijkt verdrietig naar haar portret over haar schouder.
Quinn Eric zorg B&B

In de club vraagt ​​Donna aan Hope: “Bedoel je dat je vindt dat Eric en ik weer bij elkaar moeten komen?” Hope denkt dat het een mogelijkheid is, maar zo ver zal ze gaan zolang hij nog met Quinn getrouwd is. Donna waardeert het dat ze haar geen huissloper noemt. Hope grapt: “Weet je wie mijn moeder is?” Donna giechelt. Hoop lacht. ‘Ik maak een grapje, dat is duidelijk. Kijk, ik wil nog steeds met Eric praten.” Hope wil zien waar zijn hoofd staat en of dit gaat over hoe hij over Donna denkt of meer over wat er met Carter en Quinn is gebeurd. Ze weet als geen ander dat iedereen een partner verdient die van hen is en van hen alleen. “En dat geldt ook voor jou.”

Meer: Fanreactie op Hope’s outfit

Op kantoor krijgt Ridge de telefoon om Li te bellen.

Meer: B&B-ster reageert op dochter bij OnlyFans

Bij Li’s huis gaat haar telefoon, maar Sheila grist hem uit haar handen. ‘Je neemt geen telefoontjes aan. Vooral van hem.”

Op kantoor laat Ridge Li een voicemail achter dat Sheila is ontsnapt en vraagt ​​haar voorzichtig te zijn.

Meer: Krista Allen’s gepassioneerde pleidooi voor fans

Bij Li’s huis laat ze Sheila weten dat ze niets te zeggen heeft over hoe ze voor Finn zorgt. Ze gaat terug naar de gevangenis. Sheila zat achter de tralies voor het vermoorden van haar zoon… maar hij leeft. Ze had nooit verwacht dat Li haar terug zou leiden naar haar zoon. Ze straalt naar Finn: ‘Ik heb je niet vermoord, schat. Je bent nog steeds hier en ik heb een kans met jou.” Ze vertelt Li dat ze hem naar het ziekenhuis moet brengen. Li wil hem niet uitleveren aan de dokters die dachten dat hij geen kans had om te leven. Ze vertelt hoe rooskleurig zijn toekomst was totdat hij betrokken raakte bij de Forresters, waardoor Sheila in zijn leven kwam. Ze zal daar niet staan ​​luisteren naar Sheila die haar vertelt wat ze moet… Op dat moment mompelt Finn onverstaanbaar. Li slingert naar hem toe en roept uit: ‘Finn!’ Terwijl ze hem smeekt om te reageren en hem zegt: ‘Het is mama. Ik ben hier, schat’, slaat Sheila haar knock-out en neemt haar plaats in. Finn is begonnen zijn ogen te openen en ziet het allemaal als een waas. Sheila buigt zich over hem heen en mompelt: ‘Hoi schat. Ik kan niet geloven dat je nog leeft. Mama is hier schat. Ik houd zo veel van je.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge en Taylor proberen Li . te bereiken om haar te waarschuwen voor Sheila, en Quinn en Carter’s liefde en passie voor elkaar worden duidelijk.

Opnieuw bekijken Donna en Eric’s lieve – maar enge – geschiedenis in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.