Bold & Beautiful: Quinn geeft haar rol toe in Eric’s erectiestoornis


Bij het klifhuis vertelt Finn aan Steffy dat hij geen antwoorden heeft gekregen van Sheila, die beweert dat ze niet weet wie zijn biologische vader is. Hij besluit dat als Sheila het niet kan beperken, hij het heft in eigen handen moet nemen. Hopelijk krijgt hij geen spijt van wat hij vindt. Steffy begrijpt dat hij zijn roots wil weten en waar hij vandaan komt. Finn heeft geluk met de ouders die hij heeft; het maakt niet uit of ze geen DNA delen. “Ik heb al de beste vader die iemand zich maar kan wensen. Jack Finnegan is mijn vader in alle opzichten.”

Meer: Gaan B&B’s Wyatt en Flo weg?

Finn wil alleen de naam van zijn biologische vader. Hij doet misschien niet eens iets met hit. Finn voelt zich slecht over het idee zijn vader pijn te doen. Steffy denkt dat Jack het zou begrijpen, en merkt op dat hij aan de positieve kant niet zo slecht kan zijn als Sheila. Finn vertelt hoe bevoorrecht hij was om op te groeien in het Finnegan-huishouden. Steffy weet zeker dat ze hem zullen steunen als hij zijn biologische vader vindt. Finn denkt dat Li haar best doet om het hele ‘Sheila Carter’-hoofdstuk achter zich te laten. Steffie knikt. “We zijn allemaal.”

Meer: B&B aluin als Bridgerton herschikking?

Bij Il Giardino laat Sheila Jack weten dat hij geen andere keuze heeft dan aan Finn toe te geven dat hij zijn biologische vader is. Jack houdt er rekening mee dat het catastrofaal zou zijn voor zijn huwelijk en zijn relatie met zijn zoon. Sheila meent dat Finn de waarheid over haar leven al heeft gehoord… het wordt tijd dat hij de waarheid over Jack’s hoort. Sheila adviseert dat leiden met de waarheid de beste weg vooruit is. Misschien zal het hem wat verlichting geven door zichzelf te ontlasten. “De waarheid komt naar buiten, dat komt altijd.” Ze vindt dat het beter is dat ze het van hem horen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Don Diamont crasht Cindy Ambuehl's verjaardagsfeestje van vrouw

Meer: Matthew Atkinson klinkt af op Thomas’ B&B-verhaal

Katie komt het ontwerpbureau binnen met een levering van Ridge voor Carter. Hij grijnst dat ze dit niet zelf mee hoefde te nemen. Ze wilde. Het gesprek komt op Quinn en Katie vraagt ​​zich af hoe het met hen gaat nadat ze hem op de tweede plaats heeft gezet. Carter haalt zijn schouders op: “Het was niet de eerste keer.” Ze hebben medelijden met het feit dat ze zich op de tweede plaats voelen. Carter vond het leuk om Katie te leren kennen, en net zoals zij klaar is om verder te gaan, is het ook voor hem tijd om verder te gaan. Hij praat over alles alleen doen en Katie kan het vertellen… een beetje te veel. Ze delen een lach. Carter kan de connectie die hij met Quinn deelde niet ontkennen, maar het was gebaseerd op verraad. “Vanaf het begin was het gedoemd te mislukken.” Katie weet dat hij een goede, oprechte man is… en hij is briljant en charmant. Carter zegt dat geen van beiden op de tweede plaats moet komen, vooral zij niet. “Je bent als niemand die ik ooit heb ontmoet.”
Carter, Katie kantoor B&B

Quinn komt het Forrester herenhuis binnen en omhelst Eric. Ze vraagt ​​of hij in orde is; hij leek in gedachten verzonken. Hij dacht aan hen. Zij is dat ook geweest – ze zijn de weg kwijtgeraakt en moeten de weg terug vinden. Eric vraagt: “Samen?” Quinn antwoordt: “Natuurlijk.” Ze houdt van hem vanuit het diepst van haar ziel en het spijt haar dat ze hem pijn heeft gedaan. Quinn weet dat de dingen niet hetzelfde zijn tussen hen en voelt dat de verantwoordelijkheid bij haar ligt. “Misschien ben ik het probleem in dit huwelijk.” Ze is boos op Donna, maar denkt dat ze een deel van de schuld op zich moet nemen voor wat er is gebeurd. Hij lijdt al maanden omdat hij denkt dat zijn lichaam hem in de steek heeft gelaten, terwijl zij het misschien is. Quinn moet begrijpen hoe hij opgewonden kan raken door Donna en niet door zijn eigen vrouw. Dat is de sleutel tot het herstellen van hun huwelijk.
Eric, Quinn martini

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 23 – 27 augustus 2021

Eric repareert martini’s en geeft er een aan Quinn. Ze vertelt hoe hij haar leven heeft veranderd. “En wat heb ik gedaan? Ik vond het allemaal vanzelfsprekend.” Quinn verknoeide het grootste geschenk van haar leven. Ze wil die vrouw niet meer zijn. ‘Ik wil je weer blij maken, Eric. Ik wil een glimlach op je gezicht toveren.” Ze vraagt: “Ervan uitgaande dat je dat wilt?” Eric zwijgt en nipt van zijn martini zodat ze het gevoel krijgt dat hij wil dat ze weggaat. Quinn begint weg te lopen, maar stopt wanneer Eric It Had to Be You op de piano begint te spelen en te zingen. Quinn kijkt geëmotioneerd naar hem toe en luistert in tranen terwijl hij het nummer beëindigt. Ze komt bij hem op de piano zitten voor ‘hun’ lied en dan staat Eric. ‘Quinn, je bent mijn vrouw. Hier hoor je thuis.” Ze kussen en omhelzen elkaar.
Eric, Quinn bekentenis B&B

Meer: Grey’s Anatomy’s Thanksgiving-aflevering sneak peek foto’s

Jack voegt zich bij Li in hun hotelsuite en ze vraagt ​​wat hij heeft uitgespookt. Ze voelt dat hij er niet uit ziet als Jack naar Sheila flitst en zegt dat het beter is om van hem te komen. Hij vertelt hoe geweldig hun recente reis was voordat hij aansloeg: “Li, ik moet je iets vertellen en ik hoop van harte dat je het zult begrijpen.”
Li, Jack kom op, beken B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Zende zoekt hulp bij Quinn.

Nu ze klaar lijkt om een ​​nieuwe romance te beginnen, kijk terug op Katie’s leven en tijden in onze fotogalerij hieronder.

Lees ook:  Bold & Beautiful November Sweeps: Hope Blasted Ridge, Finn's domme zet, Quinn/Katie Showdown

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.