Bold & BeautifulDe volgende shake-up staat op het punt om het canvas nog completer te laten exploderen dan Finn’s Death News


Eén personage staat op het punt haar eigen medicijn te proeven en het zal niet goed vallen… vooral met honing.

Bold & Beautiful’s John McCook plaagde dat we het snel zouden weten wat Eric had uitgespookt en boy-oh-boy, hij maakte geen grapje. De Forrester-patriarch is… druk!

In een onverwachte wending die op een heel leuke manier werd gebracht, werd onthuld dat Quinn op het punt staat haar eigen medicijn te proeven. Gaat het makkelijker met honing? In dit geval… zeker niet!

De sieradenontwerper vertelde haar voormalige geliefde en de COO van het bedrijf, Carter, over de afstand tussen haar en haar man, die ervoor heeft gekozen om in het pension te slapen. Quinn gaf zichzelf de schuld en dacht dat het kwam omdat Eric nog steeds niet helemaal over haar slaap met een andere man heen was (zelfs als het was uiteindelijk zijn eigen idee – we zeggen het maar).

Quinn had er geen idee van dat haar verstrooide echtgenoot, die zich niet eens kon verbinden om met zijn vrouw te lunchen en die haastig het kantoor verliet, beslist niet aan het spelen was zoals hij beweerde.

We snakten naar adem toen Quinn aan Carter verklaarde dat ze geluk had met zo’n geweldige en eerlijke echtgenoot die was zo toegewijd aan haar — omdat we op dat moment wist waar hij mee bezig was.

En ja hoor, we sneden naar een scène van Eric in bed, reikend naar een fles honing op een nachtkastje. Veel kijkers zullen een giller hebben losgelaten toen ze zich realiseerden dat hij bij Donna was, zijn ex-vrouw, en de enige vrouw die het antwoord had op zijn erectiestoornissen.

Zoals we allemaal weten, hebben geheimen een manier om naar buiten te komen in soapseries, en deze zal explosief zijn. Waar te beginnen?

Niet alleen zal een kernpaar in de soap (vermoedelijk) uit elkaar gaan, maar zoals we al zeiden, Quinn zal ruw ontwaken en ze zal vrijwel zeker ballistisch worden – ze zou zelfs kunnen terugkeren naar Dark Quinn of Crazy Quinn of Dark en Crazy Quinn.

Meer: Galerij! De meest losgeslagen karakters van B&B

Erics streken zullen, net als in het verleden, zijn hele familie treffen, die misschien iets te zeggen heeft als ze erachter komen waarom hij niet in het ziekenhuis was om Steffy te bezoeken. En aangezien Donna erbij betrokken is, zal het ook de Logans binnenhalen – hoewel iets ons zegt dat Brooke en Katie niet al te overstuur zullen zijn.

De situatie zal ook geen einde aan de opschudding veroorzaken op de centrale werkplek van de soap – Forrester Creations – waar alle van de betrokken partijen naast elkaar moeten bestaan, en waar al een andere liefdesdriehoek naar voren komt.

Ja, het wordt een pandemonium wanneer, op de hielen van Parijs verbluffende Zende met de openbaring dat ze met Carter aan het klooien is, zullen we dan vrijwel zeker in weer een ander raadsel terechtkomen voor de fantastische COO.

Carter zal ongetwijfeld vast komen te zitten tussen Parijs en Quinn. De bouwstenen voor dat scenario waren al geplaatst toen Quinn hem hoorde proberen het uit te maken met de jonge vrouw en hem vervolgens vertelde dat hij veel beter kon. De ex-geliefden gaven toen toe dat ze elkaar misten.

Meer: Ridge staat voor een monumentale keuze

Dus hoewel het bedriegen van Eric en het uiteenvallen van zijn huwelijk zeker niet zo pijnlijk, hartverscheurend of zo ernstig zijn als de dood van Finn, hebben de implicaties van het uit elkaar gaan van een kernpaar, het herenigen van exen en het lanceren van nieuwe liefdesdriehoeken en drama op de werkplek, het potentieel om het canvas vollediger te laten exploderen. Vrijwel iedereen zal er op de een of andere manier mee te maken krijgen of meegesleurd worden. Heck, misschien zien we Wyatt zelfs weer!

Hoe denk je dat dit zal uitpakken? Wie wordt er geraakt en hoe? Geef ons uw mening in de commentaarsectie hieronder.

Maak een reis door Quinn en Carter’s verboden romance in de fotogalerij hieronder.