Bold & Beautiful: Carter hoort bij Katie, niet bij Paris of Quinn


Er is een perfecte vrouw voor hem daarbuiten… en we kennen haar nummer!

Begrijp ons niet verkeerd … we zijn helemaal weg van het idee van Dapper en knap Carter en Quinn koppelen bijna net zo veel als we het idee verachten dat hij zich in feite voor Parijs vestigt. Maar eerlijk gezegd is geen van beide vrouwen echt geschikt voor hem, een feit dat overduidelijk werd tijdens zijn recente gesprekken met Quinn.

Het is duidelijk dat de exec nog steeds erg verliefd is op Quinn, die haar voornemen heeft verklaard om bij Eric te blijven. Carters oplossing? Zich aan Parijs binden om zowel bij iemand te zijn als te voorkomen dat de jongere vrouw zijn gevoelens voor Quinn in twijfel trekt.

Carter, Quinn sex Eric toestemming B&B

Carter en Quinn zijn zo hot, we moeten hopen dat de bank van brandwerend materiaal is.

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Zullen [Spoiler] de nieuwe liefde van Finn zijn?

Maar zelfs de sieradenontwerper wist precies hoeveel hij opofferde… en waarom. ‘Je bent een enorme romanticus,’ merkte ze op. “Je was klaar om weg te lopen van alles wat ook maar iets voor je betekende om met mij weg te rennen!”

Op een veelzeggend moment gaf Carter toe dat hij niet meer alleen wilde zijn. “Ik ben het beu om aan de zijlijn te zitten kijken hoe iedereen verder gaat met zijn leven, ook jij”, zei hij tegen Quinn, terwijl hij iets waar we allemaal grappen over maakten in een emotionele onderbuik veranderde. “Hoeveel bruiloften heb ik voorgezeten? Ik bedoel, hoeveel mensen heb ik hun toekomst binnengelopen terwijl ik alleen thuis zit? dat wil ik niet! Ik wil op de slechtste manier een echtgenoot zijn! Ik wil een gezin!”

Op dat moment realiseerden we ons dat Carter niet hoeft te smachten naar Quinn of genoegen neemt met Parijs, omdat er een ander personage op het doek staat dat net zo romantisch is als hij is. Sterker nog, het is een vrouw die hij kent en die zelfs even een relatie leek te hebben: Katie.

Katie, Carter houden elkaars hand vast B&B

“Voordat dit verder gaat,” zei Katie, “moet ik een heel belangrijke vraag stellen: wat vind je van mijn zus, Brooke?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Brandende vragen over de terugkeer van Finn

Denk er over na. Katie is zo’n hopeloze romanticus dat ze Bill de ene kans na de andere heeft gegeven, ondanks dat hij haar keer op keer teleurstelde. Zelfs als klein meisje zat Katie in haar kamer, dromend van de romantische exploits waar grote zussen Donna en Brooke van genoten.

Net als Carter is Katie veel te lang buitenspel gestaan, in de hoop op (en verdiende) beter dan ze kreeg. Misschien kan de show nu eindelijk opnieuw de chemie verkennen waarmee ze vorig jaar kort flirtten (woordspeling bedoeld), toen het leek alsof het lot Brooke’s zus en Ridge’s beste vriend tot een romance duwde.

Eén blik op Katie’s geschiedenis, die… we hebben het hieronder handig uiteengezet:en het lijkt duidelijk dat ze misschien wel de perfecte vrouw voor Carter is!