Bold & Beautiful: Finn maakt zich zorgen over Steffy die zijn ouders ontmoet op de bruiloft


Bij Forrester Creations delen Katie en Brooke een lach over Bills gevangeniservaring die hem niet nederiger maakt. Katie meldt dat hij elke vrije minuut met Will doorbrengt. Brooke bevestigt dat Liam en Hope hetzelfde doen. Het gesprek gaat over Ridge die dol is op Steffy en Finn’s kleine Hayes. Katie vraagt ​​zich af of er binnenkort nog een bruiloft zal zijn. Brooke bevestigt dat Finn en Steffy zo toegewijd zijn als maar kan. Ze mijmert dat als Finn niet in het ziekenhuis werkte toen ze werd binnengebracht, ze elkaar misschien nooit hadden ontmoet. Katie denkt dat het aansluit bij Brooke’s geloof in het lot. Brooke zegt dat Steffy gelukkig lijkt en Katie is het ermee eens dat ze zich op een volwassen manier heeft gevestigd. Het gesprek gaat over Bill die Bill probeert te charmeren. De brunette geeft toe dat hij meedogenloos is, maar keert terug naar Steffy. Ze heeft geen man nodig om haar te definiëren, maar ze zijn gek op haar, dus ze begrijpt het niet; “Waarom is er vertraging?”
katie en brooke praten bruiloften bb

Meer: Chicago One herfst première teasers!

In het ontwerpbureau van Forrester begrijpt Paris dat Finn teleurgesteld was dat Steffy uitstelde met hem te trouwen – het was niet wat hij wilde horen. Finn verzekert Paris dat hij goed is. De jonge vrouw denkt dat het relatiedoelen zijn en vertelt hem dat hij speciaal is. Ze is dankbaar voor de vrijgevigheid van hem en Steffy. Zende komt binnen met de bestanden die Steffy nodig heeft en Finn vertelt Paris dat hij haar later zal zien. Zende vat samen: “Hij is een goede vent.” Parijs is het daarmee eens. “Hij is zeker.”
finn en parijs praten bruiloft bb

Paris gaat terug naar het bewonderen van Zende’s nieuwste ontwerp en noemt het een showstopper. Zende is blij dat ze besloten hebben het wat rustiger aan te doen. Hij wil het gemak dat hij bij haar voelt niet op het spel zetten. Parijs is het daarmee eens; ze wil niet dat hun relatie ontploft zoals die van anderen. Zende merkt op dat hij het gevoel had dat hij iets tussen haar en Finn binnenliep. “Is alles in orde in het strandhuis?” Paris zegt van wel, maar soms pik je nuances op.

Meer: Deze twist in Parijs is Steffy’s ergste nachtmerrie

Bij het klifhuis halen Ridge en Steffy de goede eigenschappen van Finn onderuit. Ridge denkt dat hij iets hoort – trouwklokken! Steffy kreunt en haalt hem speels uit. Steffy vertelt hoe lief het is om Finn als vader te zien en Ridge schetst de blik op haar gezicht. Hij wil haar niet laten zien waar hij mee bezig is en ze vermoedt dat hij haar jurk aan het ontwerpen is. Finn arriveert, dus Ridge verlaat hen om de toekomst te bespreken.
ridge ontwerpt steffy's trouwjurk bb

Meer: Zie de vrijgezellenfeest van Courtney Hope

Ridge voegt zich bij Katie en Brooke in het hoofdkantoor van Forrester en vertelt over zijn nieuwe kleinzoon terwijl ze giechelen. Ze vragen naar Steffy en Brooke onthult dat ze zich afvroegen waarom ze nog niet getrouwd zijn. Ridge vraagt ​​of ze om Steffy geven. Brooke is blij dat ze Finn heeft gevonden. Ridge is het ermee eens dat het een opluchting voor hem is. Hij is blij dat Liam bij Hope is en vindt dat Steffy bij Finn hoort te zijn. Brooke en Katie willen nog steeds weten waarom ze het niet officieel heeft gemaakt. Ridge plaagt dat hij misschien informatie heeft. Ze sporen hem aan om te morsen. Ridge onthult dat Steffy van plan is om met Finn te praten over trouwen – er kunnen binnenkort huwelijksklokken luiden.
Ridge gutst naar Katie en Brooke over hayes bb

Meer: Wat verbergt Finn?

Bij Steffy’s huis kletsen zij en Finn terwijl hij de dossiers van het kantoor overhandigt. Ze voelt zich zo gelukkig om hem in haar leven te hebben. Hij voelt zich de gelukkige. Ze concludeert dat ze allebei geluk hebben en bevestigt dat ze hem nooit wil laten gaan. Steffy zegt dat ze haar armen altijd om hem heen wil houden en voegt eraan toe: “Tot de dood ons scheidt.” Finn vraagt: “Bedoel je wat ik denk dat je zegt?” Steffy mompelt, “Mmhmm.” Zij zoenen. Steffy vertelt Finn hoe blij ze was toen hij haar ten huwelijk vroeg en hoeveel het betekende dat hij meteen wilde trouwen. Ze realiseert zich dat het pijn moet hebben gedaan toen ze zei dat ze tijd nodig had. Finn begrijpt dat ze op adem moest komen.

Finn's opgewonden steffy wil trouwen bb

Steffy verwondert zich over de manier waarop Finn laat zien dat hij van haar houdt en verklaart dat ze met hem wil trouwen… en dat wil ze meteen doen. Finn wilde het al vanaf het eerste moment dat hij haar zag. Hij zou vereerd zijn om haar als zijn vrouw te hebben. Ze kussen hartstochtelijk. Steffy herhaalt dat ze meteen met hem wil trouwen. Ze verheugen zich en omhelzen elkaar, maar Finns gezichtsuitdrukking verandert in een bezorgde blik als ze het heeft over zijn ontmoeting met zijn ouders.

Meer: Ted King maakt debuut als vader van Finn

Volgende The Bold and the Beautiful: Quinn ergert Brooke door Eric een bezoekje te brengen.

Terwijl Ridge de trouwjurk van Steffy ontwerpt, kijk terug op Jacqueline Wood’s heetste rode loperjurken in de fotogalerij hieronder! Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.