Bold & Beautiful: Steffy vraagt ​​Hope om matron of Honor te zijn op haar bruiloft


In de hut knuffelt Liam Hope terwijl ze probeert te werken. Ze krijgt een melding op haar telefoon en deelt graag nieuws met Liam – het is een huwelijksaankondiging; Steffy en Finn gaan trouwen! Liam realiseert zich dat het nieuws overal op sociale media staat en mijmert dat ze geen tijd hebben verspild. Hope dacht dat ze snel zouden trouwen en is blij voor hen. Liam zegt dat hij dat ook is en verzekert Hope wanneer ze vraagt ​​dat hij niet jaloers is op Finns relatie met Kelly. Hope denkt dat deze bruiloft het begin is van een nieuw hoofdstuk voor hen allemaal.
Hope krijgt aankondiging B&B

Bij Forrester Creations worden meer beleefdheden uitgewisseld tussen de ouders van Steffy en Finn. Steffy vertelt Li en Jack dat ze een ongelooflijke zoon hebben grootgebracht en kust Finn.
Steffy, Finn kiss office B&B

Meer: Kijk maar! Preview plaagt Finn’s biologische moeder

Ze voegen zich bij Eric in het andere kantoor en Eric vertelt Steffy dat ze een bezoek van Phyllis Summers heeft gemist, die haar haar beste wensen doorgeeft. Eric biedt aan om hun bruiloft bij hem thuis te houden. Steffy en Finn zijn het daarmee eens; het is een familietraditie en haar grootvader is erg blij. Eric denkt dat deze bruiloft extra speciaal zal zijn, aangezien het jonge stel zo inspirerend is. Plagerig vertelt hij Jack en Li dat zijn kleindochter de dingen graag op haar eigen manier doet. Steffy denkt na over wat ze graag zou willen en vraagt ​​Eric of hij Stephanie’s portret weer ophangt voor de ceremonie. Eric gaat akkoord en belooft de Finnegans op een dag alles over haar te vertellen. Als iedereen weg is, pakt Steffy haar telefoon en belt Hope.
Eric nodigen B&B uit

In de hut neemt Hope het telefoontje van Steffy aan en feliciteert haar. Steffy vraagt ​​of ze langs mag komen, dus ze verzekert haar dat ze er zullen zijn. Nadat de verbinding is verbroken, vraagt ​​Hope Liam zich af waar Steffy ze over wil zien – ze zei dat het belangrijk was. Ze speculeren totdat Steffy arriveert.
Liam verbaasde hut B&B

Meer: Een huwelijksbom van Steffy en Finn is in aantocht

Hope en Liam omhelzen Steffy en horen dat Finns ouders in de stad zijn en dat de bruiloft bij Eric zal plaatsvinden met het portret van Stephanie aan de muur. Het is een leuke bijkomstigheid aangezien Steffy’s moeder er niet kan zijn. Ze verdedigt dat de ceremonie privé zal zijn en verrast Hope en Liam door hen te vragen erbij te zijn. Steffy wil dat ze een grote, rommelige familie worden. Hope en Liam verzekeren haar dat ze erbij zullen zijn. Steffy wendt zich vervolgens tot Hope. Ze weet dat ze dit grote touwtrekken hebben meegemaakt, maar het hoeft niet zo te zijn. Hope is het ermee eens dat ze het beter kunnen doen. Steffy gelooft echt dat ze vooruitgaan en wil dat graag erkennen – het zijn sterke, volleerde vrouwen en Steffy zou het geweldig vinden als Hope bij haar aan het altaar zou staan ​​als haar eregast. Hoop zal het doen. Liam, verbijsterd, grijnst als de vrouwen omhelzen en enthousiasmeren. Steffy kan niet wachten om het Finn te vertellen – dit wordt een dag die ze nooit zullen vergeten!
Hope, Steffy eregast B&B

Meer: Kimberlin Brown plaagt Sheila eerst

Bij het klifhuis halen Finn en zijn moeder Kelly weg met Amelia – ze gaat naar de tuimelklas. Jack vraagt ​​of Finn met haar vader kan opschieten. Finn mijmert dat Liam een ​​goede vader is, maar hij en Steffy hebben een lange gecompliceerde geschiedenis – ze kon zich nooit veilig voelen bij hem. Finn heeft haar uit die cyclus bevrijd; ze kan op hem rekenen. Het laatste wat hij ooit zou willen doen, is complicaties in haar leven brengen. Jack kijkt peinzend. Finn blijft praten over hoeveel Steffy heeft overwonnen en over het onvermogen van Liam om van haar een prioriteit te maken. Hij wil haar een soepel, dramavrij leven geven.

Meer: De ‘echte’ reden voor Sinns gehaaste bruiloft?

Volgende The Bold and the Beautiful: Quinn en Carter leiden zichzelf af om niet uitgenodigd te worden voor de ‘bruiloft van de eeuw’.

Mis geen foto’s van De rivaliteit van Hope en Steffy door de jaren heen in de galerij hieronder! Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.