Bold & BeautifulJohn McCook schittert in met snoep gecoate kerstfilm, met zijn dochter Molly


Eric’s portrettist werkt samen met zijn jongste kind aan een nieuw project.

Velen hebben gehoord van Juli in Kerstmis en we houden onze lezers altijd op de hoogte van de premières van vroege vakantiefilms. En raad eens? We hebben meer seizoensnieuws – deze keer in augustus! The Bold and the Beautiful dierenarts John McCook (Eric) zal niet alleen te zien zijn in de aankomende film Met snoep gecoate kerst, maar hij zal het scherm delen met zijn echte dochter, Molly McCook (Last Man Standing).

Onze zustersite, Verscheidenheid, heeft exclusief vernomen dat Food Network zojuist de productie van hun allereerste scriptfilm ooit heeft afgerond, die gedurende twee weken in Utah is opgenomen. Fans kunnen het vader/dochter-duo in november streamen op Discovery Plus. Leuk weetje: dit is niet de eerste keer dat ze in dezelfde show zijn. In 2010 verscheen Molly in een kleine rol in de CBS-soap.

John McCook en dochter Molly Eric BB

Dus, wat kunnen we verwachten? Een vrouw (Molly) keert terug naar Peppermint Hollow, de geboorteplaats van haar moeder, en raakt bevriend met een bakkerij-eigenaar (Ree Drummond, Food Network’s De pioniersvrouw), die haar graag rondleidt in de omgeving.

Houd de première van november in de gaten.

In juni deelde Molly talloze foto’s met haar vader overdag. De 20e markeerde Vaderdag maar ook McCook’s verjaardag. “Gefeliciteerd met je verjaardag en gelukkige Vaderdag voor mijn nummer 1. De beste man die er is. Logisch dat je vandaag een dubbel feest krijgt.”

Als je meer wilt zien soapsterren en hun echte kinderen, nodigen we onze lezers uit om de vele foto’s in onze galerij hieronder te bekijken.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.