Bold & Beautiful: Grace klaagt bij Ridge dat Carter Parijs lastig valt


Bij Brooke’s huis vertellen Donna en Katie aan Hope dat ze Brooke kwamen verrassen met een brunch, maar ze was er niet. Hope is blij ze te zien! Katie legt uit dat ze van haar tijd bij International hield, maar dat ze zich een slechte zus voelt omdat ze er niet voor Brooke is met alles wat ze heeft meegemaakt. Donna stelt haar gerust. Katie kan niet geloven wat Sheila Steffy, Finn en Brooke heeft aangedaan. Ze hoopt alleen dat haar zus en Ridge snel weer op het goede spoor kunnen komen.

Meer: Heeft Taylor *echt* dat gezegd?!?

Donna vraagt ​​aan Katie: “Hoe gaat het met jou en Bill?” Hij probeert haar nog steeds terug te winnen, maar er valt niet veel te vertellen. Hij wil dat ze samen zijn en lijkt oprecht. Ze wordt bewaakt na alles wat ze hebben meegemaakt. Donna vraagt ​​of ze nog steeds van hem houdt. Katie ontwijkt: “Het is nooit een kwestie van liefde geweest.” Van hem houden maakt deel uit van wie ze is, ook al kan hij de meest irritante man op aarde zijn, maar diep van binnen moet ze zich afvragen of hij bij Brooke wil zijn. Ze wil Hope niet op het verkeerde been zetten, maar vraagt ​​haar of Bill langskomt sinds haar moeder en Ridge uit elkaar zijn. ‘Denk je dat hij haar terug wil?’ Hope verzekert haar dat hij er helemaal niet is geweest – in ieder geval niet voor Brooke – en zelfs als hij dat deed, is het hart van haar moeder van Ridge. Donna verklaart: “Dat is ware liefde.” Katie weet niet zeker of Bill het zo ziet. Nu ze Hope heeft gegrild en ze het over haar hebben gehad, wil Katie weten welke man in Donna’s leven is.
Katie Hope B&B

Meer: Is Hope op weg naar problemen?

Bij Forrester Creations merkt Ridge dat Quinn afgeleid is, en ze zegt dat ze dingen aan haar hoofd heeft. Ze geeft toe dat Eric altijd in de club is. Ridge roept uit over zijn plotselinge interesse in pickleball en suggereert dat Quinn het misschien moet leren – dan kunnen ze samen spelen. Quinn zou graag meer tijd met zijn vader doorbrengen. Ridge denkt dat ze geluk mag hebben om tijd met hem door te brengen na wat ze met Carter heeft gedaan. Quinn werpt hem een ​​blik toe.

Meer: B&B-ster ‘chillt’ met haar kinderen

In de deuropening van het ontwerpbureau ziet een afkeurende Grace Paris zoenen met Carter en uiteindelijk vertrekken. Ze trekken uit elkaar en Carter vertelt Paris dat hij er niets aan kon doen. Ze geeft toe dat dit het laatste was wat ze verwachtte. Carter erkent dat zijn gevoelens overal zijn geweest. Paris merkt op dat hij normaal zo samen is. Carter ziet eindelijk hoe het moet. Hij kan zijn leven niet langer on hold zetten en moet verder. Paris vraagt: “Bedoel je dat je me terug wilt?”
Parijs Carter kantoor B&B

In het hoofdkantoor krabbelt Quinn op: “Je laat me nooit vergeten, hè?” Ze vertelt Ridge dat ze gewoon blij is dat ze met een man is getrouwd die niet wraakzuchtig of hatelijk is – hij zou haar nooit pijn doen zoals ze hem pijn deed. Quinn gaat naar buiten om met een distributeur te praten en Ridge roept haar na: “Hé, Quinn!” Hij weet diep van binnen dat ze om zijn vader geeft.

Nadat Quinn het kantoor heeft verlaten, vliegt Grace naar binnen en jammert: “Ridge!” Ze hapt naar adem: ‘Er is iets aan de hand. Mijn dochter wordt hier op haar werk lastiggevallen.” Ridge vraagt: “Door wie?” Ze roept: ‘COO van Forrester Creations. Carter Walton.” Ridge bestudeert haar speculatief. “Carter valt Parijs lastig?” Hij waarschuwt dat dit een zeer ernstige beschuldiging is. Grace protesteert dat het nu gebeurt in een kantoor aan de overkant van de gang. “Ik zag het met mijn eigen ogen! Carter had zijn lippen weer helemaal over mijn kleine meisje!’ Ridge stamelt terwijl ze raast dat ze ze eerder in Carter’s appartement heeft gezien – hij manipuleert haar! Ze laat hem Paris niet aandoen wat hij met Zoë heeft gedaan; het vernietigde haar bijna! Ze zal niet toestaan ​​dat Carter haar dochter behandelt zoals hij de vrouw van de vader van Ridge behandelde. ‘Carter moet worden tegengehouden.’

