Bold & Beautiful: Quinn waarschuwt Donna dat ze Eric nooit meer zal zien


In het Forrester-huis flitst Quinn terug naar Brooke’s bezoek aan Eric en vertelt hem dat Donna degene is die hem gelukkig kan maken. Shauna arriveert nadat ze Quinns dringende sms heeft ontvangen. Quinn zegt dat haar huwelijk opnieuw wordt aangevallen door de Logans. Shauna rolt met haar ogen. “Wat is Brooke nu aan het doen?” Quinn legt uit dat het niet Brooke is, maar Donna. Ze vertelt dat Brooke daar was en ze kan niet eens geloven wat ze hoorde of wat ze Eric aanmoedigde om te doen. Shauna vraagt ​​haar om te kalmeren – het klinkt alsof ze zegt dat Eric haar heeft bedrogen. Quinn vertelt dat elke keer als hij het met haar probeert, hij het niet kan. “Maar hij kan met Donna!” Ze vat samen wat ze heeft gehoord en geeft toe dat er een deel van haar is dat blij wil zijn voor Eric, maar, zegt Shauna, “Het breekt je hart dat het met Donna was, en niet met jou.” Quinn maakt zich zorgen waar Brooke dit in zal veranderen. Ze vertelde Eric dat zijn lichaam hem een ​​teken stuurde dat hij de rest van zijn leven met Donna moet doorbrengen! Quinn bereidt zich voor om te vertrekken en Shauna waarschuwt dat ze niet op een goede plek is. Quinn laat Donna niet denken dat ze haar man kan versieren. Het is misschien twee keer gebeurd, maar het zal geen derde keer gebeuren. “Geloof me.”
Quinn, Shauna B&B

Meer: De Courtney Hope-huwelijkscompilatie waar iedereen van moet huilen

In het Forrester-kantoor is Donna boos op Brooke omdat ze naar Eric is gegaan. Ze wil dat hij deze beslissing alleen neemt. Ze plakken allebei een glimlach op als Eric het kantoor binnenkomt. Hij vindt het niet erg om naar binnen te lopen en hun bedachtzame woorden te horen. Brooke vraagt ​​of hij de kans heeft gehad om na te denken over wat ze gisteren te zeggen had en benadrukt het punt ondanks de protesten van Donna en Eric. Brooke is blij dat hij weer vertrouwen, toewijding en liefde kan vinden. Donna wil niet dat Eric zich in het nauw gedreven voelt, en ze zal nooit iets doen om zijn huwelijk in gevaar te brengen. Eric weet dat; hij weet ook dat er iets belangrijks tussen hen is gebeurd. Hij is van plan om het zijn vrouw te vertellen, zodat ze het niet van iemand anders te weten komt. Eric vraagt ​​om wat tijd met Donna door te brengen, en Brooke is graag bereid.
Eric, Brooke, Donna kantoor B&B

Eenmaal alleen, vertelt Donna Eric dat ze niet wil dat wat er tussen hen is gebeurd zijn leven compliceert. Integendeel, Eric legt uit dat het hem hoop heeft gegeven; hij is haar erg dankbaar. Hij geeft toe dat Donna, toen ze haar gevoelens opbiechtte, hem veel stof tot nadenken gaf. Wat er ook gebeurt, het is iets dat hij nooit zal vergeten.
ERic, Donna kantoor B&B

Meer: Explosieve manieren waarop Taylor’s terugkeer B&B kan opblazen

Bij Il Giardino voegt Carter zich bij Katie en vraagt ​​wat er aan de hand is – waarom wilde ze hem zien? Hij raadt juridisch advies en ze geeft toe dat het niet voor haar is, maar voor Eric en Quinn. Katie vertelt hem dat er iets aan de hand is dat hij zou moeten weten. “Iets met Eric, Quinn… en Donna.” Ze vertelt hem over Donna en Eric die een teder moment en een omhelzing deelden… en dat Eric ‘reageerde’. Carter verwondert zich over het nieuws en vraagt ​​dan: “Waarom vertel je het me?” Katie weet dat hij gevoelens voor Quinn heeft. “Wat als Eric niet echt bij Quinn wil zijn.” Het zou mogelijkheden voor hem kunnen openen. “Hoe voel je je daarover?” Carter is verbaasd over haar ogenschijnlijk matchmaker voor hem en Quinn gezien het feit dat ze naar zijn appartement kwam om hem uit te pluizen over de relatie. Katie is om hem gaan geven en vond dat hij het verdiende om het te weten. Carter mijmert: “Je geeft om mij?” Katie klaagt: “Natuurlijk doe ik dat.” Ze werken al lang samen en zijn allebei lid van de Lonely Hearts Club. Carter legt zijn hand op de hare. “Ik voel me nooit eenzaam als ik bij jou ben.”
Katie, Carter diner B&B

Meer: Halloween-overzichtsgalerij: de engste rollen van zeepsterren!

In het kantoor van Forrester denkt Donna aan Eric wanneer Quinn naar binnen komt en haar laat schrikken. Donna probeert langs haar heen te komen om terug te keren naar haar bureau, maar de brunette laat haar niet door. Donna weet niet wat hier aan de hand is. Quinn spoort haar aan om na te denken… wat zou ze onlangs hebben gedaan dat haar van streek zou maken? ‘Ik weet het, Donna. Ik weet wat je met mijn man hebt uitgespookt.’ Donna veronderstelt dat ze het goede nieuws heeft gehoord. Quinn spot met ‘goed’ en peinst erover dat Donna de Logan-vrouwen naar een heel ander niveau heeft getild. Van vrouw tot vrouw vraagt ​​ze of Donna kan begrijpen hoe moeilijk dit is geweest; kijken hoe Eric niet in staat is de echtgenoot te zijn die hij zo graag wil zijn. “Ik was liefdevol, ik was zorgzaam en ondersteunend en voorbij begrip.” Donna legt uit dat zij en Eric veel geschiedenis hebben. Quinn maakt het niet uit. Ze is mevrouw Eric Forrester.
Quinn, Donna vierkant van B&B

Quinn rookt, wat is er met de Logan-vrouwen die achter getrouwde mannen aan gaan? Donna houdt vol dat het niet zo was – het was onschuldig. Quinn gaapt, “Hoe dom denk je dat ik ben?!” Ze waarschuwt dat de bliksem misschien is blijven steken toen ze honing over zichzelf goot, maar het zal niet meer gebeuren. Quinn informeert Donna dat ze zal nooit zie haar man ooit opnieuw!!

Meer: Station 19 & Grey’s Anatomy schokkende crossover-dood in het verschiet

Brooke vindt Eric in het Forrester herenhuis en raadt hem af om Quinn te vertellen wat er tussen hem en Donna is gebeurd. Ze zou wel eens ballistisch kunnen worden – ze weten niet hoe ze zal reageren!

Volgende The Bold and the Beautiful: Quinn gaat in de aanval.

Bereid je voor op de terugkeer van de moeder van Steffy en Thomas door terug te kijken op de leven van de mooie Taylor Hayes in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.