Bold & Beautiful: Quinn betrapt Eric in bed met Donna


Bij Brooke is Ridge aangenaam verrast om Katie tegen te komen. Ze gaat ervan uit dat hij naar de bruiloft van Carter gaat. Ridge bevestigt van wel, maar zegt dat de hele bruiloft raar is. Katie is het daarmee eens. Het was nog niet zo lang geleden dat Paris met Zende omging en Carter sliep met Quinn. Ridge vindt het interessant dat ze de affaire ter sprake bracht. Katie mijmert: “Godzijdank is dat voorbij.” Ridge weet niet zeker of het zo is. Op dat moment komt Donna binnen en merkt op dat het een grote dag is voor Ridge zijn beste vriend gaat trouwen! Katie merkt dat ze opgefokt is en vraagt ​​of ze naar de bruiloft gaat. Donna glimlacht. Ze heeft nog een verloving. Katie vraagt ​​zich af of het om een ​​speciaal iemand gaat. ‘Je ziet iemand. Ik zie het helemaal over je heen!” Donna geeft toe: “Oké, prima,” en geeft toe dat ze iemand ziet die heel speciaal is. Katie wil niet wrikken maar is erg blij voor haar.
Katie blij Donna B&B

Donna rent weg om de man te ontmoeten, en Katie vertelt Ridge dat ze haar zus niet zo gelukkig heeft gezien sinds ze bij Eric was. Ridge merkt op dat zijn vader al een tijdje niet gelukkig is. Katie voelt dat iets Ridge zwaar weegt. “Wat is het?”

Meer: Zeepnieuwsoverzicht en wat je hebt gemist

In het Forrester-huis vertelt Eric Quinn dat hij vrij is, en ze is teleurgesteld – ze dacht dat ze samen konden lunchen. Eric dacht dat ze naar Carter’s bruiloft zou gaan. Hij gaat niet om het Zende niet ongemakkelijk te maken. Quinn denkt niet dat Carter haar daar zou willen hebben. Eric vraagt ​​waarom – vanwege haar afkeuring. Quinn geeft toe dat ze het niet met elkaar eens zijn. Ze hoopt alleen dat hij vindt wat hij zoekt. Ze vraagt ​​om plannen voor het avondeten en daar smeekt Eric ook om. Hij flapt eruit dat hij te laat zal zijn voor zijn vergadering in de club. Ze dacht dat hij pickleball speelde. Eric gromt: “Ook dat.” Quinn houdt een toespraak over zijn loyaliteit en toewijding aan haar. Ze moet hem misschien delen met augurk, maar ze is blij dat ze de enige vrouw in zijn leven is.
Quinn Eric woonkamer B&B

Bij Forrester Creations verbreekt Carter het maken van last-minute huwelijksarrangementen als Parijs verschijnt. Ze weet dat het ongeluk brengt om elkaar te zien op de dag dat ze gaan trouwen, maar ze kon gewoon niet wegblijven. Ze omhelzen. Paris kan niet geloven dat er een droom uitkomt waarvan ze niet eens besefte dat ze het wilde. Ze heeft Zende nog niet gesproken en ook niets van haar moeder gehoord, maar ze laat haar gebrek aan steun niet in de weg staan ​​om te genieten van de meest geweldige dag van hun leven.
Paris Carter voor bruiloft B&B

Later bedankt Carter Charlie voor het instemmen met zijn huwelijk. Charlie merkt op dat Ridge extra beveiliging heeft ingehuurd met Sheila op de vlucht. Hij wil dat deze dag heel speciaal wordt voor Carter. Charlie legt uit dat Pammy haar best stuurt – ze is op breiretraite – maar ze willen allebei dat hij gelukkig is. Ze weten tenslotte allebei alles over ware liefde. Dit geeft Carter een pauze.

In het ontwerpbureau benadert Paris voorzichtig Zende. Hij vertelt haar dat hij het nieuws heeft gehoord dat Carter haar ten huwelijk heeft gevraagd – haar moeder heeft het hem verteld. Hij is blij voor haar. Paris vertelt hem: “Dat betekent veel”, en onthult dat ze vandaag gaan trouwen. Het zou de wereld voor haar betekenen als Zende zou toestemmen om daar te zijn. Zende meende het toen hij zei dat hij alleen haar geluk wilde en stemt ermee in. Ze knuffelen.

