Bold & BeautifulJohn McCook Hints Eric zal Donna verkiezen boven Quinn


De Forrester-patriarch houdt zijn opties misschien nog een tijdje open… maar als het erop aankomt, hangt *deze* vrouw het portret boven de schoorsteenmantel.

Bold & Beautiful’s Eric heeft zichzelf tussen een rots en een harde plek in zijn liefdesleven gevonden nadat hij zich verzoend had met Quinn na een paar… erg rotsachtige plekken, en het opnieuw aansteken van de vlam met zijn voormalige vrouw Donna. Maar iets moet geven, zoals we kunnen zien dat het personage hella in strijd is ….

Dus, wat komt er van de snoek? Zal Donna diepbedroefd achterblijven nadat Eric besluit dat hij moet stoppen met haar te zien en zijn vrouw te bedriegen? De blonde honingfluisteraar zette hem op het punt of hij al dan niet een einde wilde maken aan hun affaire, maar we moeten zijn volgende zet nog zien. Of zou Quinn degene zijn die er kapot van is als Eric haar duidelijk maakt dat hij zijn hartslag heeft verhoogd met zijn ex en aankondigt dat hun huwelijksgeluksschip is gevaren?

Er was een hint naar welke kant hij op leunt toen Eric Donna vertelde dat hij gelooft dat “de affaire die Quinn had met Carter hun huwelijk heeft verbroken” op een manier die volgens hem “onherstelbaar” is. Dat had echter niets meer kunnen zijn dan een typische Vet en mooi rode haring voor hem die verklaart dat hij een einde moet maken aan zijn geflirt met Donna en zijn volledige aandacht moet besteden aan het verjongen van zijn huwelijk met Quinn.
Donna Eric bed B&B

Behalve dat John McCook misschien nog heeft gegeven een ander idee hoe dit er allemaal uit zal komen te zien in een recent interview met ZODE. Na dat toe te geven Stephanie was de liefde van Erics leven, werd hem toen gevraagd: “Wie is degene die is ontsnapt?” Zijn antwoord was dat Donna was degene die ontsnapte, “en dat realiseerde hij zich niet totdat ze weer verscheen.”

Zoals we allemaal weten, was het Donna’s erm, liefde, die Eric hielp beseffen dat zijn erectiestoornis geen voldongen feit was – in feite, zoals Brooke behulpzaam opmerkte, was het vrijwel zeker een teken dat hij nog steeds onderliggende problemen had met zijn vrouw na haar korte uitstapje terug naar de donkere kant toen ze zich bemoeide met het huwelijk van zijn zoon Ridge.

Hoewel Eric kan besluiten om te proberen zijn opties nog een tijdje open te houden, en Donna (ook bekend als pickleball) stiekem blijft zien, hebben we het gevoel dat als het erop aankomt – en dat doet het altijd in een soapserie – Eric gaat ervoor kiezen om van zijn ex-vrouw weer zijn huidige vrouw te maken.

Hoe denk je dat dit zal uitpakken? Laat het ons weten in de reacties.

Doen. Niet. Miss. Zie Jennifer Gareis en meer Vet en mooi sterren in hete zomer badpak foto’s in de galerij hieronder.