Bold & Beautiful: Brooke vraagt ​​Taylor of ze vrienden kunnen zijn


Bij Il Giardino bestelt Deacon een alcoholvrij biertje terwijl Sheila schampert dat hij helemaal goed is voor Hope en Brooke. Deacon wilde haar daar zien omdat hij wist dat als hij naar haar hotelkamer zou gaan, ze zou proberen met hem naar bed te gaan. Hij verklaart dat hij nieuws heeft – groot nieuws. Sheila ontdekt dat de persoon een vrouw is terwijl Deacon plaagt: “Wie is de enige vrouw die jou meer haat dan Steffy.” Sheila kijkt grimmig terwijl Deacon bevestigt: ‘Taylor. Taylor is terug.” Sheila baalt ervan dat Steffy nu haar moeder in haar oor krijgt, waardoor het nog erger wordt. “Mijn God… dit is alles wat ik nodig heb.” Deacon mijmert: “Karma is een bitch.”

Meer: De boodschap van Courtney Hope aan de fans

Sheila verwondert zich over de opmars die Deacon heeft gemaakt, terwijl ze Finn niet eens kan zien vanwege zijn vrouw. Deacon voegt eraan toe:’En nu heeft Steffy mama als back-up. Succes daarmee.” Sheila kijkt in de verte en fluistert dat Steffy haar niet meer in de weg moet staan. Sheila denkt dat Deacon ervan houdt dat Taylor terug is, omdat dit een barst in Brooke’s huwelijk kan veroorzaken. “Je weet dat dit een kans voor je is.” Deacon grist: “Niet iedereen werkt altijd vanuit een hoek, Sheila.” Sheila is jaloers op hem; hij heeft de kans om iets op te bouwen, maar nu Taylor terug in het spel is, zal het haar veel moeilijker maken om haar zoon te zien.

Meer: B&B Zeepkist: Aankomende Sheila-twist

Bij het klifhuis kijkt Steffy toe hoe haar ouders elkaar omhelzen en voegt zich uiteindelijk bij hen in het huis. Taylor verzekert haar dochter dat ze van plan is te blijven en Steffy zegt dat dit hier het beste beeld is dat ze zich kan voorstellen – ze glimlachen allebei. Ze gaan over Brooke terwijl ze steunen dat Deacon in het huis is en Ridge die iedereen gewoon veilig wil houden. Steffy en Taylor vinden het jammer dat hij hiermee te maken heeft. Taylor vertelt Steffy dat ze, sinds ze delen, net tegen haar vader heeft gezegd dat ze altijd van hem zal houden. Steffy is blij dit te horen en Taylor bedenkt dat ze leert haar waarheid te spreken en anderen leert hetzelfde te doen. Ze zegt dat Ridge haar vele gelukkige jaren en herinneringen heeft gegeven die ze de rest van haar leven zal hebben. Taylor verzekert hem dat hij het gewoon moeilijk heeft met Brooke en voegt eraan toe: “Ik wil gewoon dat je gelukkig bent, Ridge.”
Ridge, Taylor knuffelen Steffy B&B

Meer: Kijk hoe de B&B-cast leuke vakantievragen beantwoordt!

Thuis vertelt Brooke aan Katie dat Taylor terug in de stad is en dat het een vreselijke timing is – er is zoveel spanning. Katie mijmert: “Je bedoelt met Deacon.” Ze vraagt ​​of Taylor blijft. Brooke zegt dat het een gok is. Ze geeft aan dat ze door de jaren heen hun meningsverschillen hebben gehad, maar ze heeft geen kwade wil jegens haar. Ze zijn het erover eens dat het herkenbaar is om met Kerstmis bij je kinderen te willen zijn. Brooke maakt zich alleen zorgen over de timing. Katie is er zeker van dat zij en Ridge deze impasse zullen overwinnen, maar Brooke maakt zich zorgen dat hij haar al een paar keer heeft verlaten! Katie denkt dat het normaal is om gefrustreerd te raken, en vindt dat Brooke een moeilijke evenwichtsoefening probeert te doen tussen Ridge en Hope. Het kon echter geen kwaad om zijn gevoelens meer te eren, vooral nu Taylor terug in de stad was.
Katie, Brooke discussie B&B

Taylor zit alleen in Steffy’s keuken als Brooke door de deur komt en zegt: “Nou, nou, nou … kijk eens wie er terug in de stad is.” Ze voeren een beleefd gesprek over de lange vlucht van Taylor. Brooke is verrast haar daar te zien. Taylor begrijpt niet waarom – haar kinderen wonen daar. Brooke vraagt ​​zich af over haar werk. Taylor legt uit dat het haar erg druk heeft gehouden. Brooke vraagt ​​zich af of ze voor een langere tijd alleen is. Taylor zucht, “Wat krijg je bij Brooke?” Ze denkt dat de blondine probeert te achterhalen of ze met iemand uitgaat en zegt dat ze geen tijd heeft gehad.
Brooke, Taylor wijsvinger B&B

Meer: Krista Allen legt Taylor-pruik uit

“Ik heb geen man nodig om mij te definiëren”, vertelt Taylor aan Brooke. Ze vond geluk en vervulling in zichzelf. Taylor verzekert dat ze Steffy, Thomas en Ridge nog steeds nodig heeft. Het belangrijkste is dat haar kinderen gelukkig zijn. Brooke mijmert: “Dat zijn ze”, en herhaalt dat Steffy Finn vond. Het gesprek komt op dat Sheila de schoonmoeder van Steffy is. Taylor is het ermee eens dat dit het enige nadeel is, maar ze is in ieder geval niet in hun leven. Brooke merkt op dat Steffy verder is gegaan met Liam en Hope is gelukkig. Taylor mijmert dat Hope een winnaar is, “Net als jij, Brooke.” Brooke denkt dat Taylor nog steeds verbitterd is en zegt dat ze een olijftak probeert te verlengen. “Het zou leuk zijn om vrienden te zijn. Denk je dat het mogelijk is na al die jaren elkaar naar de keel te hebben geschoten?”
Brooke, Taylor groeten B&B

Meer: Kijk maar! Steffy’s nachtmerrie voor Kerstmis

Bij Forrester Creations werken Steffy en Ridge met een model. Zodra ze het kantoor heeft verlaten, verwondert Ridge zich over Steffy’s energie. Ze schrijft het toe aan het feit dat ze naar huis kan gaan en bij haar moeder kan zijn. Talk wendt zich tot Taylor en moedigt hen aan om hun waarheid te spreken. Steffy vertelt Ridge dat ze het haat dat Brooke hem niet respecteert en ze vraagt ​​zich af of hij er ooit over nadenkt hoe het leven met haar moeder had kunnen zijn.

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila neemt het heft in eigen handen over Finn, Hayes en de feestdagen.

Opwarmen voor de feestdagen met onze zeepachtige kerstgalerij vol met foto’s hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.