Bold & Beautiful: Eric eist om te weten of Carter is verhuisd van Quinn


Bij Il Giardino giechelen Katie, Brooke en Donna tijdens de brunch. Brooke en Donna vragen Katie of ze met Carter heeft gesproken. Ze zegt van wel… en was een beetje verbaasd over Carter en zijn gevoelens voor Quinn. “Hij hield echt van haar.” Brooke kan zich niet voorstellen dat iemand als Carter voor Quinn valt, maar Katie antwoordt dat hij zijn hart volgde – iets waar Brooke bekend mee is. Katie vervolgt dat ze merkte dat ze met hem sympathiseerde. Ze besefte dat ze meer gemeen hadden dan ze dacht. Donna en Brooke wisselen een blik. Katie vertelt dat Carter een gevoelige snaar raakte door Bill op te voeden en ze vertelde hem hoe pijnlijk het was en dat ze eenzaam is. Hun gesprek was een soort van louterend en ze gelooft dat het ook voor Carter was. Hij wil iemand vinden om zijn leven mee door te brengen en zij ook. Meer en meer weet ze niet zeker of die persoon Bill is.
Brooke test Katie B&B

In de woonkamer van Forrester bespreekt Carter zaken met Eric en Ridge. Eric wil dat hij het ook door Quinn runt, omdat het om de sieradenlijn gaat. Ridge grijnst, “Waar is Quinn eigenlijk?” Eric waarschuwt hem voor snark, maar wendt zich tot Carter en vraagt ​​hem of hij zijn gevoelens voor zijn vrouw achter zich laat.
Carter ondervraagd B&B

Carter weet niet goed wat hij moet antwoorden, maar zegt dat het geen geheim is dat zijn gevoelens voor Quinn verder gingen dan het fysieke. Hij is bezig om verder te gaan en heeft zich gerealiseerd dat wat Eric dacht dat hij oké vond, niet oké was. Carter heeft veel spijt van zijn daden. Eric vraagt ​​zich nog steeds af of hij nog gevoelens voor Quinn heeft, en of hij dat altijd zal blijven doen. Carter verzekert Ridge en Eric dat hij en Quinn klaar zijn. Hij gaat vooruit en kijkt niet achterom.

Meer: Verlaat Casey Chicago Fire?!

Bij Forrester Creations vragen Thomas en Hope zich af waarom Paris en Zende niet bij de bijeenkomst zijn. Thomas weet dat ze gisteravond bij Zende was en veronderstelt dat ze er nog is. Ze bellen Charlie om het hem te vragen, maar hij heeft ze niet gezien. Nadat hij is vertrokken, mijmert Thomas over Parijs dat hun eerste nacht als kamergenoten elders doorbrengt. Hoop lacht; hun nacht moet onvergetelijk zijn geweest.
Thomas grijnst bij Hope B&B

Bij Zende zijn hij en Paris dolgelukkig nadat ze hun relatie naar een hoger niveau hebben getild. Ze herinnert hem eraan dat ze te laat zijn voor de Hope for the Future-bijeenkomst. Zende antwoordt: “Het is maar dat je het weet, ik heb mijn hoop voor de toekomst gevonden.” Zij zoenen.
Parijs, Zende canoodle B&B

Op het hoofdkantoor voegt Charlie zich weer bij Hope en Thomas om te melden dat er geen teken is van Zende en Parijs, en biedt aan om een ​​opsporingsbevel tegen hen uit te vaardigen. Hope verzekert hem dat dat niet nodig zal zijn. Charlie gaat en Hope en Thomas kijken naar Zende’s nieuwste ontwerp, dat meer symmetrisch is dan gebruikelijk. Plots arriveren Paris en Zende met het excuus dat ze zich verslapen hebben. Thomas neemt Paris mee het kantoor uit om te kletsen, en Hope berispt Zende omdat hij te laat is. Zende stelt haar op de hoogte dat zijn toekomst duidelijk is geworden… en het draait allemaal om Parijs. Hope is blij voor hen. Ze praten over hoe geweldig Parijs is en Hope merkt op dat zelfs Zende’s norse nicht haar speciaal vindt. Dit zet Zende tot nadenken. Hij vraagt ​​Hope of ze denkt dat hij zich zorgen moet maken dat Paris bij Thomas woont. Hope verzekert hem dat Thomas blij voor hen is.

Meer: B&B-fanfavorieten keren terug

In het ontwerpbureau laat Thomas Paris weten hoeveel hij aan haar werk denkt, maar waarschuwt dat hij niet te laat komt met excuses. ‘Ik weet dat je gisteravond niet thuis bent gekomen.’ Hij maakt grapjes over het feit dat hij een pagina uit Zende’s speelboek heeft gehaald en zegt tegen haar: “Zende is een geluksvogel.”
Parijs kwam niet thuis B&B

Bij Il Giardino komen Sheila en Deacon terug in hun leven. Brooke en Ridge zijn vastbesloten om hun kinderen te beschermen, wat er ook voor nodig is. Donna meldt dat ze voor de honderdste keer haar kast heeft gereorganiseerd. Haar zussen dringen er bij haar op aan om zichzelf naar buiten te brengen en een nieuw iemand te zoeken, maar ze haalt haar schouders op. Er is maar één man voor haar: haar honingbeer. Brooke denkt dat hij nooit echt gelukkig zal zijn met Quinn. Donna vraagt ​​zich af hoe Quinn aan twee geweldige jongens als Eric en Carter komt. Het gesprek gaat over hoe prachtig Carter is en Katie biedt aan om de rekening te krijgen terwijl Donna en Brooke vertrekken. Eenmaal alleen, flitst Katie naar haar gesprek met Carter over ongelukkig zijn in de liefde.

Meer: Preview: Sheila kust Deacon!

In het Forrester herenhuis vertelt Eric aan Ridge dat hij zeker weet dat het goed komt met Carter en liefde zal vinden… misschien eerder dan ze denken.

Meer: B&B’s heetste nieuwe koppel komt eraan!

Bij Il Giardino verschijnt Carter en vraagt ​​of hij zich bij Katie mag voegen. Ze besluit te blijven en nodigt hem uit om te gaan zitten. “Het is altijd fijn om gezelschap te hebben.” Katie verontschuldigt zich dat ze op hem afgaat over Quinn. Carter grinnikt: ‘Je bent een zeer gepassioneerde vrouw,’ en zegt dat het hem spijt dat hij aannames over haar leven heeft gedaan. Katie realiseerde zich dat ze veel meer gemeen hebben dan ze dachten. Carter mijmert: “Het is niet leuk om alleen te zijn, toch?” Katie glimlacht, “We zijn nu niet alleen.” Carter grijnst terug naar haar.

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila grijpt een kans met Deacon.

Kijk binnen om erachter te komen welke Vet en mooi karakters zijn te zien in onze fun beste zeepkostuums fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.