Bold & Beautiful: Grace dreigt Carter te ontmaskeren voor het stelen van Zende’s meisje


Bij het klifhuis maakt Steffy zich zorgen dat Douglas gewoon een levendige fantasie heeft. Thomas houdt vol dat de jongen Brooke de Kerstman zag kussen en dat het niet hun vader was – het was Deacon. “Brooke kuste Deacon.” Steffy ademt uit: ‘Mijn God. Diaken en Brooke?” Ze herinnert zich dat Ridge wanhopig naar huis wilde, zodat ze niet alleen zou zijn. Thomas haalt zijn schouders op; nu weten ze dat ze niet alleen was. Steffy moet alles horen wat Douglas aan Thomas heeft verteld en vertelt haar broer: “Dit kan alles veranderen.” Thomas herinnert haar eraan dat ze het meeste al heeft gehoord. Hij vertelt hoe Douglas in het hoofdgebouw terechtkwam en wat hij zag: Brooke kuste Deacon die een kerstmuts droeg.

Meer: Zal Conrad van The Resident weer liefde vinden?

Steffy verwondert zich erover dat Brooke zich tot Deacon wendt terwijl Ridge weg was – de enige persoon die hij meer haat dan wie dan ook. “Wat dacht ze?!” Steffy is er zeker van dat Brooke het probeert te verdoezelen en wijst erop dat ze Douglas niet zouden hebben gezegd te zwijgen als het niet waar was. ‘Thomas, weet je wat dit zou kunnen betekenen? Voor mama en papa?” Thomas en Steffy bespreken Brooke’s connectie met Deacon die opnieuw wordt aangewakkerd. Thomas denkt dat het mogelijk is dat Douglas zich vergist heeft. Steffy herinnert hem eraan dat het zijn zoon was die hen vertelde dat Baby Beth nog leefde. Als Brooke zich echt tot Deacon wendde, zal Ridge hun huwelijk beëindigen. Thomas mijmert dat een nieuw hoofdstuk in zijn relatie met hun moeder zou betekenen. Steffy gelooft dat het misschien het lot is – hun familie zou kunnen herenigen, en ZIJ zouden deze keer winnen. “Niet de Logans, maar de Forresters.”

Meer: Pionnen positioneren: Victors geheime complot om zijn nalatenschap te redden

In de hut verzekert Hope haar moeder dat alles goed komt. Brooke wil dat geloven, maar geheimen hebben een manier om naar buiten te komen. Ze maakt zich nu niet zoveel zorgen om Douglas, maar om Deacon. Hope herinnert haar eraan dat hij beloofde het geheim te bewaren. Brooke wil altijd geloven dat liefde alles overwint, maar een geheim dat dit explosief haar en Ridge zou kunnen beëindigen. Hope stelt voor dat haar moeder dit haar leven niet laat inhalen. Slechts vier mensen weten het en ze verplichten zich tot geheimhouding. Brooke herinnert haar eraan dat Douglas haar de kerstman heeft zien kussen en geen idee heeft van de gevolgen als het uitkomt. Als hij het Thomas vertelt, is dat het begin van het einde voor Ridge en haar. Brooke mijmert dat Ridge haar in de loop der jaren veel heeft vergeven, en dat er een limiet is. Hope wil dat ze zich concentreert op haar nuchterheid en zich niet door angst en paniek laat overweldigen. “Je geheim zal veilig zijn en dat zal zo blijven.” Ze is ervan overtuigd dat het voor altijd een geheim zal blijven.
Brooke Hope hut B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy vertelt Finn dat Douglas ervoor koos om bij hun gezin te wonen