Meer: Krista Allen previews moment waarop fans hebben gewacht

Thuis denkt Eric aan Donna als Quinn binnenkomt. Ze ziet dat hij verzonken was in gelukkige gedachten en hoopte dat ze over haar gingen. Quinn geeft toe dat hoewel ze weer bij elkaar zijn, de dingen niet meer hetzelfde zijn geweest sinds ze hem heeft verraden. Ze weet dat ze hem diep gekwetst heeft en het spijt haar zo. “Wat je ook moet doen om hier overheen te komen, je doet het.” Ze gelooft in hun huwelijk en hun toekomst. “Ik heb het geluk zo’n liefhebbende en loyale echtgenoot te hebben.” Quinn trekt hem in een omhelzing.
Eric knuffel quinn B&B

In Brooke’s woonkamer probeert Donna Katie’s vragen over de vraag of er een speciaal iemand in haar leven is, af te leiden. “Laten we gewoon teruggaan naar jou en Bill.” Hope vindt dat Katie ervoor moet gaan. Als er iets is, hebben ze onlangs geleerd dat het leven kort is. Donna bloost als Hope Eric ophoudt om Quinn te vergeven als een voorbeeld van een liefdevolle begripvolle en toegewijde man.
Donna luisteren denken B&B

In het ontwerpbureau zegt Carter tegen Paris dat ze samen moeten zijn. “Ik heb dit Parijs nodig, meer dan je zou kunnen weten.” Paris verzekert hem dat ze Zende en haar moeder zullen laten begrijpen, en dat ze blij voor hen zullen zijn. Ze wordt weggeroepen naar een vergadering en kust hem voordat ze vertrekt. Carter glimlacht, maar ziet dan een foto van Eric en Quinn en loopt leeg. Op dat moment komt Ridge binnen. Hij heeft net een gesprek gehad met Grace, die lijkt te denken dat Carter daarbinnen aan het vrijen was met haar dochter. ‘Zeg me dat ze ongelijk heeft.’ Dat kan Carter hem niet vertellen. ‘Kijk, Paris en ik…’ Ridge rookt. ‘Je weet hoe Zende over haar denkt.’ Hij wijst erop dat dit een patroon is. “Is er iets met je?” Carter weet het niet. Hij moet gewoon verder en wil een gezin. Ridge ontdekt dat hij het niet zeker weet en vraagt ​​hem dit te doen als hij het niet zeker weet. “Is zij degene op wie je verliefd bent?!”
Carter Ridge B&B

In de Forrester-woonkamer kijkt Quinn op naar haar portret en flitst naar seks met Carter. Ze spoort zichzelf aan om daar niet meer aan te denken en zich te concentreren op haar lieve man die alleen aan haar toegewijd is. Eric verschijnt en houdt haar vast. Ze vindt het heerlijk om dit huis met hem te delen. Hij heeft vrede en geluk in haar leven gebracht zoals ze nog nooit heeft gekend. Ze vertelt over haar verleden en zegt dat alles veranderde toen ze hem ontmoette. “Mijn geweldige, standvastige, loyale echtgenoot.” Ze kijken allebei omhoog naar haar portret, maar Eric kijkt ver weg.

Meer: Zal Taylor terugkaatsen met *dit* onverwachte karakter?

In Brooke’s woonkamer is Donna het er ongemakkelijk mee eens dat Eric opmerkelijk is en dat Quinn… geluk heeft hem als haar echtgenoot te hebben. Hope wil dat haar tante Donna een levenslang leven krijgt. Katie weet dat Eric de liefde van Donna’s leven is. “Het is gewoon zo triest dat hij bij Quinn is.”

Meer: Fotogalerij: het liefdesverhaal van Eric en Donna

Volgende The Bold and the Beautiful: Eric en Donna zijn betrapt op kussengevechtverbijstert Carter Ridge met een aankondiging over Parijs, en Li haalt uit naar Taylor.

Mis onze soaps zomer previews en voorspellingen in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.