Bold & BeautifulJohn McCook plaagt Eric en Donna, praat over voormalige liefdes


Wat doet de Forrester-patriarch? Echt denk aan zijn vroegere liefdes?! En is er een onverwachte romance op komst?

Bold & Beautiful’s Eric Forrester is momenteel verwikkeld in een zeepachtige situatie zoals we die nog nooit eerder overdag hebben gezien. Gelukkig herenigd met Quinn… maar niet zo gelukkig als het geval is, aangezien hij niet in staat is om intiem met haar te zijn.

Na de onconventionele stap te hebben genomen om haar aan te sporen zichzelf te “vervullen” met de man met wie ze een affaire had, die toevallig ook een exec is bij zijn modebedrijf, heeft Eric ontdekt dat hij alleen door het luxe Forrester-herenhuis dwaalt, martini in de hand , flitsend terug naar meer gepassioneerde tijden, en starend naar het portret van zijn huidige vrouw.

Meer: Voorbeeld! Ridge huurt Justin in om op Quinn te passen

Met een van de Logan-zussen waarmee hij getrouwd was, smachtte hij nog steeds naar hem, we dachten dat het een goede mogelijkheid was dat Donna kan haar “Honeybear” helpen zijn mojo terug te krijgen.

Het blijkt dat we misschien iets op het spoor waren. McCook ging naar sociale media om een ​​foto van zichzelf en zijn prachtige castmate, Jennifer Gareis, die Donna speelt, te delen en vroeg volgers: “Wat zou iedereen (alweer) van deze combinatie denken?” Hij onderbrak de plaag met twee hart-emoji’s.

In een leuke toevoeging wogen twee van de actrices die Eric’s ex-vrouwen Brooke en Sheila speelden via het commentaargedeelte. Katherine Kelly Lang liet drie vuur-emoji’s vallen om haar steun te betuigen aan de hereniging van haar zus op het scherm en ex-man, en Kimberlin Brown, die zijn onlangs teruggekeerde psycho-ex Sheila speelt, grapte: “Ik weet het niet zeker?? Je ziet er gelukkig uit op deze foto, maar… Sheila heeft altijd van je gehouden om jou. Niet voor wat je hebt.”

Gareis gaf een plagend antwoord van haarzelf, misschien als haar alter-ego, en gutste: “Ik ️ je meer dan je ooit zou kunnen weten!”

We weten hoeveel Eric’s huidige en voormalige echtgenotes hem aanbidden, maar hoe denkt Eric over elk van hen. We gingen rechtstreeks naar de bron om erachter te komen…

Mis geen enkele foto in deze galerij, want John McCook geeft ons een overzicht van hoe Eric Forrester’s gedachten over zijn vroegere en huidige liefdes onderstaand.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.