Bold & Beautiful’s Eric and Young & Restless’ Gloria rijp voor romantiek


Het is verleden tijd voor de ontwerper om verder te gaan dan het handjevol vrouwen dat hij kent.

Ja, ja, dat weten we De gedurfde en mooie heeft Eric zich opnieuw met Quinn laten verzoenen (al was het maar zodat ze uiteindelijk jaloers kan worden op Carter’s betrokkenheid bij Katie). Maar ondanks wat het themalied van de Forresters zegt, hoef jij het niet te zijn… nou ja, zij. Of Donna, wat dat betreft.

De perfecte vrouw voor Eric is iemand met een onvoorspelbare kant zoals zijn huidige vrouw. Ze is iemand wiens aantrekkingskracht even onmiskenbaar is als die van Donna. Ze is iemand die net zo formidabel kan zijn als zijn eerste vrouw, wijlen, geweldige Stephanie. En ze is toevallig voorbij De jongeren en de rustelozen, waar ze totaal onderbenut wordt.

Wie bedoelen we? Gloria natuurlijk!

Judith Chapman gloria "De jongeren en de rustelozen" Set 40th Anniversary Cast Photo Gallery ShootCBS televisie CityLos Angeles10/10/12© John Paschal/jpistudios.com310-657-9661

Denk er over na. De Genoa City potroerder zou leven en levendigheid toevoegen aan het Forrester herenhuis. Ze zou door die gangen scheuren als een bliksemschicht in stiletto’s. En als ze geen glimlach op Erics gezicht kon toveren, zouden we het feit onder ogen moeten zien dat zijn gezicht onherstelbaar gebroken is.

Meer: Young & Restless’ Gloria… en Victor?!?

Plus, hoewel Gloria de gewoonte heeft om plots uit te broeden, zou ze net zo oprecht zijn voor Eric als voor haar overleden echtgenoot, John. En geen van haar plannen is ooit zo overdreven gek geweest als die van Quinn. (Deed Gloria ooit de romantische rivaal van haar zoon ontvoeren en het geheugenverlies ervan overtuigen dat ze getrouwd waren? Nee.)

Dus, aangezien de zusterzepen zo groot zijn in cross-overs, waarom zou je dan niet de geliefde minx oversteken om Vet en mooi, waar ze meer – en beter – gebruik van zou kunnen maken? Judith Chapman is overdag goud, een wandelende katalysator die elke scène interessanter maakt door er gewoon in te zijn. Laat haar los op John McCook en laat ons allemaal achterover leunen en genieten terwijl de vonken overvliegen.

Judith Chapman, John McCook "The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  21-10-14 © sean smith/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 6958 USA uitgezonden op 20-11-14

Wat denk je, Vet en mooi liefhebbers? Stop op weg naar de reacties bij de onderstaande fotogalerij, waarin McCook vertelt alles over, zo niet Eric’s De volgende liefde, zijn verleden.