Bij Forrester Creations vertellen Hope en Thomas Steffy over hun plannen om naar de hut te gaan voor een verrassingsbezoek met Douglas. Steffy kan zien hoe opgewonden hij is en complimenteert het werk dat hij heeft gedaan. Daarna komt Liam aan en Steffy vertelt hem dat Hope naar huis is gegaan… met Thomas. Liam is bedroefd en Steffy legt uit dat het Hope’s idee was. Zij en Hope hebben allebei het gevoel dat hij is veranderd. Liam raakt opgewonden over het feit dat Thomas zich steeds dieper in de baan van Hope werkt. Steffy wil dat Liam zich minder zorgen om hem maakt, maar Liam kan zich niet voorstellen wat Thomas anders zou hebben gedaan als hij zich niet eerder zoveel zorgen om hem had gemaakt.

Meer: Tanner Novlan onthult een nieuwe look

Bij het strandhuis wil Wyatt weten waarom Shauna nog steeds bij Eric woont. “Probeer je mijn moeder te helpen of probeer je bij haar man in te trekken?” Shauna ontkent het. Flo komt tussenbeide om te zeggen dat Shauna het huis van Eric moet verlaten. Wyatt is het daarmee eens; ze zou Eric de tijd en ruimte moeten geven die hij nodig heeft. Ze herinnert ons aan de slechte dingen die Quinn heeft gedaan. Shauna beweert dat ze hem niet verdringt en dat ze een vriend is van Quinn en Eric. Wyatt begrijpt niet waarom ze ertegen vecht. Flo herinnert haar eraan dat ze Quinn had verteld dat ze zou vertrekken en dat het het beste zou zijn als ze dat deed. Ze dringt er bij haar moeder op aan om Eric te vertellen dat ze weggaat en hem niet te laten overtuigen om te blijven. Nadat Shauna is vertrokken, herhalen Wyatt en Flo de situatie en Wyatt gaat tekeer dat Quinn onder hun dak zit – hij kan er niet tegen! Flo verzekert hem dat ze op dezelfde pagina zitten. Ze gelooft dat haar moeder weet wat ze moet doen. Wyatt waarschuwt dat Shauna niet wil dat zijn moeder ontdekt dat ze daar nog steeds woont.
Shauna vecht het B&B

Meer: Moet B&B Tyler Christopher inhuren?

In het Forrester-herenhuis leest Eric een tekst van Quinn en ziet er verdrietig en radeloos uit. Hij werpt een blik op haar portret. Shauna komt binnen en Eric vraagt ​​of ze Quinn bij het strandhuis heeft gezien. Ze zegt van niet, en waarschuwt dan dat ze hun laatste martini-uur samen hebben gedeeld. Shauna legt uit dat het niet gepast is om daar in Quinns huis te wonen. Ze begrijpt nu alle redenen waarom haar vriendin hem zo toegewijd is, maar ze weten allebei dat ze daar niet meer kan blijven.

Meer: Carter’s cringefest op B&B

In de hut drukt Thomas zijn dank uit aan Hope voor deze keer. Hope verzekert hem dat ze hem en Douglas nooit uit elkaar wilde houden. Hope geeft aan dat Douglas onderweg is en Thomas vertelt hoe hij de jongen vroeg om te liegen. Hij heeft zijn ziel gezocht en tijd alleen doorgebracht. Hope plaagt: “Niet bepaald alleen.” Thomas grijnst dat tijd doorbrengen met haar mannequin niet hetzelfde is als tijd doorbrengen met haar. Hope houdt van zijn ontwerpen en als de mannequin daarbij helpt, moet hij zijn inspiratie volgen. Hij is haar dankbaar voor haar steun en wil haar nooit meer in de steek laten. Douglas arriveert en Thomas vertelt hem hoeveel hij hem gemist heeft. Vader en zoon drukken hun liefde en omhelzing uit.
Douglas ziet Thomas B&B

Volgende De kale en de knappe, Quinn ontdekt Shauna’s geheim.

Doorkijken Vet en mooi meest gehate huidige personages in de onderstaande fotogalerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.