Bold & Beautiful: Quinn en Carter besluiten geen seks te hebben


In het Forrester herenhuis weet Quinn niet wat te zeggen. Carter heeft het gevoel dat Eric niet helder nadenkt – om dit verzoek te doen en dan naar boven te gaan en… Quinn verbaast zich erover dat hij nog steeds haar man wil zijn, maar wil dat ze… Ze loopt weg.

In de slaapkamer kijkt Eric naar een foto van hem en Quinn samen op zijn telefoon. Hij flitst om Quinn en Carter te vertellen dat ze seks moeten hebben als ze dat willen, en kijkt dan naar het lege echtelijke bed.

Meer: Genderonthulling van Darin en Kelly Kruger Brooks

Beneden mijmert Carter dat toen hij Erics sms eerder kreeg, dit niet was wat hij zich had voorgesteld. Quinn betreurt het dat hij in zo’n lastige positie wordt gebracht. Carter vraagt ​​zich af of het een test is, maar Quinn denkt dat hij het meent. Carter voelt dat het laat zien hoeveel hij van haar houdt. ‘Hij zei dat vanavond van ons is.’
Quinn vloer B&B

Meer: Don Diamont viert 30e verjaardag zoon

Bij Forrester Creations debatteren Katie, Brooke en Donna over hoe Eric gelukkig kan zijn met Quinn na al het verraad. Brooke denkt dat hij een vrouw nodig heeft die hij kan vertrouwen en kijkt Donna scherp aan. Katie kan niet geloven dat Eric Quinn terugnam na haar affaire met Carter. Brooke roept uit dat Quinn maar blijft nemen en nemen. Donna denkt dat hij probeert te redden wat ze nog hebben. Brooke vraagt ​​zich af wat hij nog meer kan doen om Quinn gelukkig te maken.
Brooke bespreken Eric B&B

Terwijl het gesprek voortduurt, vraagt ​​Brooke zich af waarom Eric vastzit in een koud, disfunctioneel huwelijk. Ze besluit hem te bellen.

In zijn slaapkamer neemt Eric het telefoontje van Brooke aan en zegt dat hij hoopt dat alles in orde is. Brooke zegt dat ze bij Katie en Donna is en dat ze hem wilden vertellen dat ze aan hem denken. Er worden hallo’s uitgewisseld en Brooke komt ter zake: ze zijn geen fans van zijn vrouw en vragen zich af waarom hij Quinn terugnam nadat ze vreemdging met Carter. Eric probeert van de telefoon af te komen. Donna, Katie en Brooke vertellen hem hoe speciaal hij is en dat hij perfect is zoals hij is. Het enige wat ze ooit hebben gewild is zijn geluk en ze willen niet dat hij vast komt te zitten in een liefdeloos huwelijk. Eric verzekert hen dat het goed komt en tekent af.

Bij Forrester vindt Donna dat Eric een beetje somber klonk, alsof hij alleen is. Katie denkt dat de peptalk ongevaarlijk was en ze giechelen erover dat ze hem ’s avonds laat bellen. Donna denkt dat hij niet alleen was en daarom was hij afstandelijk.
Katie, Donna Brooke bellen Eric B&B

In zijn kamer stapt Eric alleen in bed en doet het licht uit.

In de woonkamer kan Quinn niet begrijpen hoe Eric kan denken dat dit de oplossing is voor hun situatie. Carter is het daarmee eens; het voelt niet goed. Quinn mijmert dat hij echt het gevoel moet hebben dat dit de enige manier is om hun huwelijk te redden. Het is erg liefdevol en onbaatzuchtig… maar dat kunnen ze niet; het is verkeerd. Carter is het daar niet mee eens. ‘We doen de zijne niet. Wij kunnen het niet.” Maar het doodt hem, omdat hij haar zo erg mist. Carter mist het om haar aan te raken, te kussen en de liefde met haar te bedrijven. “Ik denk de hele tijd aan je.” Ze slaan de handen ineen.
Carter kan deze B&B niet doen?

Quinn hapt naar adem dat ze Carter ook mist, maar de tijd die ze samen doorbrachten was vreselijk verkeerd en een verraad van Eric. Carter is het ermee eens dat ze daar niet terug kunnen gaan – hij gaat naar huis. Quinn denkt dat het maar het beste is en wil er niet nog een keer over praten. Ze veegt de tranen weg en zegt dat ze naar boven moet. Carter vertelt haar dat ze geweldig is en Eric heeft geluk dat hij haar in zijn leven heeft. Quinn vertelt Carter dat hij in alle opzichten ongelooflijk is. “Goede nacht.” Carter laat zichzelf naar buiten en Quinn dept in haar ogen.

Meer: Tanner Novlan’s romantische jubileumbericht

Quinn voegt zich bij Eric in de slaapkamer. Hij slaapt nog niet en vertelt haar dat ze ongelooflijk is. Quinn probeert alles te verwerken wat er vanavond is gebeurd… en niet is gebeurd. Eric vat samen dat hij haar niet met passie kan vervullen. Quinn verzekert hem dat hij meer dan genoeg is. Ze kust hem en draait zich om in het bed.
Eric Quinn slaapkamer B&B

Meer: Het Sheila-verhaal dat B&B * zou moeten vertellen?

Op zijn loft denkt Carter terug aan het samenzijn met Quinn en stelt hij zich voor dat hij haar kust en met haar vrijt voor de open haard.
Carter Quinn flashback B&B

Meer: Hoe Eric zijn groove terug krijgt

Bij Forrester Creations besluit Brooke dat het tijd is dat ze thuiskomt bij haar sexy echtgenoot. Donna klaagt dat ze single is en ze verzekeren haar dat ze weer liefde zal vinden. Donna huilt; wie houdt ze voor de gek – er is maar één man voor haar – Eric Forrester.
Donna huilt B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy wordt vastbesloten om te beschermen haar dierbaren uit Sheila.

Terugkijken op Het verhaal van Quinns Fuller Forrester in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.