Press ESC to close

Bold & Beautiful’s John McCook flitst terug naar een ander tijdperk – en Job!


Zevenendertig jaar is een lange tijd om het vol te houden op een baan, maar zo The Bold and the Beautiful viert zijn jubileum, zo lang is John McCook al bezig als Forrester-patriarch Eric! Maar tegen de tijd dat de acteur zich in 1987 bij de prille soapserie van CBS voegde, was hij al meer dan twintig jaar een dierenarts op het gebied van televisie en film.

De ervaren acteur had een hele reeks televisie- en filmoptredens, die teruggaan tot het midden van de jaren zestig, waaronder zijn vijfjarige periode als De jongeren en de rustelozen‘Lans. Er was een tijd dat je hem waarschijnlijk op vrijwel elk kanaal zag vooral toen hij een paar commercials deed!

THE YOUNG AND THE RESTLESS, van links: Jaime Lyn Bauer, John McCook, 1973-, Lance Lorie CBS/Met dank aan de Everett Collection

Een jonge McCook met Jaime Lyn Bauer op Jong & Rusteloos in 1973.

Krediet: CBS/met dank aan de Everett-collectie

Hoe weten we van die reclames? Nee, onze herinneringen zijn niet zo goed, maar internet is een prachtige plek en McCook heeft zelf een advertentie van ruim vier decennia geleden opgegraven. Ongeveer. Want als je zo ver teruggaat, heeft zelfs de portrettist van Eric moeite om zich alles te herinneren wat hij deed!

“Eerlijk gezegd kan ik me nauwelijks herinneren dat ik deze heb gedaan”, gaf McCook toe op Instagram terwijl hij een Ford Mercury Lincoln-commercial deelde waarin zijn zeer vriendelijke zelf te zien was! “Ik denk rond 1983.”

Bekijk de onderstaande advertentie en kijk of zijn charme genoeg zou zijn om jou in een van die mooie voertuigen te krijgen, nu met een “lage financiering van 11,9 procent!”

Zeker, dit kan zijn geweest voordat hij in de vrije, snelle modewereld stapte, maar zoals fan Remi Bouyer het in de commentaren verwoordde, was deze commercial puur “Eric voordat hij Forrester Creations oprichtte.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke herkent Mike's achternaam Guthrie

En als de man die auto’s kon verkopen die tarieven, dan kunnen we zien hoe Forrester van start ging als een van ’s werelds belangrijkste (fictieve) modehuizen! Maar belangrijker nog: het is duidelijk waarom een ​​man met McCooks charisma en charme heeft bijgedragen aan dit succes Gedurfd en mooi al 37 jaar een van ’s werelds grootste soapseries!

Hoewel de reclame dat niet is nogal van vóór zijn dagen als ster, bekijk onze fotogalerij hieronder met soapacteurs van voordat ze groot werden!@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]