Meer: Foto’s: B&B alum Courtney Hope viert speciale verjaardag

Bij Il Giardino bespot Deacon Ridge omdat hij zich zoveel beter gedroeg dan hij – hij is er zo zeker van dat Brooke nooit iets te maken zou willen hebben met een man als hij. Ridge houdt vol dat Brooke hem alleen maar tolereert omwille van Hope en dat al het andere waanvoorstellingen zijn. Deacon snauwt: “Waanvoorstellingen hè? Als je eens wist…’ Ridge gelooft niet dat Deacon een andere man is en is er zeker van dat hij Brooke of Hope of beiden pijn zal doen. Dat laat hij niet gebeuren. Deacon grijnst – ze hebben iets gemeen – ze beschermen hen allebei. Ridge wil weten waar hij het over heeft. Deacon noemt Ridge een pestkop. Onverschrokken eist Ridge te weten waar hij zijn vrouw tegen beschermt. “Wat is het?!” Ridge vertelt Deacon dat als hij Brooke echt wil beschermen, hij de stad moet verlaten – dat hij daar is, is slecht voor haar. Deacon mijmert: “Ja, dat laat echt zien hoeveel je weet, Ridge.”
Deacon, Ridge bar B&B

Meer: Sean Kanan vertelt over Deacon’s achtergrondverhaal

Bij Forrester Creations onderbreekt Paris Katie’s ontmoeting met Zende. Katie plaagt dat de ontwerper een beetje afgeleid is en dat Parijs de reden kan zijn. Paris verontschuldigt zich zodat ze verder kunnen gaan en wenst Zende morgen succes met het ontwerppanel. Zende vertrouwt Katie toe dat ze duidelijk kan vermoeden dat er iets niet in de haak is tussen hem en Paris – en ze heeft gelijk. Zende vertelt Katie wat er buiten het scherm met hen aan de hand is. Katie voelt dat hij er spijt van heeft dat hij nonchalant is. Zende geeft toe dat het hem overviel om Paris te horen zeggen dat ze haar vrijheid wilde. Katie vraagt ​​zich af of een andere man haar aandacht heeft getrokken. Paris komt terug in de deuropening terwijl Katie zich afvraagt ​​of er nog een man in haar leven is.
Katie Zende kantoor B&B

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Stars and Their Real-Life Fathers! | Soap Opera News

Meer: B&B shocker: Fans worden gek

In het ontwerpbureau eist Grace hoe lang Carter Parijs al in de gaten heeft. Ze deelt hem mee dat haar dochter het allerbeste verdient: ‘En dat is Zende. Jij niet.” Grace valt hem aan omdat hij beweert Zende’s vriend te zijn als hij Paris kust. “Dat is juist! Ik zag je mijn dochter kussen!’ Ze bespot hem dat hij achter de rug van zijn vriend gaat om te proberen zijn vriendin te stelen. “Ik zal niet laat dit doorgaan.” Carter wil het uitleggen, maar Grace hoeft het niet te horen. Ze heeft al van Zoe gehoord hoeveel pijn zijn affaire met Quinn Forrester haar deed. Ze vindt hem dubbelhartig en onbetrouwbaar – en niet goed genoeg voor haar dochter. ‘Je hebt de grens overschreden, Carter, met wat je Zoe hebt aangedaan, en ik zal niet toekijken en Paris dat laten gebeuren!’
Carter Grace kantoor B&B

Carter beweert dat hij niet verloofd was met Zoe toen hij bij Quinn was, en hun verloving viel in de eerste plaats uit elkaar omdat Zoe zich op Zende stortte! Grace’ wenkbrauwen gaan omhoog. Carter geeft toe dat hij dingen deed waar hij niet trots op was, maar hij heeft heel hard gewerkt om zijn relatie met de Forresters te herstellen, en Zoe doet het erg goed in Parijs. Grace denkt dat Zoe nog steeds verliefd is op Carter, en ze zal Paris niet toestaan ​​iets te doen met de man voor wie haar zus nog steeds gevoelens heeft. Paris hoort bij Zende, die haar koestert. Als Carter de zaken met haar dochter niet beëindigt, waarschuwt Grace dat ze naar de Forresters zal gaan en hen vertellen wat hij aan het doen is. een ander lid van hun gezin. ‘En deze keer zullen ze je niet vergeven. Heb ik mezelf duidelijk gemaakt, Carter?’

Lees ook:  Wie speelt het nieuwe meisje op Bold & Beautiful? Brad Bell neemt Ingenue in dienst

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy ziet een kans om haar ouders te herenigen.

Vier samen met ons de verjaardag van het debuut van deze brandweerman op Vet en mooi met een reis vol foto’s door Sally Spectra’s grootste hits op twee soaps in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.