Is Bold & Beautiful’s John McCook (Eric) Van plan om binnenkort te vertrekken?


Betekent dit dat het binnenkort tijd is om afscheid te nemen?

Als er één ding is Vet en mooiIk heb de laatste tijd geen last van Eric, het is een gebrek aan verhaal. Zijn affaire met Donna was net zo’n schokkende onthulling als zijn slaap met Quinn al die jaren geleden. Of het zal leiden tot een ander langdurig huwelijk, moet echter nog worden bepaald!

Meer: Waarom Carter niet bij Paris of Quinn zou moeten zijn

Het zou die kant op kunnen draaien, zoals McCook onlangs liet doorschemeren dat Donna misschien gewoon het eindspel van Eric is, maar toen hem werd gevraagd door Soap Opera Digest in een recent nummer wat hij graag als volgende zou zien voor zijn karakter, was het niet genoegen nemen met een lieveheersbeestje!

“Ik denk dat Eric dol is op het idee om te reizen,” mijmerde McCook Verteren. En afgaand op het aantal plaatsen over de hele wereld dat hij en Forrester Creations door de jaren heen hebben bezocht, moeten we zeggen dat hij waarschijnlijk gelijk heeft.

“Ik denk dat hij graag een jaar ergens in Italië doorbrengt,” vervolgde hij, “of op een wijngaard in het zuiden van Frankrijk wonen en gewoon zien hoe het is om niet internationaal beroemd te zijn en gewoon een herenboer te zijn, paardrijden en om de lokale bevolking te leren kennen. Ik denk dat hij dat geweldig zou vinden.”

Dat zou geweldig zijn voor Eric… maar minder voor Vet en mooi liefhebbers!

Eric, Donna spoilers B&B

Zou Donna Eric kunnen overtuigen om te settelen of de zonsondergang tegemoet te rennen?

Krediet: Howard Wise/JPI

We zeggen niet dat McCook het hier over pensioen heeft, maar hij… is praten over hoe geweldig het zou zijn voor Eric om een ​​beetje van de radar te verdwijnen. Tenminste, tenzij de show van plan is om naar Italië te verhuizen om het leven van de Forresters, Logans en Spencers te volgen, vriendelijke boeren!

Toen Susan Flannery in 2012 besloot dat het tijd was om met pensioen te gaan, gaf de show haar een grootse afscheidstour voordat ze Stephanie doodde aan kanker. Het was een van die natuurlijke sterfgevallen door zeep, wat meestal betekent dat ze blijven plakken in plaats van van een klif te vallen of neergeschoten worden door je eigen moeder!

Maar wat als McCook nog niet helemaal klaar was om zijn hoed helemaal op te hangen?

Eric is niet echt het type personage dat bij een explosie verdwijnt maar hij is iemand die misschien wat tijd wegneemt van de schijnwerpers en het gezin om een ​​​​beetje het gemakkelijke leven te leiden! Vet en mooi houdt er nooit echt van om afscheid te nemen van personages, tenzij ze echt, echt dood zijn. (Weet je, in tegenstelling tot Finn’s grotendeels dood!)

Meer: Katherine Kelly Lang gaat weer aan het werk

Door hem naar Europa te sturen, kon McCook een beetje pauze krijgen, waarbij Eric af en toe terug naar Los Angeles kwam om de familie en het bedrijf te checken. En als een van de laatste twee originele sterren van de show besluit terug te komen voor een langere periode, twijfelen we er niet aan dat ze hem zouden ontvangen!

Neem een ​​kijkje in onze fotogalerij van John McCook weegt op alle eerdere (en huidige) liefdes van Eric!