Bold & Beautiful Preview: Katie Spars met Sheila over Bill


Steffy is vastbesloten om Sheila voorgoed uit hun leven te bannen.

In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor 30 januari – 3 februari, Bills andere ex neemt het op tegen Sheila. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Sinds Sheila en Bill met hun relatie naar voren kwamen, heeft niemand kunnen begrijpen wat er in Bills hoofd omgaat. Brooke sprak met haar ex en probeerde hem te laten inzien dat Sheila hem alleen maar met haar de duisternis in zou trekken. Bill legde uit dat hij Sheila nodig had, ook al sloeg dat nergens op. Hij vertelde Brooke dat zij en Katie keer op keer op zijn hart trapten en een gevoel van leegte in hem achterlieten. Brooke zwoer niet te rusten totdat Sheila aan het wegrotten was in de gevangenis.

Katie confronteerde Bill ook, probeerde tot hem door te dringen en hem te laten inzien dat hij niet bij iemand als Sheila hoorde. Ze waarschuwde Bill dat ze Will niet in de buurt van Sheila zou laten zijn, en zijn aanwezigheid bij haar zou het einde van hun gezin betekenen.

In een voorproefje van wat komen gaat, laat Sheila Katie weten dat zij de vrouw in Bills leven is en dat ze dat gewoon moet accepteren. Katie snauwt terug: “Ik zie geen ring aan die vinger!”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Li vertelt Bill en Liam dat Finn leeft

Elders rookt Steffy dat ze een manier moeten vinden om Sheila uit hun leven te bannen, en ze denkt na over hoe ze Sheila voor eens en voor altijd kunnen stoppen.

Ten slotte waarschuwt Sheila Katie dat er niets is wat ze kan doen of zeggen om tussen haar en Bill te komen. Katie zegt tegen haar: “Dat zullen we zien!”

Wat denk je fans? Zal Katie Bill kunnen redden van Sheila en van hemzelf?

Lees de Vet en mooi spoilers om erachter te komen wie Katie te hulp schiet en met wie Brooke contact heeft.

Mis onze bijgewerkte galerij van Bold & Beautiful-sterren en hun echte partners hieronder niet.

Video: Vet en mooi/Twitter