Press ESC to close

Gedurfde en mooie samenvatting: Eric stort in elkaar nadat hij heeft vernomen dat hij van Ridge heeft verloren


Li vindt Finn nog aan het werk en vindt dat ze op Eric’s feestje moet zijn. Ze weet dat hij Steffy’s grootvader respecteert, en dat hij gezegend is met een liefdevol gezin. Ze is jaloers omdat Eric zoveel heeft om voor te leven.

Li Finn op het werk BB

In het Forrester-landhuis maakt iedereen zich zorgen om Eric, maar hij houdt vol dat alles goed met hem gaat. Hij is blij omringd te zijn door zijn familie en voor dit feest, dat voor hem belangrijk is. Steffy vertelt haar grootvader dat het vanavond een bijzondere avond is, waar ze altijd op terug zullen kijken. Ze zegt dat deze avond gaat over het vieren van hem, hun familieleider, terwijl ze begint te huilen.

Eric en Steffy-moment BB

Terwijl Eric met Brooke, Bridget en Thorne praat; Thomas, Steffy, Hope en Ridge bespreken hoe ze Eric kunnen laten denken dat ze niet weten dat hij op sterven ligt. Ridge zegt dat dit het minste is wat ze voor hem kunnen doen, vooral vanavond.

Meer: Een belangrijk personage dat terugkeert?

Eric bedankt Thorne en Bridget voor hun komst, en hij wil dat ze zich herinneren hoeveel hij van hem houdt als ze thuiskomen. Eric zou alleen maar willen dat ze meer tijd samen hadden. Thorne is het daarmee eens.

Eric Thorn en Bridget

Carter neemt even de tijd om met Eric te praten en vertelt hem hoeveel hij zijn leven heeft veranderd. Hij vertelt Eric dat hij een soort surrogaatvader is, en Eric noemt hem familie.

Eric en Carter BB

Katie en Donna kijken naar Eric, en hij zegt dat dit feest iets emotioneler is dan hij dacht, en dat het lijkt alsof meer dan alle drie de waarheid kennen. Hij begint te hoesten en wil de waarheid zo lang mogelijk voor de familie verborgen houden. Donna biedt aan om water voor hem te halen, maar hij wil champagne. Ze denkt dat hij een beetje verdient.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn waarschuwt Donna dat ze Eric nooit meer zal zien

Meer: Overdagpionier dood op 92-jarige leeftijd

Terwijl Donna Eric een beetje champagne gaat halen, hoort ze Brooke, Ridge, Thomas en Hope praten over het feit dat Eric niet heeft gewonnen. Donna is stomverbaasd en zegt dat Eric nooit de waarheid kan achterhalen. Ridge wil dat Eric de baas wordt, maar Donna zegt dat dit Eric zal doden als hij erachter komt, en wie weet wat hij in zijn toestand kan doen.

Eric praat met RJ, Luna en Zende en noemt hen de toekomst van Forrester. Eric prijst RJ omdat hij is opgegroeid tot een verantwoordelijke jongeman, en hij is altijd onder de indruk van Zende’s talent en is trots op hem.

Eric, met Donna aan zijn zijde, vertelt Hope en Thomas dat hij blij is dat ze hier zijn. Hij ziet goede dingen in de toekomst van Thomas en zegt hem niets als vanzelfsprekend te beschouwen. Hij noemt Hope lief en slim, en een prachtige herinnering dat ze Hope nooit mogen verliezen. Hope zegt dat ze met deze naam heeft geleerd nooit op te geven.

Eric Thomas Hope Donna BB

Eric praat dan met Steffy en noemt haar het juweel van de familie. Steffy vertelt hem dat hij altijd door haar heen zal leven, en dat ze zijn aanwezigheid altijd zal voelen. Ze omhelst hem en zegt dat ze zoveel van hem houdt.

Brooke onderbreekt haar om haar eigen knuffel van Eric te krijgen, en ze zegt dat hij altijd haar kampioen is geweest en altijd de eerste is die voor haar steunt. Eric zegt dat zij en Ridge deze familie en het bedrijf naar de toekomst zullen leiden.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Zal ​​Kim Matula (ex-Hope) terugkeren naar Soaps?

Meer: Was Dancing With the Stars gemanipuleerd?

Eric vraagt ​​het aan iedereen voordat ze even hun eigen weg gaan. Hij wil zijn engel Donna erkennen, en zijn zoon Ridge, met wie hij door de jaren heen heeft geconcurreerd. Hij noemt hem geen slechte ontwerper, maar niet de beste, aangezien hij van hem won. Hij zegt dat winnen zoveel voor hem betekende.

Iedereen valt stil en Eric zegt: ‘Ik heb toch gewonnen? Je hebt me verteld dat ik gewonnen heb?” Hij realiseert zich dat Ridge tegen hem heeft gelogen over het winnen van de modeshow. Hij vraagt ​​waarom hij dat zou doen? Waarom liegen over iets dat zo belangrijk voor hem is. Eric kijkt iedereen aan, met tranen in de ogen, en lijkt te beseffen dat ze allemaal de waarheid over hem weten. Eric vertelt Ridge dat dit het aardigste is wat iemand ooit voor hem heeft gedaan. Hij bedankt Ridge, en ze omhelzen elkaar. Plots stort hij in. Eric zegt dat het oké is, het is zijn tijd en hij heeft er vrede mee, en dat hij aardig voor elkaar moet zijn. Eric ligt op de grond en sluit zijn ogen terwijl zijn familie hem omringt.

Gedurfde B&B Eric Party dood

Volgende The Bold and the Beautiful: Finn heeft optimistisch nieuws nu Ridge de moeilijkste beslissing neemt die hij ooit heeft moeten nemen.

Bekijk voordat je gaat Stephanie Forrester’s run door de jaren heen in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, wij mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Blijf op de hoogte via Paramount Plus.

Lees ook:  Deed Bold & Beautiful Verander Liam gewoon in een slechterik?!
@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]