Press ESC to close

Gaat John McCook met pensioen? Bold & Beautiful?


“Laat nooit iemand alleen in je kleedkamer”, Instagramde John McCook dit weekend. Hoe kan dat? Ik grijp de kans aan om ons het thuis van haar vader te laten zien, weg van huis Gedurfd en mooi, nam zijn dochter Molly zijn volgelingen mee op een rondleiding door zijn leidende mannengrot. (Bekijk het hieronder.)

Dit is op zichzelf niet zo opmerkelijk, toch? En eigenlijk de Laatste man die staat actrice doet geweldig werk door zich te verdiepen in de memorabilia waarmee haar vader zijn muren heeft versierd. Maar gezien het feit dat elke dag in de soap meer personages leren dat zijn OG-personage Eric Forrester op sterven ligt, is de timing van de wandeling door Memory Lane … zorgelijk.

Een aantal fans beschouwde de terugblik als een teken dat Eric, geloof het of niet, binnenkort zijn maker en portrettist zal ontmoeten die met pensioen gaat. “Ik kan me de show niet voorstellen zonder hem,” antwoordde lkrenz. “Ik hoop dat de verhaallijn hem niet meeneemt.”

‘Dat zou niet zo zijn Gedurfd en mooi zonder Eric,” voegde Reemseey eraan toe.

Toch stapelen de tekenen zich op dat de show misschien zonder hem moet doorgaan. Nog verontrustender dan de video van Molly McCook: nog een laatste blik voordat papa zijn kleedkamer opruimt? – zijn de opmerkingen van uitvoerend producent Casey Kasprzyk in oktober. Hij zei dat de cast en crew “deze week tien shows aan het filmen waren… en laten we zeggen dat het voor iedereen emotioneel zal zijn.”

Bij zijn post zat de hashtag ‘Eric Forrester’ en een foto die de rillingen over onze ruggengraat deed lopen, van de mantel waarover Eric’s portret hangt in het Forrester-landhuis – behalve dat zijn portret niet hangt, maar tegen de muur leunt, op bovenop de open haard, en ervoor staat een bloemstuk dat zeker zou kunnen doorgaan voor… een begrafenis.

Lees ook:  Bold & Beautiful'S [Spoiler] Bewijst dat Thomas Emma Barber heeft vermoord

Denk je Gedurfd en mooi Zou Eric echt vermoorden? Klik op de reacties en neem onderweg een kijkje in de onderstaande fotogalerij die het liefdesverhaal van Eric en Donna opnieuw vertelt.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]