Bold & Beautiful: Hope Fumes, Brooke schittert als Ridge Deacon laat vertrekken


Bij Brooke stoppen zij en Hope Ridge met het mishandelen van Deacon. Verontwaardigd vraagt ​​Ridge aan Brooke of ze deze man verdedigt na alles wat hij heeft gedaan. Hij kan hem niet bij de mensen hebben waar hij om geeft. Brooke zegt dat Hope wil dat hij blijft en dat hij haar vader is. Daar kunnen we niets aan veranderen. Deacon fleurt op als hij Brooke hem hoort verdedigen. Ridge kan deze crimineel niet in zijn huis hebben. Deacon zegt dat hij zijn schuld aan de samenleving heeft betaald. Ridge snauwt: “Waarom spreekt hij?” Brooke komt tussenbeide dat ze moeten nadenken over wat Hope wil. Ridge schreeuwt dat Deacon met Sheila rondhangt. Deacon houdt vol dat dat is gebeurd. Hij wil een vader zijn voor zijn dochter. Hope vraagt ​​zich af: “Kunnen we hem het gewoon laten proberen? Is dat echt zoveel gevraagd?”
Brooke, Hope stoppen Ridge B&B

Meer: B&B-sterren redden puppy met gebroken been

Hope begrijpt dat er aan alle kanten pijn en woede is, maar ze deelt de mening van Ridge niet. Brooke herinnert hem eraan dat Hope nooit de kans heeft gehad om haar eigen mening te vormen. Ridge stelt dat het geen mening is, maar feiten. Hope herinnert hem eraan dat het uiteindelijk haar beslissing is. Ridge vraagt: “Hoe zit het met de kinderen?” Deacon zou zijn kleinkinderen nooit pijn doen. Ridge negeert hem en vraagt ​​Brooke of ze dit over de kinderen kunnen maken. Hij spoort haar aan: “Zeg hem weg te gaan en nooit meer terug te komen.” Deacon wil geen problemen veroorzaken en biedt aan om te vertrekken. Hope wil niet dat hij gaat. Deacon houdt zoveel van haar en zal haar missen… hij zal aan haar denken en voor haar en die kleinkinderen steunen. “Ik houd van je.” Hij vertelt Brooke dat hij Hope heeft opgebouwd tot een prachtig mens en dat hij voor altijd bij haar in het krijt zal staan. Ridge snauwt, “Mooie toespraak”, en wijst hem de deur. Hope is zichtbaar van streek en dampt. Brooke kijkt naar Ridge.
Ridge brult over Deacon B&B

Meer: Hoe Brooke’s huwelijk met Ridge zal ontrafelen?

In het ontwerpbureau zal Quinn geen excuses aanbieden aan Katie voor haar opmerkingen over de Logan-zussen. Katie werpt tegen dat ze altijd goede vrienden van Eric zijn geweest. Quinn snauwt dat ze een grappig idee hebben van wat het betekent om een ​​vriend te zijn. Katie zou hetzelfde kunnen zeggen over Quinns idee van trouw. Quinn wil dat ze uit haar huwelijk blijven. Katie herinnert Quinn eraan dat ze haar huwelijk in haar eentje heeft verpest. Quinn vermoedt dat ze het over haar en Carter heeft, en nodigt Katie uit om hem een ​​mening te geven. “Hij kan het hebben.”
Quinn challenge Katie B&B

Quinn waarschuwt Carter dat de Logans niet eerlijk spelen. Katie roept Quinn op omdat hij niet eerlijk speelde toen ze Eric zover kreeg om Donna te ontslaan. Ze legt uit dat Carter weet hoe ze zich voelt en dat hij bereid was alles voor haar op te geven. Quinn wees hem af om haar huwelijk te redden. Katie vraagt ​​wat ze daar dan met Carter doet. “Heb je nog nagedacht? Verlaat je je man voor Carter?’ Quinn denkt dat ze dat leuk zou vinden omdat ze Donna in haar plaats zouden kunnen installeren. Ze vermoedt dat ze haar kleren in het zwembad zouden gooien en haar portret op de tennisbaan zouden verbranden. Carter trekt een grimas als Katie zegt dat ze marshmallows gaan roosteren.

Meer: B&B liet wreed de bijl vallen

Quinn laat Katie weten dat ze haar relatie met Carter niet hervat. Katie beschuldigt haar ervan ongevoelig te zijn, aangezien Carter daar staat en nog steeds gevoelens voor haar heeft. Quinn verbaast zich erover dat Carter wat speling krijgt, maar ze is volkomen onherstelbaar. Katie denkt dat het duidelijk is dat Quinn de aanstichter was en dat Carter verstrikt raakte. Hopelijk gebeurt dat nooit meer, want hij verdient een vrouw die hem op de eerste plaats zet. Katie glimlacht naar Carter.
Quinn, Katie Spar B&B

Bij Thomas praten hij en Paris met Douglas over zijn ambities om voetbalcoach te worden. Thomas stuurt de jongen weg om huiswerk te maken en Paris zegt dat hij schattig is. Thomas vindt haar geweldig met hem… en hij lijkt haar erg leuk te vinden.
Parijs talk Douglas B&B

Meer: Waarom B&B *moet* Zoe herschikken

Thomas wil dat Douglas tegen hem opkijkt; het zorgt ervoor dat hij ernaar streeft de beste versie van zichzelf te zijn. Paris verzekert hem dat hij een geweldige ouder is. Thomas denkt dat dat veel betekent van een aardig persoon als zij… op die manier lijkt ze een beetje op Hope. Douglas verschijnt weer en vraagt ​​Paris: “Ben jij de vriendin van mijn vader?”
Thomas ongemakkelijk moment B&B

Meer: Shonda Rhimes praat over het einde van Grey’s Anatomy!

Paris corrigeert Douglas’ vermoeden en Thomas vertelt hem dat ze twee vrienden zijn die samenwonen en vertelt over het huis dat is ingestort. Douglas vraagt: ‘Parijs? Als papa het nieuwe huis koopt, ga je dan ook bij ons intrekken?” Paris maakt hem duidelijk dat ze in het appartement zal blijven, maar verzekert de jongen dat ze nog steeds kunnen rondhangen. Douglas en Paris high five, vuist tegen elkaar en knuffel terwijl Thomas toekijkt.

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope herinnert Ridge eraan dat Deacon haar vader is en niet hem, en stelt haar moeder een ultimatum.

Het lijkt me een passend moment om op terug te kijken het leven van Brooke Logan in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.