Press ESC to close

Bold & Beautiful: Zullen Thomas en Hope samen slapen in San Francisco?


Biechten zou goed zijn voor de ziel, maar het begint erop te lijken Vet en mooi’s Hope wil meer dan haar ziel aan Thomas blootgeven! Tot nu toe heeft ze haar borderline-ongepaste gedachten over Thomas geheim kunnen houden, maar met de twee die samen vastzitten in San Francisco – en haar opening over de verwarring die ze de laatste tijd voelde – zou het snel erg ingewikkeld kunnen worden.

Het is een interessante omkering van de rollen, gezien het feit dat het in het verleden Thomas was die niet in staat was om gedachten aan Hope uit zijn hoofd te krijgen. Nu zweert hij dat hij een andere man is… maar kunnen kijkers geloven wat hij zegt? Portrettist Matthew Atkinson houdt vol dat Thomas in de lift zit. “Hij is volledig verder gegaan”, vertelde de acteur Soap Opera Samenvatting. ‘Hij houdt oprecht van Hope, maar hij denkt niet op die manier over haar. Het is geen romantische liefde. Hij geeft om haar en wil dat ze gelukkig is.”

Thomas Hope landingsbaan B&B

Wat betekent accepteren dat ze (zogenaamd) volledig toegewijd is aan manlief Liam. Maar dan is er het ultieme “wat als?” scenario. Zoals in … wat als Hope gevoelens voor Thomas heeft ontwikkeld? Als ze de eerste stap zou zetten, zou de nieuwe en verbeterde ontwerper dan weerstand kunnen bieden? Wat doe je als je wordt geconfronteerd met de mogelijkheid dat al je dromen uitkomen, ook al lijkt het even onmogelijk als onverklaarbaar?

Dat is precies het scenario waarin Thomas zich bevindt… en dat zal doorgaan, zelfs nadat het paar is teruggekeerd van hun uitstapje naar San Francisco. Volgens de laatste spoilers – die je hier zelf kunt bekijken – geef aan dat Hope de week begint met beslissen hoe ver ze met Thomas wil gaan. Wat de ontwerper betreft, hij zal worstelen met het schijnbaar onmogelijke idee dat de vrouw van wie hij zo lang heeft gedroomd, misschien ook… nou ja, een beetje van hem houdt!

Lees ook:  Halsey Flaunts Her Baby Bump In A Floral Bikini

brooke bill ridge hoop thomas taylor bb jpi mashup

Uiteindelijk zal wat er gebeurt (of niet) tussen Thomas en Hope verstrekkende gevolgen hebben. Steffy maakt zich al zorgen over de connectie die ze tussen het paar heeft opgemerkt, en dat heeft ertoe geleid dat ze ontzettend veel tijd doorbrengt met haar eigen ex, Liam. Moet Finn zich daar zorgen over maken, gezien hoe vaak Liam en Steffy weer bij elkaar zijn gekomen? En hoe zit het met de verschillende ouderlijke eenheden – Brooke, Ridge, Taylor en Bill – die binnenkort partij zouden kunnen kiezen?

Iets zegt ons dat wat er in San Francisco gebeurt, zeker niet in San Francisco zal blijven!

Probeert u te beslissen waar u uw zomervakantie doorbrengt? Bekijk onze met foto’s gevulde galerij van fantastische locaties die door soaps zijn bezocht voor een beetje inspiratie!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]