Bij de hut vraagt ​​Douglas aan Hope wanneer hij zijn vader weer kan zien. Het maakte hem blij hem vandaag te zien. Hope vertelt hoe belangrijk Douglas voor Thomas is. Douglas vraagt ​​of zijn vader daar kan intrekken en bij hen kan wonen als Liam binnenkomt. Hij herinnert Douglas eraan dat hij zijn vader kan zien wanneer hij maar wil. Douglas is verdrietig dat hij helemaal alleen woont en blijft bij het idee dat hij zou kunnen intrekken. Hope legt uit dat ze met Liam is getrouwd, dus het zou de zaken ingewikkeld maken. Als Douglas naar de slaapkamer gaat, vraagt ​​Liam Hope of hij Thomas daar heeft. Hij ontdekt dat het haar idee was en vraagt ​​zich af of het een goed idee was. Hope houdt vol dat het deze keer anders voelt; ze is op zoek naar rode vlaggen. Liam heeft er nogal wat gezien. Hoop niet. Ze weet zeker dat ze het laatste is waar Thomas aan denkt.
Liam keert terug naar hut B&B

Bij Forrester Creations vertelt Thomas Steffy dat Douglas ‘gezicht oplichtte toen hij hem zag. Het bezoek betekende echt veel. Steffy is blij met haar broer, die zegt dat hij alles aan Hope te danken heeft. Steffy maakt zich een beetje zorgen dat hij verstrikt raakt en herinnert hem eraan dat Hope met Liam getrouwd is. Thomas kon het nauwelijks vergeten dat Liam het hem constant vertelde, en zweert dat hij haar niet meer achterna gaat. Later bewonderen Steffy en Zende enkele ontwerpen en praten ze over Thomas die de laatste tijd chill is. Ze zijn allebei verrast dat Hope ermee heeft ingestemd weer met hem samen te werken.
Zende worstelt met B&B

Meer: Zeepfans reageren op Steam als een superkoppel

In het strandhuis verzekert Shauna Quinn dat ze uit het Forrester-huis is verhuisd. Quinn is nog steeds boos dat ze is gebleven en het aan niemand heeft verteld. Shauna belooft dat er niets duister is gebeurd, maar Quinn vraagt ​​zich af hoe ze haar weer moet vertrouwen. Wyatt probeert in te grijpen. Shauna zweert dat Quinn weer in het landhuis zal wonen. Quinn is niet overtuigd en stelt zich voor dat Shauna Eric heeft geholpen met het inpakken van haar spullen. Shauna houdt vol dat ze voor haar ging slaan. Quinn laat Shauna zweren over Flo’s leven dat er niets is gebeurd met haar en Eric. Shauna probeert nog steeds over Ridge heen te komen, op wie ze verliefd is. Quinn vertrekt naar Eric en de anderen bespreken de situatie. Shauna bevestigt dat hij gekwetst is en zich verraden voelt. Wyatt wijst erop dat het niet het beste idee was voor Shauna om te blijven, pension of niet. Shauna mijmert dat het strandhuis aardig is; ze wil niet naar Vegas. Wyatt verzekert haar dat ze welkom zou zijn als Quinn verhuist. Ze zoeken allemaal naar Eric om haar terug te nemen.
Wyatt geërgerd B&B

Meer: Sally krijgt een nieuwe rivaal op Y&R

Eric vindt Quinn in zijn woonkamer. Ze neemt de volledige verantwoordelijkheid voor wat ze heeft gedaan en voor haar pijn. Quinn weet niet zeker waarom ze dit doet en staat erop dat ze Brooke als een bedreiging zag. Ze zijn het erover eens dat ze soms misleid is. Quinn herinnert hem eraan dat ze goed samen zijn – ze houdt van hem en wil niet zonder hem leven. “Ik hoop dat je me genoeg kunt vergeven om me naar huis te laten komen.” Het gesprek wendt zich tot Shauna en Eric bevestigt dat het niet romantisch was tussen hen. Hij bespreekt hoe diep ze hem heeft gekwetst en twee mensen om wie hij geeft pijn: Brooke en Ridge. Eric is er niet klaar voor dat ze daar weer terug is, nog niet. Quinn verklaart dat ze met hart en ziel zal bewijzen dat hun liefde het redden waard is.
Quinn eet bescheiden taart B&B

Meer: Waar zijn B & B-fans het meest dankbaar voor?

In zijn appartement maakt Thomas aantekeningen over een jurk op de etalagepop en begint haar dan over zijn dag te vertellen. Hij springt eruit en besluit dat de pop teruggaat naar Forrester. Hope Too begint te bewegen en doet een stap in zijn richting. Ze wil daar bij hem blijven en verklaart haar liefde. Thomas knijpt zijn ogen open en dicht en krimpt ineen.
Hooppop in witte B&B

Volgende De kale en de knappe, Steffy en Liam maken contact over hun liefde voor Kelly.

Zie foto’s van Thomas door de jaren heen in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor nieuwsbrief Soaps.com’s.