Bold & Beautiful: Douglas vertelt Steffy, Thomas en Ridge dat hij Brooke de kerstman zag kussen


Bij het klifhuis dringt Douglas er bij Thomas, Steffy en Ridge op aan dat hij niet over het nummer praat – hij… echt zag oma en de kerstman zoenen! Terwijl de jongen zich afvraagt ​​of ze de Kerstman bedankte voor de cadeautjes, knielt Ridge neer en vraagt ​​hem om precies te vertellen wat hij zag.

Meer: B&B’s ‘Deacon’ en ‘Rick’ komen weer bij elkaar

In de hut raakt Brooke in paniek bij Hope en Liam dat Douglas Ridge over de kus zal vertellen. Liam herinnert haar eraan dat de jongen alleen de kerstmuts zag. Brooke stelt dat dat alles is voordat iemand erachter komt! Ze maakt zich zorgen over de mogelijkheid dat Douglas iets tegen Ridge en zijn kinderen zegt – er is niet veel voor nodig om erachter te komen. ‘Douglas zal niet beseffen wat hij zegt.’ Hope heeft het gevoel dat hij er misschien niet eens over praat, maar Liam denkt dat hij het een beetje opgewonden was om het hem te vertellen. Brooke dringt er bij haar dochter op aan om de jongen terug te brengen voordat het te laat is.

Meer: *Deze* Taylor en Sheila twist kan alles veranderen

Bij het klifhuis krijgt Thomas een telefoontje van Hope, die hem vraagt ​​Douglas terug te brengen naar de hut. “Als het even kan, nu meteen.” Thomas vraagt ​​of alles in orde is. Hoop stamelt dat er net iets tussengekomen is en dat ze zijn bezoek kunnen verzetten. Thomas stemt toe, verbreekt de verbinding en zegt tegen Douglas: “We kunnen maar beter gaan”, terwijl Steffy en Ridge verbaasd toekijken.
Douglas Thomas B&B

In de cabine peilt Brooke naar Hope over wat Douglas wel of niet heeft gezegd. ‘Ridge kan niets te weten komen over die kus.’

Meer: Jacqueline Wood deelt familiefoto’s

In het ontwerpbureau van Forrester laat Grace Paris weten dat ze verontrust is door wat ze net heeft ontdekt. Ze kwam Zende eerder tegen en hij was op weg naar een date met een model. Paris bevestigt dat ze ervan wist. Genade is geschokt. “Parijs! Wat is er met jou aan de hand?” Haar dochter legt uit dat ze een moderne relatie hebben. Grace ziet dat niet als een relatie. Paris geeft toe dat ze hem vertelde dat ze niet serieus wilde worden – ze wilde hem niet voor de gek houden. Ze is er niet tegen dat hij met het model uitgaat. Grace is van streek – de laatste keer dat ze elkaar spraken, liet ze het klinken alsof alles in orde was tussen hen. Paris zucht en bekent dat Zende een aanzoek zou doen. “Ik was in staat om hem te stoppen voordat hij kon.” Grace kan niet begrijpen waarom ze dat zou doen – Zende is een fijne jonge man! Paris wil gewoon haar vrijheid. “Ik denk niet dat ik nu klaar ben voor een levenslange verbintenis.”
Grace Paris office talk B&B

Op de zolder denkt Carter aan Parijs als er op de deur wordt geklopt – het is Katie, die zegt dat hij eruitziet alsof hij iemand anders verwacht. Ze wil de marketingcijfers doornemen en merkt op dat hij moeilijk te vinden is op kantoor. Katie roept hem uit voor de waakzame blik die over zijn gezicht komt en vraagt: “Is er iets dat je met me wilt delen?” Carter draait het om en vraagt ​​naar Bill. Katie bevestigt dat hij overuren heeft gemaakt om haar terug te winnen. Carter vraagt ​​zich af of hij ergens komt. Ze mijmert: “De tijd zal het leren.” Katie wil nog steeds weten wat er met Carter aan de hand is en kan zien dat er iets met hem aan de hand is. “Of moet ik zeggen, iemand?” zij vraagt. Carter geeft toe dat ze op de goede weg is, maar wil het haar niet vertellen omdat het nergens toe leidt. Hij moet voorzichtig zijn na wat er met Quinn is gebeurd. Katie vraagt ​​of de persoon getrouwd is. Carter verzekert van niet, maar het is ingewikkeld. Hij weet niet zeker waar ze staan ​​en ook niet of zij het weet.
Katie Carter door B&B

Bij Steffy vraagt ​​ze zich af hoe raar het is dat Hope Douglas roept om naar huis te komen nadat hij daar net is aangekomen.
Ridge, Steffy B&B

In de hut maakt Brooke zich zorgen over het kussen van Deacon en hem die de nacht hebben doorgebracht. Ze klaagt over het riskeren van haar huwelijk en haar dierbare kleinzoon die getuige is van haar misstap. Hope en Liam waarschuwen haar om hem het gevoel te geven dat hij iets verkeerd heeft gedaan, terwijl hij dat niet deed. Op dat moment arriveren Thomas en Douglas. Thomas vraagt ​​of alles in orde is. Hope en Liam stellen hem gerust terwijl ze hem bedanken voor het terugbrengen.
Brooke Liam Douglas Thomas Brooke B&B

Meer: Waarom Sean Kanan zich slecht voelt voor B&B co-ster

Nadat Thomas weg is, vertelt Hope aan Douglas dat zijn oma even met hem wilde praten. De jongen vraagt ​​Brooke: ‘Over wat ik op oudejaarsavond bij jou thuis heb gezien?’ Ze verzekeren de jongen dat hij niets verkeerd heeft gedaan en dat ze geloven. Douglas vindt het grappig wat hij zag. Brooke vraagt ​​of hij iemand heeft verteld over het grappige dat hij heeft gezien. Douglas onthult dat hij het Thomas, Steffy en Ridge heeft verteld, maar dat hij vergat te vertellen dat het op oudejaarsavond gebeurde. Brooke vraagt ​​om alleen met de jongen te praten. Liam en Hope stappen uit en Brooke herinnert Douglas eraan wat een geweldige tijd ze hadden met Kerstmis. Nu kunnen ze vooruit kijken en vergeten dat oma iemand zoent. Douglas vraagt: “Je bedoelt de kerstman.” Brooke herhaalt dat Kerstmis en Nieuwjaar voorbij zijn en dat ze nu naar de toekomst moeten kijken. Ze omhelst hem en kalmeert: “Alles is vergeten”, maar Douglas flitst naar haar kussende Kerstman.

Meer: Chicago Fire shocker brengt liefdesverdriet naar Firehouse 51

Thomas keert terug naar het klifhuis, waar Steffy en Ridge vragen wat er aan de hand was. Thomas weet het niet – Hope zei dat het een familieding was. Steffy beweert dat hij daar een familieding had. Thomas voelt dat er zeker iets aan de hand was en Hope zou hem niet hebben gevraagd hem terug te brengen als het niet belangrijk was.

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila duwt Deacon meedogenloos voor informatie over Brooke.

Aangezien La Logan op het punt staat om weer uit elkaar te gaan, is het misschien een goed moment om terug te kijken op Brooke’s leven en liefdes in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.