Bold & Beautiful: Hope vraagt ​​Liam om terug naar huis te gaan


Bij de hut besluit Hope Liam te bellen en hem uit te nodigen. Brooke komt binnen tijdens het telefoongesprek. Hope vertelt Liam dat als hij niet komt, ze zich nog meer zorgen zal maken dan ze al is, dus hij is het daarmee eens. Nadat ze de verbinding heeft verbroken, mijmert haar moeder dat dat niet goed klonk. Hope legt uit dat Liam niet graag langs kwam. Brooke is het ermee eens dat dit niet op hem lijkt. Hope onthult dat hij op zichzelf is gevallen en dat zijn hele manier van doen is veranderd. Ze denkt dat het meer is dan hun splitsing.
Brooke bezorgd B&B

Meer: B & B-fans verzenden * deze * onverwachte koppeling

Bij Bill thuis coacht hij Liam dat hij zich binnenkort zal moeten redden en terug naar kantoor zal moeten gaan zoals hij gaat doen. Liam snauwt dat het makkelijker gezegd dan gedaan is als je iemand hebt vermoord. Bill staat erop dat hij een manier vindt om zich normaal te gedragen, anders zet hij zijn reet in het vliegtuig. Liam onthult dat Hope hem vroeg om langs te komen. Bill dringt erop aan dat hij niet kan oplossen wat er die nacht is gebeurd, maar hij kan wel zijn relatie herstellen. Hij waarschuwt Liam om niet toe te staan ​​dat die loser zijn familie van hem afpakt.
Bill deal met Liam B&B

Meer: Wanneer Karla Mosley te vangen op Y&R

Op het politiebureau vraagt ​​rechercheur Sanchez zich af of plaatsvervangend Baker denkt dat de dood van Vincent Walker meer is dan alleen maar een vluchteling. Baker denkt na dat Vinny een drugsdealer is, maar vraagt ​​zich ook af of zijn dood mogelijk verband houdt met de vaderschapswisseling. Sanchez is van mening dat het ontbreken van een telefoon en portemonnee en denkt dat het een overval kan zijn geweest. Baker antwoordt: “Of gemaakt om er zo uit te zien.” Hij denkt dat iemand meer weet dan ze zeggen en dat het vroeg of laat zal uitkomen.
Baker en Sanchez bedenken een B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Carter beschuldigt Zoe ervan te proberen in te ruilen voor Zende

Meer: Zie de schattige zonen van Jacqueline Wood en hun hond

Sanchez kan niet zien dat iemand Vinny wil vermoorden voor de vaderschapstest en besluit zich te concentreren op de drugshandel. Baker wil nog steeds de andere invalshoek volgen en Dr. John Finnegan, Liam Spencer en Bill Spencer ondervragen. Ze debatteren over hoe boos Finn en Thomas zouden zijn geweest over het feit dat Vinny de vaderschapstest had veranderd. Sanchez wijst erop dat het Liam Spencer meer pijn heeft gedaan dan wie dan ook. Hij begrijpt dat Baker met deze jongens wil praten, maar hij ziet niet dat ze Vinny willen vermoorden.

Meer: Aaron D Spears komt terug als Justin

Bij Spencer Publications legt Bill Justin telefonisch uit dat hij zijn auto aan een sjeik heeft verkocht, terwijl Katie binnenkomt. Ze merkt op dat hij de laatste tijd geen contact meer heeft. Bill verontschuldigt zich; hij heeft veel aan de hand gehad. Katie vraagt ​​of het met Liam te maken heeft en vraagt ​​zich af of hij slecht weer is. Bill legt uit dat hij tijd vrijmaakt. Katie kan zich alleen maar voorstellen hoe moeilijk dit nu voor hem is en vindt dat Liam en Hope dit alleen zullen moeten oplossen. Bill hoopt dat hij zijn ogen zal openen en de toekomst ziet die ze hadden gepland. Hij weet hoe het is om de vrouw van wie je houdt te missen, en laat Katie weten dat hij altijd aan haar denkt.
Bill ontmoet Katie B&B

In de hut vertelt Brooke dat Hope en Liam een ​​speciale band hebben; ze hoopte dat de scheiding nu voorbij zou zijn. Hope wist niet zeker of ze een toekomst hadden, maar nu hij het moeilijk heeft, wil ze er voor hem zijn. Brooke vertrekt als Liam arriveert.

Lees ook:  Bold & BeautifulQuinn is klaar om wraak te nemen door Brooke neer te halen

Meer: B & B’s grote slaapkamer shake-up!

Hope is blij Liam te zien, maar twijfelt aan zijn onwil om daar te zijn. Liam wil niet dat de dingen die hij heeft gedaan hem naar hun huis volgen. Als hij rondkijkt, besluit hij dat dit misschien precies is wat hij nodig heeft. Hope vertelt hem dat de kinderen hem missen. Terwijl hij zich opnieuw verontschuldigt, komt Hope tussenbeide: ‘Liam. Ik weet dat er iets mis is. ” Ze weet niet hoe ze moet helpen, maar mist hem. Liam verwondert zich erover hoe één nacht alles kan veranderen. Hope had ruimte nodig om erachter te komen wat voor haar belangrijk is – hun huwelijk en hun leven samen is belangrijk voor haar. Liam ontdekt dat ze hem vergeeft en ze huilen allebei als ze hem vraagt ​​om naar huis te komen. Ze omhelzen elkaar en kussen elkaar dan.

Volgende The Bold and the Beautiful: Hulpsheriff Baker onderbreekt een moment tussen Bill en Katie.

Mis geen foto’s van Soapopera’s beste supercouples, gerangschikt in de fotogalerij hieronder. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.