Press ESC to close

Bold & Beautiful’s John McCook’s Emmy 2022 Reel, Eric Tells Ridge All


“Hij is mijn vriend, ook al ben ik het niet altijd eens met zijn beslissingen!”

Toen John McCook voor het eerst werd benaderd door… Vet en mooi uitvoerend producent/hoofdschrijver Bradley Bell over de verhaallijn van erectiestoornissen die Eric ertoe zou brengen zijn vrouw in het bed van een andere man te duwen, hij was er helemaal bij… met één voorbehoud. “Ik dacht: ‘Nou, ik zal het spelen, ook al ben ik het er niet mee eens, zolang ik maar weet dat Eric uiteindelijk zal beseffen dat dit geen goed idee was!'”

Toen eenmaal duidelijk werd dat dit de weg was die het verhaal zou volgen, ging McCook all-in. “Hoe moeilijker scènes zijn om te spelen, hoe leuker het werk is. Dus ik vond het heerlijk om dat verhaal te spelen en te proberen Eric zo waardig mogelijk te houden door hem zo gefrustreerd en boos te spelen in plaats van beschaamd of verdrietig.”

Hij waardeerde ook de toon die de show aannam bij het behandelen van Erics toestand. “Brad noemde een verhaal dat jaren geleden was gedaan op De jongeren en de rustelozen met Victor van Eric Braeden’, zegt McCook. Lange tijd kijkers van Vet en mooiikDe zus van de soap zal zich herinneren dat Victor op een gegeven moment impotent werd nadat hij met een harpoengeweer in de lies was geschoten. “Dat eindigde in een iets meer humoristische richting, wat we niet hebben gedaan. Ik veronderstel dat het een beetje komischer werd toen Donna en de honing op de foto kwamen, maar ik probeerde het een beetje terug te trekken, omdat ik dit niet als een grap wilde behandelen. Het is een zeer ernstig probleem voor veel mensen.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Kelly Kruger Brooks keert terug als Eva de publicist

Eric, Donna slaapkamer B&B

Meer: Dit huwelijk is voorbij voordat het zelfs maar begonnen is!

Uiteindelijk bleek de controversiële verhaallijn zeer lonend voor McCook… en misschien nog wel meer als hij weg zou lopen met een Daytime Emmy. Omdat het scènes waren waarin Eric zijn gedrag aan Ridge uitlegde, die McCook uiteindelijk op zijn haspel inleverde. “Het was een scène waarin Ridge Eric confronteerde en zei dat wat hij deed stom was”, deelt de genomineerde. ‘En Eric zei uiteindelijk: ‘Denk je dat dit makkelijk voor me is? Ik hoop dat dit jou nooit overkomt. Ik haat dit! Ik wil niet alleen in dit huis zijn!”

Een hoogtepunt van de afleveringen – waarvan er één hieronder kan worden bekeken – waren de acteurs met wie McCook ze deelde. “Elke scène die ik met Thorsten Kaye (Ridge) of Rena Sofer (Quinn) speel, zijn goede scènes”, zegt hij enthousiast. “Ik ben altijd blij, want het zijn geweldige spelers om mee te werken.

Meer: Gewaagde ster claimt zeer speciale Emmy

Uiteindelijk realiseerde Eric zich natuurlijk dat het misschien niet zo’n geweldig idee was om zijn vrouw aan te moedigen om met Carter naar bed te gaan. “Eerlijk gezegd was ik blij dat het een resolutie had die ik min of meer goedkeurde”, geeft McCook toe. “Eric realiseerde zich dat hij de verkeerde aanpak volgde en dat het niemand goed gediend had.”

Na 35 jaar dezelfde hoofdruimte te hebben gedeeld, geeft de acteur vrijelijk toe dat hij zijn alter ego erg beschermt. “Hij is mijn vriend, ook al ben ik het niet altijd eens met zijn beslissingen!”

Lees ook:  Bold & BeautifulJohn McCook Hints Eric zal Donna verkiezen boven Quinn

Wat zegt McCook over elk van de? vrouwen met wie Eric betrokken is geweest? We hebben de (vrij uitgebreide) lijst doorgenomen, en je zult misschien verrast zijn door zijn gedachten!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]