Is Bold & Beautiful’s Donna het antwoord op Eric’s seksuele problemen


Het besef van de oudere Forrester kan een toch al gecompliceerde situatie tot een totale boondoggle maken!

Deze week op Vet en mooi, zullen de formidabele Logan-zussen samenkomen om Erics beslissing om zich te herenigen met Quinn te bespreken. We weten al hoe Brooke over de ontwikkeling denkt, en het is onwaarschijnlijk dat Katie of Donna ook te gek zullen zijn op het idee, aangezien ze allemaal in de war zijn over waarom hij zichzelf de schuld lijkt te geven dat Quinn een affaire heeft. Natuurlijk weten ze niet dat hij denkt dat hij Quinn in Carter’s armen duwde omdat hij worstelde met erectiestoornissen en hij zijn vrouw er niet over vertelde… en hij zal de Logans waarschijnlijk ook niet in vertrouwen nemen.

Nu Donna al aan Katie heeft toegegeven dat ze nog steeds gevoelens heeft voor haar voormalige echtgenoot, zal dat onderwerp waarschijnlijk ook aan de oppervlakte komen met Brooke (die ook met hem getrouwd was, maar dat maakt niet uit, toch?). Brooke heeft de neiging om het voortouw te nemen als het gaat om het oplossen van situaties die zij als problematisch beschouwt, dus het is gemakkelijk voor te stellen dat ze Donna ertoe aanzet om voor Eric te vechten als ze bekent dat ze nog steeds van hem houdt. Wat is tenslotte een betere manier om van Quinn af te komen dan haar te vervangen?

Meer: B&B-sterren delen romantische verjaardagsberichten

Terugschakelen naar Eric’s problemen in de slaapkamer – en onze . aantrekken heel amateur psycholoog petten voor een moment – wat als de oudere Forrester’s problemen die zich voordoen, om zo te zeggen, strikt verband houden met Quinn, maar dat heeft hij zich nog niet gerealiseerd? Misschien zijn zijn moeilijkheden om opgewonden te raken met zijn vrouw onbewust verbonden met het feit dat ze hem teleurstelt door terug te keren naar haar vroegere manipulatieve zelf toen ze het huwelijk van Ridge en Brooke verknoeide. Wat zou het betekenen? macht het mogelijk is dat Eric dat oude liefdesgevoel (in fysieke zin) terugkrijgt bij iemand anders…

Meer: Staat B&B op het punt om polyamorie te verkennen?

Betreed Donna, aangespoord door haar zussen om voor haar man te vechten en Quinn uit zijn hart en huis te krijgen. Het is geen geheim dat Eric en Donna een opwindend seksleven hadden… ze noemt hem niet voor niets “Honeybear”! Als Donna een spel maakt voor Eric, die ontdekt dat hij opgewonden is door haar aandacht, zal dat veel vragen oproepen (geen woordspeling bedoeld) over wat er zal gebeuren met Donna, Eric, Quinn… en hun huwelijk. Rekening houden met Eric’s recente suggestie dat Carter Quinn seksueel bevredigt omdat hij dat niet kan, en je hebt dan een nogal ingewikkeld viertal!

Zal Donna Eric repareren met de honing?

Denk je dat Donna degene zal zijn die Eric’s herstel van erectiestoornissen zal veroorzaken? Zo ja, wat gebeurt er dan met zijn huwelijk en met de relatie van Quinn en Carter? Deel uw mening in het commentaargedeelte na het bladeren door foto’s van Eric en Brooke door de jaren heen onderstaand.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.