Bold & Beautiful: Brooke verdedigt Deacon terwijl Ridge met hem omgaat


Bij Brooke’s huis gaapt ze als Deacon Hope omhelst en haar vertelt dat ze geen idee heeft wat het betekent om haar zo vast te houden. Hope wendt zich tot Brooke en vraagt ​​haar om hen de kans te geven om weer een echte vader en dochter te zijn. Ze denkt dat Brooke ooit gevoelens voor Deacon moet hebben gehad. “Jij hebt mij geschapen.” Brooke geeft toe dat er gevoelens waren, hoe misleidend ook. Zij en Deacon hebben mensen pijn gedaan en ze heeft veel spijt, maar nooit hun mooie dochter. Deacon is het ermee eens dat Hope het beste deel van hen beiden is. Hij weet dat hij haar een reden heeft gegeven om haar geloof te verliezen, en het spijt hem. Hij is klaar om goed te maken wat hij heeft gedaan en de liefde van Hope waardig te zijn. “Ik wil het verdienen. Ik ben het van plan.”
Diaken, Hope beroep B&B

Meer: Kijk hoe Hope alles op het spel zet

Hij vraagt ​​haar opnieuw om hem net genoeg binnen te laten zodat hij van hun dochter kan houden. Hope geeft toe dat het haar zorgen baart dat Deacon betrokken is bij Sheila. Deacon zegt van niet. Hij vertelt Hope en Brooke dat ze familie zijn en dat niets daar ooit iets aan kan veranderen. Hij wil dat Brooke weet wat er in zijn hart omgaat, en dat is liefde voor zijn dochter. Hij besteedde veel tijd aan het nadenken over wat hij in de gevangenis heeft gemist en het belangrijkste was een relatie met zijn dochter. Hope vertelt Brooke dat ze haar vader terug in haar leven wil.
Brooke beschouwt Deacon-appeal als B&B

Bij Forrester Creations verzekert Ridge Liam dat Brooke nooit meer de deur naar Deacon zal openen. Liam mijmert dat hij het type man is dat steeds terugkomt. Ridge herhaalt dat Brooke er alles aan zal doen om hem bij Hope weg te houden.
Liam, Ridge B&B

Bij Il Giardino vindt Katie het erg om van Donna te horen wat er met Eric is gebeurd. Ze kan niet geloven dat hij zich door Quinn heeft laten intimideren om haar uit zijn leven te bannen. Katie vindt dat Eric zijn relatie met Donna, die al langer in zijn leven is, had moeten verdedigen. Donna vindt dat dit niet Erics schuld is, het ligt allemaal aan Quinn. Katie kan er niet over uit dat ze uit Forrester is geduwd, ze heeft niet gepland wat er met Eric is gebeurd… Quinn zou haar er eigenlijk voor moeten bedanken. Ze kan de brutaliteit niet geloven van die vrouw die Eric vroeg om Donna uit zijn leven te verwijderen nadat ze een affaire had met Carter. Het gesprek komt op Carter en Katie mijmert dat hij heel, heel heet is. Donna giechelt; het is waar. Katie vertelt openhartig dat ze Bill of zijn toewijding aan haar niet kan vertrouwen nadat ze hem Brooke de liefde van zijn leven heeft horen noemen. Ze kijkt uit naar een betere en mooiere toekomst… met een man die van haar houdt en alleen van haar.
Katie sorry Donna B&B

In het ontwerpbureau, Carter bespreekt een idee met James, die vermeldt: “Degene die ontsnapte.” Eenmaal alleen, denkt Carter aan Quinn. Hij draait zich om als ze het kantoor binnenkomt. Hij zegt: “Als je Eric zoekt…” Ze houdt hem tegen door te zeggen: “Ik heb gevonden wat ik zoek.”
Carter, Quinn B&B

Meer: Jacqueline Wood adopteert nieuw familielid

Quinn maakt zich zorgen dat Carter haar haat, maar hij zou niet eens weten hoe. Quinn vat samen dat hij haar weer tot leven heeft gewekt – het spijt haar zo dat ze zijn hart heeft gebroken. Dat ze ervoor koos om bij Eric te blijven, doet niets af aan de liefde die ze voor elkaar voelden. Carter is het ermee eens dat de aantrekkingskracht tussen hen groot was. Hij was klaar om alles voor haar weg te lopen, maar ze nam de juiste beslissing om voor Eric te kiezen. Dat verandert niets aan het feit dat hij opnieuw tweede werd. Hij heeft geen medelijden met zichzelf; hij wist dat ze getrouwd was toen ze erbij betrokken raakten. Carter was naïef om te geloven dat ze dat voor hem zou opgeven. Quinn houdt vol dat het zo echt was als maar kan. Katie arriveert voor de deur terwijl Carter en Quinn haar beslissing bespreken om bij haar man te blijven. Hij vraagt ​​Quinn hoe het met haar gaat; ze hoorde dat ze nog steeds voor uitdagingen staan. Quinn spot met het feit dat ze een stuk minder uitgedaagd zouden worden als de Logan-zussen uit hun leven zouden blijven. Katie komt binnen en herinnert Quinn eraan dat ze al heel lang om Eric geven. Als ze wil dat ze zich terugtrekken, moet ze misschien ophouden hen redenen te geven om zich zorgen om hem te maken. ‘Als dat al mogelijk is,’ snauwt ze.

Meer: Waarom B&B *moet* Zoe herschikken

Op het hoofdkantoor geeft Ridge James goedkeuring aan zijn idee en stuurt hem weg. Liam keert het gesprek terug naar Brooke en Deacon. Ridge geeft toe dat het niet haar beste uur was; een affaire hebben met de man van haar dochter. Liam wierp tegen dat als het niet was gebeurd, ze Hope niet zouden hebben. Dat is niet een wereld waarin hij wil leven. Ridge geeft toe dat Deacon heeft geholpen om Hope op de wereld te zetten, maar dat betekent niet dat hij in haar leven kan zijn. Ze moeten ervoor zorgen dat Hope niet verstrikt raakt in zijn charme. Liam moet de laatste verdedigingslinie zijn. Spencer zweert zijn vrouw te beschermen, wat er ook voor nodig is. Ridge is blij om het te horen – tussen hen twee zullen ze Deacon uit de buurt van Hope houden.

Meer: Annika Noelle helpt puppy met gebroken poot te redden

Bij Brooke’s huis vraagt ​​ze Deacon hoe ze kunnen weten dat het deze keer anders zal zijn. Deacon verklaart dat reflectie hem heeft laten zien dat: dit is wat belangrijk is. Hij zal ze nooit meer teleurstellen als ze hem de kans geven om een ​​vader, een grootvader en zelfs een vriend te zijn. Hij moet zichzelf bewijzen dat hij het waard is. Hope vertelt Brooke dat als hij haar weer pijn doet, het zij zo. ‘Maar wat als hij dat niet doet?’ Op dat moment arriveert Ridge. Hij ziet Deacon, brult: “Wat doet hij hier?” en begint hem in de richting van de deur te manipuleren. Brooke stopt haar man in zijn sporen door een vernietigend, “Laat hem met rust!”

Meer: Deacon vormt een bedreiging voor Brooke’s huwelijk

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge explodeert nadat Brooke Deacon verdedigt.

Terwijl Hope’s moeder terugkijkt op haar verleden, kun je met ons meekijken voor een terugblik het leven van Brooke Logan in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.