Bold & BeautifulJohn McCook huilt tijdens speech om cast en crew op set te bedanken


Tranentrekker laat Molly McCook protesteren: “Ik moet niet huilen voor het slapengaan!”.

Het was een ongelooflijk moment toen Bold & Beautiful’s John McCook werd genoemd als de ontvanger van de Outstanding Lead Actor Award tijdens de Daytime Emmy Awards-ceremonie in juni na 35 jaar de patriarch van de soap, Eric Forrester, te hebben gespeeld.

McCook, die in de loop der jaren drie keer was genomineerd, dacht na over het vooruitzicht om zijn eerste emmy mee naar huis te nemen door te zeggen: “Het bijzondere hieraan is dat [nod] is dat de verhaallijn voor Eric waarvoor ik was genomineerd zeer controversieel was.” Hij verwees natuurlijk naar de plotwending waarbij Eric zijn vrouw Quinn aanmoedigde om door te gaan met het zoeken naar vervulling met haar minnaar Carter omdat hij de taak niet aankon.

Het verhaal, dat een licht wierp op de kwestie van erectiestoornissen, leidde ertoe dat de plot een andere wending nam, tot grote vreugde van Vet en mooi fans die houden van een goed zeepschandaal. Eric begon zijn ex-vrouw Donna te ontmoeten voor geheime afspraakjes in een bungalow in de gezondheidsclub, en het culmineerde er allemaal in dat Quinn hem op heterdaad betrapte.

Terwijl Erics leven in beweging is terwijl hij een nieuwe koers uitstippelt met Donna, verscheen McCook vers van zijn Daytime Emmy-overwinning op zijn werk tot een verbluffende verrassing – cast en crew hadden zich verzameld om hem te eren op de set. Van het moment, hij postte: “Vreemde me overrompeld. Heel dankbaar.”
John McCook op set nadat emmy B&B heeft gewonnen

John McCook viert feest met cast op set.

Krediet: XJJohnson/JPI

McCook deelde een videoclip van zijn geïmproviseerde toespraak, waarin hij bedankte voor de grootste zegeningen in zijn leven en zichtbaar en hoorbaar emotioneel werd, terwijl hij de tranen wegveegde terwijl hij tegen de verzamelde groep zei: Ik had een emmy kunnen krijgen, behalve hier.’

Tot die zegeningen behoorde natuurlijk zijn vrouw Laurette Spang-McCook en hun kinderen. Zijn dochter Molly McCook, die in de voetsporen van haar pop trad door ook acteur te worden, sprong in de commentaarsectie nadat ze de tranentrekker had gezien en schold: “Hé! Hoi jij! Ik moet niet huilen voor het slapengaan!!!! 🥹 Ik hou van je, mijn vader.” Ze eindigde de post met een emoji met een rood hart.

Eerder deelde McCook een leuke foto met Katherine Kelly Lang (Brooke) op de set na het winnen van de prijs en grapte hij met trots: “Het is moeilijk om het niet de hele dag te dragen.”

Kijk eens naar de Best geklede sterren van Daytime Emmy Awards in de galerij hieronder.