The Bold and the Beautiful Spoilers 20 -24 juni 2022


Leg dan zeker een extra kussen op het puntje van je stoel, want daar sta je dan! Hoe kunnen we zo zeker zijn? Volgens de nieuwste spoilers van Soaps.com voor: The Bold and the Beautiful van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni staat Quinn op het punt om niet alleen meer te weten te komen over Eric en Donna, ze staat op het punt ze binnen te lopen “pickleball”! Bovendien begint een bruiloft met een kans van ongeveer nul procent om te eindigen zoals de bruid of de bruidegom verwacht. Lees verder en we nemen alle details door!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 17 juni:

Hoe komt het dat het onvermogen om met mensen in contact te komen altijd op zulke ongelegen momenten in soapseries toeslaat? Ridge en Taylor proberen Li te bereiken om haar te waarschuwen dat Sheila uit de gevangenis is ontsnapt. Zoals we eerder aanhaalden, kan dit scenario alleen maar buitengewoon slecht nieuws zijn voor de adoptiemoeder van Finn.

Oeps! Carter en Quinns liefde en passie voor elkaar worden duidelijk – maar voor wie? Gezien het op de loer liggen en naar de deur gluren dat regelmatig voorkomt bij Forrester Creations, gaan we gewoon zeggen dat we ons zorgen maken.

Vet en mooi spoilers voor week van 20 juni:

Vet en mooi spoilers voor maandag 20 juni:

Carter mag dan buiten woorden van Quinn houden, ze is nog steeds toegewijd aan haar ’trouwe’ echtgenoot. Dus, zal ze een poot hebben om op te staan ​​als ze haar voormalige geliefde probeert te overtuigen om Parijs niet ten huwelijk te vragen? We vermoeden dat Carter tegen alle reden in zal besluiten de vraag te stellen.

Nou, het lijkt erop – zoals voorspeld – Sheila heeft Li ingehaald. We weten dit omdat ze samen zijn als ze een onverwachte verrassing ontvangen. Zou Finn weer bij bewustzijn kunnen komen? Als dat zo is, moeten we ons afvragen waar hij mee wakker zal worden – misschien probeert de ene moeder de andere af?!?

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 21 juni:

Heb het genoemd! Carter gaat verder met zijn liefde voor Quinn en vraagt ​​Parijs ten huwelijk. De vraag is, zal Paris accepteren ondanks de extreme tegenstand van haar moeder Grace? Wie houden we voor de gek? Van Cursus zij zal!

Recht uit een horrorfilm! Met Sheila in de achtervolging, rent een bange Li voor haar leven. Zal ze in veiligheid komen of een afschuwelijk lot ondergaan door toedoen van de psychopaat die vastbesloten is om een ​​band met Finn te krijgen, ondanks haar pogingen om hem een ​​weduwnaar te maken?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 22 juni:

Het zal voor niemand een verrassing zijn dat Paris ruzie krijgt nadat ze pronkt met haar verlovingsring… aan Grace. We vermoeden dat Mama Beer dat gaat doen brullen bij het ontvangen van dit nieuws. Het zou ons ook niet verbazen als dit het moment was het verhaal neemt de gekke nieuwe richting in we voorspelden een tijdje terug.

De koning van de wafel – Ridge – biedt Carter een waarheidsgetrouw perspectief op zijn situatie met Quinn en Paris. Zullen zijn oude advocaat en vriend het advies ter harte nemen of met een korreltje zout nemen, aangezien de bron pas recentelijk van Brooke naar Taylor en weer terug ging?

Vet en mooi spoilers voor donderdag 23 juni:

Van Cursus zij doen! Paris en Carter verplaatsen hun trouwdatum te midden van terughoudendheid van hun dierbaren. Want op volle kracht vooruit smeden is het logische om te doen wanneer ieders u aansporen om uw worp te vertragen. Misschien is het tijd om terug te brengen [Spoiler]…

Met een adembenemend slechte timing (hij staat op het punt met Paris te trouwen!), maakt Carter een verbluffende bekentenis over zijn oprechte liefde voor Quinn aan Ridge. Wat zal de naaister te zeggen hebben, aangezien de vrouw die het hart van zijn vriend in haar handen houdt… zijn stiefmoeder is?!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 24 juni:

“Schat, ik kom naar huis!” Eric belooft een mooie toekomst aan een dolgelukkige Donna. Het stomme is, wanneer zal hij er toe komen om Quinn zijn levensveranderende plannen binnen te laten?

Aaawkward! Quinn en Bridget ontdekken een schokkende waarheid over Erics ‘pickleball’-oefening. We vermoeden dat ze nog meer geschokt zullen zijn dan Hope als ze ontdekken dat de Forrester-patriarch niet op de baan is geweest, maar in plaats daarvan zijn ticker een ander soort training heeft gegeven terwijl hij in bed ligt met een mollige Logan – die toevallig zo is zijn ex-vrouw!

Vet en mooi spoilers voor week van 27 juni:

Vet en mooi spoilers voor maandag 27 juni:

Toen Donna enthousiast was over het goede nieuws dat Eric haar onlangs had gegeven, had ze misschien even gepauzeerd om na te denken over de mogelijke gevolgen… die op het punt staan ​​te kloppen terwijl het bed schommelt. Verberg de breekbare honingpotten, want de hel zal zeker losbarsten als Quinn en Bridget Eric en Donna in bed arresteren!

Als de bruiloft van Carter en Paris begint, worstelt Quinn met het verlies van haar twee ware liefdes. Zal het bij de diepbedroefde (en waarschijnlijk woedende) brunette opkomen om naar het grote evenement te gaan om te proberen te voorkomen dat Carter met zijn tweede keus trouwt? Dat hopen we natuurlijk!

Terwijl Donna en Eric vrolijk hun toekomst tegemoet gaan, kijk samen met ons terug op het verleden van het paar in een fotogalerij gewijd aan “Deric” en de honing die hen steeds in lastige situaties brengt.

— Candace Young/Charlie Mason