Bold & Beautiful: Bill/Katie verloofd? Uitmaken? Bill onthult alles


De aflevering van 21 juli belooft een grote te worden.

Sinds The Bold and the Beautiful heeft de gewoonte om zijn personages alleen te laten praten over de andere personages die in frontburner verhaallijnen zitten in plaats van hun eigen leven (die lijken te verdwijnen wanneer ze op de bank zitten), kijkers zijn lang tijd zonder een update over de relatiestatus van Bill en Katie. Gaan ze het nog een keer proberen? Hebben ze zich gerealiseerd dat ze het punt ver voorbij zijn om te zeggen: “Als het je in het begin niet lukt – of tweede of derde – probeer het dan opnieuw”?

Vandaag is de dag

Teasers voor de aflevering van 21 juli stel voor dat we ons antwoord krijgen als Bill zoon Wyatt in vertrouwen neemt. Ons vermoeden: Bill gaat zeggen wat hij altijd doet – tenminste als hij Brooke niet achtervolgt. Hij gaat zeggen dat Katie The One is, dus hij doet er alles aan om haar ervan te overtuigen dat hij veranderd is en echt een 732e kans verdient.

Let wel, als Bill echt gegroeid was, zou hij niet alles uit de kast hoeven halen. Zijn evolutie en rijping zouden voor Katie net zo duidelijk zijn als de neus op zijn gezicht.

Don Diamont"The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  19/03/21 © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8518 VS uitgezonden op 17-05-21

“Vijftig/vijftig kans dat ik het echt meen.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Als dit de manier is waarop de show gaat, terug naar dezelfde bron met een paar dat zijn gang heeft gegaan, nou, er is een voordeel. Don Diamont en Heather Tom schitteren samen als diamanten. Maar we zullen nog steeds teleurgesteld zijn, want het betekent dat de show de deur sluit op twee verhaallijnen die we graag hadden zien spelen.

Katie’s nieuwe begin

Zo vaak als Bill zich aangetrokken voelde tot haar zus, zou Katie nooit echt zeker kunnen zijn van hem of zijn trouw. We zouden graag denken dat ze slim genoeg is om dat ook te weten – en slim genoeg om verder te gaan.

Hoe leuk zou het zijn geweest voor Katie om groots terug te keren naar het doek met een nieuwe liefde op haar arm? Ze had het aan niemand verteld, zelfs niet aan haar zussen, omdat ze wilde zien waar het heen ging voordat ze iemand liet weten wat er aan de hand was. Op het moment dat haar nieuwe man wordt voorgesteld, kan Katie zo veilig zijn dat hun relatie benen heeft om haar vrienden en familie hem te laten ontmoeten.

Katie peinzend kantoor B&B

“Weet je, misschien zal ik gewoon… nooit laat hem mijn zussen ontmoeten.’

Krediet: Howard Wise/JPI

Bovendien zouden we een nieuw castlid krijgen – misschien een exec-type spelen om Carter een beetje te laten zweten in zijn COO-stoel of, ironisch genoeg, een nieuwe adviseur en sparringpartner voor Bill. (Als Dagen van ons leven echt de zeephopper doodt waarvan we vrezen dat het is, zou hij een perfecte nieuwe toevoeging zijn. Bekijk hier wie we bedoelen.)

Door en door slecht

Als Bill en Katie echt, echt, eindelijk klaar zijn, zou dat hem ook vrijmaken voor een nieuwe romance, en we weten precies met wie hij het zou moeten hebben. Iemand die goed wil zijn, maar een geschiedenis heeft van slecht te zijn. Iemand die houdt van de fijnere dingen, macht en, net als Bill, een bijl heeft met de Forresters. Wie bedoelen we?

Maya, dat is wie. Breng haar terug, verbitterd door haar scheiding van Rick en gretig om het bij de Forresters te houden. Omdat wraak een van Bills favoriete bezigheden was, zou hij met haar kunnen samenwerken om de designdynastie een paar keer omver te werpen. Maar gaandeweg konden ze tot hun verbazing ontdekken dat ze iets net zo leuk vinden als plannen maken – elkaar!

Het zou ook lastig zijn. Het nieuwe duo zou door hun gecompliceerde verleden moeten navigeren, een waarin Bill aan de wereld onthulde dat Maya transgender was. Destijds verontschuldigde hij zich achteraf voor het vertellen van een verhaal dat niet van hem was en gaf hij toe dat hij Maya’s moed bewonderde om haar waarheid na te leven. In het heden konden ze zijn misdaad uit het verleden aanpakken en een weg vooruit bedenken.

Natuurlijk, als de show die weg was gegaan, had het dat moeten doen zonder de veel gemiste Karla Mosley. Ze legde Soaps.com een ​​tijdje geleden uit waarom ze niet vond dat ze weer in de schijnwerpers moest komen toen haar voormalige personage dat wel deed. (Lees hier haar reden.)

Bekijk onze ranglijst van de beste Vet en mooi koppels aller tijden in de onderstaande fotogalerij.