In de club bedankt Quinn Bridget voor haar ontmoeting voor de lunch. Het geeft haar gemoedsrust als ze weet dat ze er is als Erics hartslag weer stijgt. Bridget waarschuwt dat ze haar man uiteindelijk over de slimme ring moet vertellen. Quinn gaat verder over zijn loyaliteit en toewijding. “Ik zou alles doen voor mijn man.”
Quinn Bridget lunchclub B&B

In hun bungalow vertelt Eric aan Donna hoe mooi ze is. Hij zou dit niet moeten doen, maar hij kan niet bij haar wegblijven. Alles wat ze doet, brengt licht en geluk in zijn leven. Ze kussen en omhelzen elkaar.

Meer: Cassandra Creech brengt hulde aan haar ‘genezer’

Bij Brooke’s huis bekent Ridge aan Katie dat hij bedenkingen heeft bij Carter’s huwelijk met Parijs. “Hij rent niet naar Parijs, hij rent weg van Quinn en de gevoelens die hij heeft.” Katie vraagt ​​waarom hij met Paris zou trouwen als hij nog steeds gevoelens voor Quinn heeft. Ridge denkt dat hij het kwijt is en maakt zich zorgen dat Paris dit niet verdient. Katie vertelt Ridge dat hij met Carter moet praten. Hij heeft, en kon niet tot hem doordringen. ‘Hij gaat vandaag met Paris trouwen.’

Meer: Zou *dit* karakter Wyatt en Flo kunnen beëindigen?!

In de bungalow houdt Donna zoveel van Eric, maar merkt op dat hij Quinns ringen draagt. Eric besluit dat dit niet de man is die hij wil zijn. Quinn verdient de waarheid en hij moet het haar vertellen. Donna gaapt, “Wat?!” Eric zegt: ‘Ik hou te veel van je. Ik laat je niet gaan.” Ze kussen hartstochtelijk.
Donna Eric clubkamer canoodle B&B

Aan hun tafel zegt Quinn tegen Bridget over Erics verrassende liefde voor augurk. De ober (The Price is Right’s George Gray) verschijnt aan hun tafel en Quinn vraagt ​​of hij haar man, Eric Forrester, kent. Hij kent hem goed. Quinn lacht. Natuurlijk doet hij dat, hij is er de laatste tijd veel. De ober loopt weg om hun drankjes te halen en Bridget brengt Carter’s bruiloft ter sprake. Quinn verzekert haar dat ze toegewijd is aan haar vader. Op dat moment gaat Quinns alarm af voor Erics hartslag. De ober komt terug en ze vraagt ​​dringend of hij weet op welke pickleballbaan haar man staat. Het spijt de ober, maar de pickleball-banen zijn gesloten omdat ze weer opduiken!
Quinn-kelner George Gray Price heeft gelijk Bridget B&B

Bij Forrester Creations denkt Carter aan Quinn wanneer Paris terugkeert om hem te vertellen dat Zende naar de bruiloft komt. “Hij is echt een geweldige kerel.” Carter is het ermee eens: “Dat is hij echt.” Ze voelt dat haar verloofde ver weg is en vraagt ​​of hij in orde is. Carter zegt natuurlijk van wel. Hij heeft hierop gewacht zolang hij zich kan herinneren om een ​​leven met iemand op te bouwen – hij heeft gewoon op de verkeerde plaatsen gezocht. Paris glimlacht: “Je kunt stoppen met zoeken.” Ze omhelzen elkaar en Carter ziet er verlaten uit.

In hun bungalow klopt Erics hart vol verwachting als hij Donna bevestigt dat hij Quinn verlaat om bij haar te zijn. Ze vallen op het bed, overmand door passie.

Meer: B&B-sterren plagen explosieve scènes opgenomen in Monte Carlo

Aan hun tafel leren Quinn en Bridget van de ober dat Eric tijd heeft doorgebracht in bungalow #24. Quinn staat op van tafel en rent naar buiten met Bridget op haar hielen.

Meer: Horloge! Quinn crasht Carter’s bruiloft

In de bungalow kussen Eric en Donna heet en zwaar wanneer Quinns stem van buiten klinkt: “Eric?!” Ze vraagt: “Ben je daar?” Donna verstopt zich onder de dekens als Quinn de kamer binnenkomt en het licht aandoet. Verbijsterd vraagt ​​Quinn aan Eric waarom hij in bed ligt. “Wat gebeurd er?” Bridget krimpt ineen en Quinn roept uit: “Nee!” terwijl Donna zichzelf langzaam onthult. Quinn rookt terwijl het besef doordringt.
Donna Eric bed B&B

Meer: Was Li’s dood een moord of een ongeluk?!

Volgende The Bold and the Beautiful: De bruiloft van Carter en Paris begint.

Doen. Niet. Miss. Marvel bij Bold & Beautiful’s De meest verbluffende fotoshoots van Jacqueline MacInnes Wood ooit in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.