Gedurfde en mooie samenvatting: Thomas’s Hope Doll Turns Evil


Bij het klifhuis is Steffy vol ongeloof dat Finn haar vertelt dat Thomas tekenen ziet dat Hope bij hem wil zijn en niet bij Liam. Finn gaf door dat hij hem ondervroeg, maar Thomas gaf geen antwoord en leek gedesoriënteerd. Steffy dacht dat haar broer beter werd en roept uit: “Na al die tijd is hij nog steeds gefixeerd op Hope?”
Steffy roept B&B uit

Meer: B & B-stel deelt hilarische Halloween-kostuums

Bij Forrester Creations hoort Thomas de poppenstem terwijl Hope vraagt ​​of hij haar wil vertellen waar hij aan denkt. Ze vraagt ​​naar zijn gebrek aan slaap en Thomas zinspeelt op nachtmerries. Hope spoort hem aan om de nare droom te bespreken, maar hij weigert. Ze zijn het erover eens dat ze graag samenwerken als ouders. Hope voelt dat hij hard heeft gewerkt om te bewijzen dat hij van hen en haar weggaat. Als Thomas naar buiten gaat, hoort hij de pop die zegt dat hij niet moet gaan en stopt dan om Hope te verzekeren dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Daarna dwaalt Zende naar binnen en bewondert het werk van Thomas – hij is een getalenteerde kunstenaar. Hoop mijmert dat hij ook een gemartelde is. Ze is bang dat hij altijd last zal hebben. Ze herinnert zich hoe erg de dingen waren … als bleek dat hij nog steeds ziek was, weet ze niet wat ze zou doen.

Meer: B & B’s Sally; rollen die niet kunnen worden herschikt

In het Forrester-herenhuis bespreken Ridge en Eric de misleiding van Quinn en Shauna. Eric denkt dat Shauna de pion was. Quinn komt binnen. Ze moest Eric zien en moest thuis zijn. Eric voelt dat er niets meer te zeggen valt. Quinn zoekt genezing, maar Ridge blaft, dat is misschien niet wat zijn vader zoekt. Quinn wil haar zaak ook bij Ridge bepleiten. Het gaat niet goed, want ze beweert dat ze probeerde te helpen en dacht niet dat het Brooke zou kosten om verder te gaan. Ridge informeert haar dat ze zijn of Brooke’s vergeving niet zal krijgen en voegt eraan toe dat Brooke wil dat Eric haar verlaat. Ridge stormt naar buiten. Quinn doet een beroep op Eric: “Je wilt nog steeds dat ik je vrouw ben, nietwaar?” Eric gaat tekeer – hoe vaak kan hij het tapijt onder hem vandaan laten trekken omdat hij dacht dat ze veranderd is? Quinn smeekt hem om haar naar huis te laten komen. Ze kibbelen over Brooke en Quinn begint dat Shauna beter is voor Ridge. Eric wil zich op hen concentreren en waar ze vanaf hier naartoe gaan. Quinn houdt vol dat ze hier doorheen kunnen komen. Plots komt Shauna de trap af. Verbaasd vraagt ​​Quinn wat ze daar doet.
Quinn pleit Eric B&B

Bij Steffy hoort Thomas dat Finn zijn zus heeft verteld dat Hope liever bij hem zou zijn. Hij beweert dat Finn het verkeerd heeft begrepen, hij bedoelde dat het in het verleden was. Thomas gaat verder dat hij niet heeft gegeten of geslapen, en houdt vol dat hij Hope en Liam heeft geaccepteerd. Steffy is blij het te horen. Thomas verzekert Finn dat hij niet boos op hem is en stelt Steffy opnieuw gerust. Terwijl Finn vertelt dat het nu thuis anders is, kijkt Finn bezorgd. Later komt Ridge op tijd om Steffy en Finn over Thomas te horen praten. Ze vullen hem in. Ridge zou het vreselijk vinden om te denken dat Thomas liegt en helemaal niet over Hope is.

Thuis loopt Thomas rond en kijkt wantrouwend naar de pop voordat hij haar vertelt dat ze teruggaat. Hij pakt een been en legt haar terug in de doos, maar ze begint te kakelen en haar ogen worden rood.
Hooppop rode ogen B&B

Volgende De kale en de knappe, Zoe’s zus komt aan in de stad.

Throwback to Halloween 2019 in de onderstaande fotogalerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.