Bold & Beautiful: Quinn keert terug naar huis naar Eric na seks met Carter


Op het hok twijfelen Quinn en Carter nog steeds of ze kunnen doen wat Eric heeft gevraagd en seks met elkaar kunnen hebben. Hij verzekert haar dat ze kunnen stoppen, maar laat haar weten dat hij dat niet wil. Quinn lijkt pijn te hebben, maar kust Carter als hij dichterbij komt. Quinn hapt naar adem en kan niet ontkennen dat ze Carter heeft gemist. “Dit is een marteling, maar ik hou van je.” Carter maakt langzaam haar jurk los en laat hem van haar schouders glijden. Ze trekt zijn shirt uit en hij laat haar op de bank zakken om te vrijen.
Carter, Quinn kus passie B&B

Meer: Sneak peek: Ridge neemt Justin in dienst!

In het Forrester herenhuis piekert Eric erover om zijn vrouw te vragen om seks te hebben met haar ex-geliefde als Katie aan de deur komt. Ze is stomverbaasd om te horen dat ze hem en Quinn niet stoort omdat zijn vrouw weg is. Katie snapt niet hoe hij zijn vrouw toestond om terug te komen in het huis en zijn leven. Eric houdt vol dat het voor hen werkt. De brunette maakt zich zorgen dat hij te vergevingsgezind is en wil niet dat er misbruik van hem wordt gemaakt. Hij stelt haar gerust, maar Katie vraagt ​​waar Quinn in godsnaam is en waarom hij daar alleen is. Ze vraagt ​​zich af of ze op een meidenavondje uit is, aangezien ze geen vrienden heeft. Eric stopt de speculatielijn en vertelt Katie dat hij hem te veel krediet geeft. Katie heeft hem nog nooit zo gezien – ze maakt zich zorgen dat Quinn hem kapot heeft gemaakt en hem heeft doen geloven dat hij niet goed genoeg voor haar is. “Ze trouwde ver boven zichzelf.” Eric zegt dat zij hem niet zo laat voelen en herkauwt dat het huwelijk ingewikkeld is.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Zal ​​Katie Bill of Carter kiezen?

Meer: Galerij! John McCook kookt Eric’s romances

Katie is geschokt als hij laat doorschemeren dat hij Quinn niet alles geeft wat ze nodig heeft. Ze vraagt: “Praat je seksueel?” Katie verzekert Eric dat ze er niet aan hoeven te beginnen en wil gewoon dat hij weet dat het haar iets kan schelen. Quinn deed er een puinhoop van door een affaire te hebben, dus… Eric onderbreekt haar en legt uit dat hij gefrustreerd is over zichzelf. Katie herinnert hem eraan dat hij Eric Forrester is en geen compromissen hoeft te sluiten. Ze somt zijn prestaties op en roept uit: “Je bent een freakin’-legende!” Katie haat het om hem zo te zien en spoort hem aan haar te vertellen wat er aan de hand is. Eric zegt dat het laat is en bedankt haar voor het luisteren. Ze omhelzen elkaar en ze herinnert hem eraan dat ze naast de deur is als hij iets nodig heeft. Eenmaal alleen kijkt Eric op naar Quinns portret.
Katie, Eric lacht B&B

Meer: De Eric, Quinn en Carter driehoek ontleden

Bij het klifhuis hebben Steffy en Finn de kinderen eindelijk in slaap gekregen en wordt praten steeds intiem. Finn is er zeker van dat hij de energie kan opbrengen. Terwijl ze praten, plaagt Finn dat hij dol is op Steffy’s manier van slapen. misschien heeft ze haar roeping gemist. Ze lacht dat er maar plaats is voor één dokter in de familie en stelt vast wat een geweldige man en vader hij is. Het wordt tijd dat ze iets speciaals voor hem doet. Zij zoenen.
Steffy, Finn passie B&B

Lees ook:  The Bold and the Beautiful: Justin geeft Steffy Dirt om Bill neer te halen?

Terwijl ze op het bed gaan zitten, flirt Finn: “Je bent in de stemming vanavond.” Steffy vertelt over het ongeschonden uit hun crisis komen en zegt dat ze weet hoe moeilijk het voor hem was om de banden met zijn biologische moeder te verbreken. Finn laat Sheila of iemand anders hier niet tussen komen. Steffy gutst dat hij geweldig is en Finn gromt: “Je hebt wel iets extra speciaals beloofd.” Steffy spint: “Doe je gordel vast, het is nog maar net begonnen.” Finn kijkt vanuit bed toe terwijl Steffy zich uitkleedt en pronkt met haar sexy nieuwe lingerie. Een waarderende Fin mijmert: “Toen je iets speciaals zei, maakte je geen grapje.” Steffy kruipt op het bed en kust zijn nek; zij had dit net zo hard nodig als hij. Finn is vergeten hoe hij moet praten. Steffy verzekert hem dat ze niet veel zullen praten en ze beginnen langzame, gepassioneerde liefde te bedrijven.

Meer: Tanner Novlan’s sexy jubileumbericht

Quinn komt thuis op het Forrester Estate en pauzeert om naar haar portret over de mantel te kijken voordat ze naar boven gaat. Uiteindelijk voegt ze zich bij Eric in bed. Hij vraagt: “Hoe was je nacht?” Quinn had niet door dat hij wakker was. Eric vraagt ​​zich af of ze Carter zijn briefje heeft gegeven. Zij deed. Eric wil weten of ze de liefde hebben bedreven. Quinn weigert te antwoorden en wil er niet over praten, maar geeft toe dat ze dat wel deden. Eric zou zo graag willen dat hij het was. “Ik hou zoveel van jou.” Quinn vertelt hem om nooit te twijfelen hoeveel ze van hem houdt. Hij houdt haar in zijn armen.
Eric, Quinn bed B&B

Lees ook:  Hope wil nog steeds met Liam trouwen ... en Steffy wil hem nog steeds naar huis laten komen ...

Meer: B&B-ster plaagt verhaallijnwending!

Carter, alleen in zijn hok, kijkt naar de bank en flitst om de daad met Quinn eerder te doen. Hij pakt het verfrommelde briefje van Eric met de tekst: ‘Vanavond is van jou’ en kijkt peinzend.

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke en Katie ondervragen Quinn over haar bedoelingen met Eric.

Bekijk onze ranglijst van soaps’ meest getrouwde stellen in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.